Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תופעה עם הסאב, שלאחר שאני מדליק את המערכת הסאב נותן קיקים במרווחי זמן קבועים כשהמערכת דולקת בלי קשה למוזיקה ורק לאחר זמן מסויים שאני משמיע מוזיקה ומגביר אותה לווליום יחסית חזק הסאב "מסתנכרן" עם המוזיקה. המגבר הוא רוקפורד פאנץ' מונו קטן והמערכת היא דאבל דין חדש יחסית של קנווד.

יש דרך לפתור את זה כך שהסאב יהיה שקט ויתחיל לעבוד עם המוזיקה ישר בלי לתת קיקים מעצבנים על ריק?

תודה (:

פורסם

תעשה בדיקה פשוטה לדעת אם זה קשור ישירות למגבר או לא.

כבה את המערכת - נתק את הRCA מהמגבר של הסאב - תפעיל את המערכת כשהRCA מנותק - האם הסאב עדיין נוקש?

שאלה נוספת - האם למגבר של רוקפורד יש כפתור היפוך פאזה ב180 מעלות במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה יכול להיות מגיין גבוה מדי ,יכולים להיות אוד סיבות לכך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...