Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, ראיתי סקרים מהעבר לגבי מה שאתם מחפשים מהרכב שלכם.

אבקש לדעת כמה כל דרישה חשובה.

אבקש שכל אחד ידרג את הדרישות הבאות לפי סדר עולה, 5 זה הכי חשוב ו1 זה הכי פחות חשוב.

הדרישות:

אמינות

עיצוב

בטיחות

הנאה מנהיגה

ביצועים\כוח

תודה מראש!

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמינות 4

עיצוב 5

בטיחות 5

הנאה מנהיגה 3

ביצועים 2

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אמינות 4

עיצוב 2

בטיחות 5

הנאה מנהיגה 4

ביצועים\כוח 3

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים תודה על התגובה המהירה, אבל אי אפשר לבחור פעמיים את אותו הניקוד

לכל אחד צריך להיות ניקוד שונה.

פורסם

שכחת פרמטר לא פחות חשוב: יוקרה. יש הרבה אנשים שקונים בגלל זה רכבים ממותג מסויים. יש כמובן נושא נוסף והוא החיסכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון, אבל אני מבצעת סקר לגבי רכבים מסויימים כך ששני הפרמטרים הנ"ל לא רלוונטים.

(מרצדס BMW ואודי).

פורסם
שכחת פרמטר לא פחות חשוב: יוקרה. יש הרבה אנשים שקונים בגלל זה רכבים ממותג מסויים. יש כמובן נושא נוסף והוא החיסכון.

הייתי מחדד ומגדיר זאת כתדמית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני גם אוסיף נימוק ברשותך:

אמינות: 2 כי אני מאמין שזה פועל יוצא של תחזוקה נכונה ומתאימה.

עיצוב: 3 כי זה חלק מכל דבר בחיינו אך תמיד החלק שאני יכול להתפשר עליו לטובת פרקטיות למשל (לא רק ברכב).

בטיחות: 4 כי היום להיות נהג טוב, זהיר ומרוכז לא מספיק ולך תדע.

הנאה מנהיגה: 5 כי בשביל זה אנחנו חיים- רגעי ההנאה מהחוויות שלנו בכל דבר שאנו עושים בחיים (כך אני מאמין), ובפורום זה אין צורך להרחיב על ההנאה מנהיגה.

ביצועים\כוח: 1 כי לדעתי הסעיף הקודם למשל, לא תלוי בכוח ובביצועים בלבד ובשבילי הנאה מנהיגה יכולה להיות ברכב ביצועים, אך גם ברכב אספנות פתוח על 80 בכביש המהיר. כמו כן הפרמטר הזה מתוך כל הפרמטרים הוא הכי זניח בשבילי.

באיזו מסגרת הסקר מבוצע? מדוע חובה לתת דרוג שונה לכל מאפיין מה הערך הסטטיסטי של זה? שתפי אותנו, נהנתי:wink: .

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אמינות - 3 בתור בן אדם שלא שוחה בכסף, צריך לחפש משהו אמין גם אם יש פשרה בבטיחות/עיצוב (לטעמי)

עיצוב - 1 - לא מעניין אותי כל כך.

בטיחות - 2 - אין צורך לציין למה זה חשוב, אבל אני חושב שאני יודע לשמור על עצמי.

הנאה מנהיגה - 5 - יחד עם כח, הדבר הכי חשוב לי ברכב.

ביצועים\כוח - 4

פורסם

מבוצע במסגרת הלימודים, בקורס "גישות מתקדמות בניהול" והמטרה היא מודל ה QFD.

הנה לינק קטנטן.

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.scpdnet.org/papers/crow-qfd/QFD-Fig2.gif&imgrefurl=http://www.scpdnet.org/papers/crow-qfd/Crow-qfd.htm&h=321&w=422&sz=11&tbnid=3DIvPykQMn3pYM:&tbnh=90&tbnw=118&zoom=1&usg=__yXxSjIw1nxdZN6PH3LBIyBOBaWU=&docid=sC8ZSFJSC4_xuM&sa=X&ei=XcwKULK8MMe4hAf8o4jsCQ&ved=0CF4Q9QEwAQ&dur=50

תאחלס? ממש כיף לעשות את זה ואתם ממש משתפים פעולה אז זה עוד יותר כיף :-D

פורסם

זה השתנה אצלי מרכב לרכב.

ברכב האחרון זה היה ככה:

אמינות - 4

עיצוב - 3

בטיחות - 1

הנאה מנהיגה - 5

ביצועים\כוח - 2

emotion of motion

פורסם

אז נמלא מחדש:

אמינות 4

עיצוב 1

בטיחות 5

הנאה מנהיגה 2

ביצועים\כוח 3

למרות שמאוד קשה לי לדרג ככה, כי מהעיצוב יש לי טיפה יותר אכפתיות והנאה בנהיגה דורשת קצת יותר מ2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...