Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

1.יש לי ברכב צמיגים של OVATION מידה 205/45r16, איזה לחץ אויר צריך לשים להם?

2.בכל פעם שאני מניע את הרכב (גם כשהאוטו קר וגם כשהאוטו חם), מופיעה לי נורית מהבהבת בשם OIL

בצג של הקילומטרז', היא מהבהבת ככה בערך במשך דקה או משהו כזה ואז נכבית, מה זאת הנורית הזאת? יש משהו לא בסדר?

אשמח לתשובות

תודה.

פורסם

אמורה להיות לך מדבקה על צידה הפנימי של דלת פתח מיכל התדלוק עם פירוט לחצי האויר המומלצים עבור הרכב בעומסים ומידות צמיגים שונות.

אם המדבקה אינה שם, חפש אותה על קורה B בצד הנהג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הצמיגים הם לא מקוריים של האוטו, הם יותר רחבים, זה משנה?

האם מדובר במידה אופציונלית של הדגם או שבחרת מידה שהיצרן כלל אינו מכיר בה?

אם זאת מידה אופציונלית, היא אמורה להיות מצויינת במדבקה האמורה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הצמיגים הם לא מקוריים של האוטו, הם יותר רחבים, זה משנה?

זה בהחלט משנה. היצרן מרכיב צמיגים שמתאימים לרכב, למשקל, למהירות, לעומסים וכו'. אם אתה שם צמיגים על דעת עצמך, אתה תרגיש הבדל בנוחות הנסיעה, צריכת הדלק, אחיזה ועוד. אי אפשר לנחש מפה כמה לחץ אתה צריך רק לפי המידות של הצמיג

פורסם
זה בהחלט משנה. היצרן מרכיב צמיגים שמתאימים לרכב' date=' למשקל, למהירות, לעומסים וכו'. אם אתה שם צמיגים על דעת עצמך, אתה תרגיש הבדל בנוחות הנסיעה, צריכת הדלק, אחיזה ועוד. אי אפשר לנחש מפה כמה לחץ אתה צריך רק לפי המידות של הצמיג[/quote']

אוקי, אז אפשר לקבל כמה עצות\טיפים כדי לדעת מה אני אמור לעשות בשביל לקבל מידה יחסית של כמה PSI יש לשים בצמיגים?

• תוכן חדש...