Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט 2007 יד שנייה ב47k שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במשך תקופה ארוכה אני מחפש רכב ואני עוקב אחר נושאים פה אך לא הגעתי למסקנה בנוגע לנושא הבא:

אני מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות יומיומיות באזור המרכז רחובות-הרצליה ובנסיעה לירושלים (עם כל העליות ).

ואני בהתלבטות האם רכב בעל נפח מנוע 1000 שנתון גבוה דוגמת אלטו/i10 יעשה את העבודה או שעדיף להתפשר על השנתון ולמצוא רכב עם נפח מנוע 1400 דוגמת סוויפט/סיריון/פולו.

מהי עצתכם בנושא? התקציב הוא 45אלף לערך.

אבקש את דעתכם בנוגע לעסקה הבאה:

סוזוקי סוויפט 2007 אוט׳ יד שנייה 98 אלף ק״מ ב47K , המחיר בסדר? או שזה יקר מדי?

מודה לכל מי שיעזור בדילמה!!

פורסם

גם יונדאי i10 וגם סוזוקי אלטו יכולות לעלות לירושלים. זה פחות נוח, זה פחות סוחב וזה מתבצע עם קצת יותר מאמץ אבל זה קורה. ככה שבשורה התחתונה, אם אתה נוסע לירושלים פעם בחודש, זה לא נורא. אם אתה נוסע לירושליים שלוש פעמים בשבוע, זה כבר הרבה פחות כיף. לא נורא, פשוט לא כיף.

47 אלף ש"ח לסוויפט יד שנייה זה מחיר מצוין. בדוק היטב את המצב של הרכב, שלא תגלה בטעות שמדובר ביד שנייה מהשכרה + תאונת שלדה על חשבון הבית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...