Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה טורבו וחשבתי לשים לה זוג מושבי ספורט, כגון Sparco Recaro ATC מהסוג המתכוונן.

הבעיה היא שיש לי 4 כריות אויר, ו2 מהן בכיסאות.

הכיסאות ה"חדשים" יוסיפו המון במראה ובפאן, הכיסאות של האיביזה לא מבריקים.

מה הייתם עושים ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל,

בגולף GTI 99-00 ישנם מושבי קרארו מאוד נוחים ואוחזים בעלי כריות אויר בפנים,

לא בטוח מה מגיע בפולו GTI אבל זאת גם אופציה, למרות שמושבים של גולף יהיה קל יותר להשיג.

שווה לנסות לברר אם ניתן להתאים אותם לאיביזה כולל חיבור כריות אויר.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אולי זה נשמע רציני מדי

אבל הייתי חושב פעמיים לפני לוותר על כריות אוויר בשביל יופי

אל אם המושב לא נוח לך ואתה נוסע הרבה

אבל אם זה רק ליופי אז לפי דעתי לא כדאי

החלטה שלך בטיחות/יופי

פורסם

קח בחשבון שיש לברר אצל היבואן או מוסך מורשה כיצד לחבר נגדים אל חבורי כריות אויר המושבים שאתה מתכוון לנתק, כדי "לשקר" את מחשב כריות האויר שהן קיימות. אם לא יבוצע חיבור נגדים המדמים את הכריות אויר אז תידלק נורת תקלת הכריות וכל מע' כריות האויר לא תפעל.

בברכה - רפי לין

פורסם

אתה לוקח סיכון לא מבוטל !!!!!!!!!!!

פגיעה גופנית פוטנציאלית שיכול ותמנע עקב הימצאות הכריות האמורות.

חברת הביטוח מבטחת אותך על סמך המצאות 4 כריות ברכב, במידה וימצא "החוסר" אתה לא מבוטח.

מנגנוני הקדם מותחנים וכריות האוויר עובדים במשולב, אני לא יודע מי יוכל לקחת אחריות על "טיפול" במערכת בטיחותית משולבת לאור הסיכונים כאמור ופוטנציאל תביעה שלך אותו בעתיד......אתה יודע "לא הסבירו לי "......."לא אמרו לי".......חשבתי ש...... ועוד התממויות למיניהן.

המלצתי על תשחק באביזרי בטיחות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
דניאל,

בגולף GTI 99-00 ישנם מושבי קרארו מאוד נוחים ואוחזים בעלי כריות אויר בפנים,

לא בטוח מה מגיע בפולו GTI אבל זאת גם אופציה, למרות שמושבים של גולף יהיה קל יותר להשיג.

שווה לנסות לברר אם ניתן להתאים אותם לאיביזה כולל חיבור כריות אויר.

שי

אני מחפש כסאות של פולו GTI בערך מהיום שקניתי את הרכב (שנתיים וחצי)

קשה עד בלתי אפשרי למצוא....

מה שכן, כשאני חושב על זה, כסאות של איביזה יכולים להתאים, אם אתה מחליף, תיידע אותי :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני הכל אין ולא יהיה שום צידוק להחליף את הכיסאות ברכבך משום כריות האויר ואותו כנ"ל גם להגה ולא משנה מאיזה מין או סוג. כריות אויר בפירוש מצילות חיים.

תנסה למצוא כיסא ריקארו עם כרית אויר צידית (ויש כאלה) כמו גם כיסאות של גולף GTI כפי שכתב קודמי; אבל אל תחליף כיסא ללא כרית אויר - אם יש לך למה לזרוק ?

בהצלחה

פורסם
אתה לוקח סיכון לא מבוטל !!!!!!!!!!!

פגיעה גופנית פוטנציאלית שיכול ותמנע עקב הימצאות הכריות האמורות.

חברת הביטוח מבטחת אותך על סמך המצאות 4 כריות ברכב, במידה וימצא "החוסר" אתה לא מבוטח.

מנגנוני הקדם מותחנים וכריות האוויר עובדים במשולב, אני לא יודע מי יוכל לקחת אחריות על "טיפול" במערכת בטיחותית משולבת לאור הסיכונים כאמור ופוטנציאל תביעה שלך אותו בעתיד......אתה יודע "לא הסבירו לי "......."לא אמרו לי".......חשבתי ש...... ועוד התממויות למיניהן.

המלצתי על תשחק באביזרי בטיחות.

אם הוא יחליף לכסאות של ספארקו הוא בכל מקרה לא מבוטח..

אלא אם כן הוא מקבל אישור מיוחד שלכסאות יש תקינה.

חוץ מזה אם הוא ניגש לחברת ביטוח והוא אומר שהוא הוציא שתיים מהכריות אוויר ברכב שיישנו לו את הפוליסה (מקסימות הוא יישלם יותר).

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תיראה עם מדבור בדבר שיכול לעזור במראה ולא בחיים אז עזוב תשאיר תכריות ועם הם לא ממש עוזרות אז תשים את המושבים אני בכל מקרה אישית הייתי משאיר!

פורסם

שי, לא חשבתי על זה, רעיון טוב באמת הכסאות שלך יותר איכותיים משלי וגם יש להם כריות אויר. אם המעבר לא יעלה הרבה אני יעשה את זה (בהנחה שזה אפשרי כמובן... מישהו יודע ?!).

אייל, לפני מס' שבועות הושבתה פולו GTI, אפילו פורסמה פה תמונה שלה, ההיא עם הבקליות השקופות אם תרצה אני יכול לברר לך של מי היא הייתה הוא רמת גני אני חושב.

המעבר לכיסאות אחרים הוא לא רק לטעמי יופי אלא גם נוחות, אני יכול להסתדר עם הכיסאות של האיביזה אבל הם :? (מלוכלכים, קשים ולא ממש צו האופנה).

אם זה יפגע לי בביטוח + יוריד ברמת הבטיחות של האוטו אני ארד מזה אבל שוב האופצייה של שי לא פוגעת לי בביטוח ולא ברמת הבטיחות. אז אין סיבה שלא.

יש למישהו כיוון לכיסאות של גולף 00-99 ? כמה אמורים לעלות כיסאות כאלה ?

דניאל.

פורסם

והיה והחלפת לכסאות ללא כריות אויר במושבים אז לבצוע מחיקת תקלות המחשב כריות האויר והתקנת נגדי הדמיה במקום הכריות אויר שאינן אז פנה למעבדת אלקטרוניקה לרכב "נ איל ואלדר" שבין היתר הם מומחים לזאת ונמצאים ליד פרוקית רכב גדולה (אולי יש להם כסאות, בדוק.

האתר www.vehicle-lab.com

בברכה - רפי לין

פורסם

אייל, לפני מס' שבועות הושבתה פולו GTI, אפילו פורסמה פה תמונה שלה, ההיא עם הבקליות השקופות אם תרצה אני יכול לברר לך של מי היא הייתה הוא רמת גני אני חושב.

דניאל.

לא הייתי בפורום בשבועות האחרונים עקב שריפת המסך שלי ותקופת בחינות.

אני אשמח לקבל כיוון בעניין הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא הייתי בפורום בשבועות האחרונים עקב שריפת המסך שלי ותקופת בחינות.

אני אשמח לקבל כיוון בעניין הזה.

בהקדם האפשרי.

דניאל.

פורסם

מה תגיד אחרי שחס וחליה תקרא תאונה, ומישהו נפצע....

ואם היו את 2 הכריות אויר הם היו שומרות עליו!

בבטיחות לא משחקים!!!!!!!!!!!

ועוד לא בשביל היופי.

בסדנא, עובד....

הידעת:

אם תשפוך טיפת אלכוהול על עקרב, הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות!!!!

• תוכן חדש...