Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ספלאש חדשה ידנית לפני כמה ימים אומנם נסעתי רק 90 קילומטר בעיר חיפה קריות אבל המחשב דרך לי מראה לי ביציבות בין 10.1 ל10.5 ליטר ל100 קילומטר זה נראה לי מטורף יש מצב שהוא מזייף או שהאוטו זללן .?

פורסם

כבר מתחיל להימאס מכל השרשורי צריכת דלק האלה.

האוטו עבר אצלך 90 קילומטר (!!!) הוא בתול לחלוטין ולא עבר מעולם שום תדלוק או מדידה כמו שצריך.

חפש בפורום איך מודדים צריכת דלק ואם אז תגלה שיש לך בעייה בוא להתייעץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד שהמנוע יפתח יקח בערך 5,000 ק"מ. רק אחר כך תוכל למדוד צריכת דלק כך:

ממלאים פול טנק עד שהמשאבה קופצת.נוסעים עם הרכב.חוזרים לתחנה וממלאים שוב פול טנק.

את מספר הליטרים שנכנס בפעם השנייה מחלקים במס' הקילומטרים וזו צריכת דלק.

כמובן,שבעיר עם מזגן+עליות כמו בחיפה צריכת הדלק לא תהיה מהמשובחות..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחשב הדרך מחשב צריכה רגעית (שמשתנה משניה לשניה על המסך) וצריכה מצטברת. ככל שתצבור קילומטרים הצריכה המצטברת תתכנס לערך יציב כלשהו.

אם תאפס את המחשב התנודות יתחדשו ושוב תחול התיצבות לאחר כמה מאות או אלפי ק"מ.

ב-SX4 שלי מחשב הדרך קצת יותר אופטימי מהצריכה בפועל - ב-5000 ק"מ האחרונים התיצב על 11.1-11.2 קמ"ל בעוד שהצריכה בפועל סביב 10 קמ"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...