Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממגרש (סוחר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות רכב מסוחר בעל מגרש עקב מחירים נמוכים יחסית לשוק הפרטי, אני מתעקש על יד 1 פרטית.

איך אפשר לוודא שלא היה ליסינג?

ובכלל כל עזרה/טיפ יתקבל בברכה

פורסם

אם הרכב יד ראשונה אז בשם הבעלים אמור להופיע שם פרטי ולא שם של חברה.

אבל נראה לי שהרבה יותר אמור להטריד אותך למה רכב X שהוא יד ראשונה פרטית הגיע בכלל לסוחר. בד"כ רכבים פרטיים במצב טוב נמכרים בשוק הפתוח ואין דבר כזה "מציאה" מסוחר רכב, בטח לא במחיר נמוך ממחיר השוק.

אם אתה מוגבל תקציבית דווקא לחברות הליסינג הגדולות יש עכשיו מבצעי מכירות מצויינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תקנה מסוחר!

ממליץ לך לבדוק בעוד הרבה מגרשי רכב דוגמת כלמוביל וכו' אבל אם אתה חושב על סוחר אני ממליץ לך שזאת תהיה ההעדפה האחרונה שלך.

פורסם

הרבה סוחרים עובדים מול כונסי נכסים, וכך ייתכן מצב שהרכב שתקנה הוא מעולה פשוט בעליו הקודמים נקלע לקשיים והרכב התגלגל לידי הסוחר.

אני אישית מאמין בבדיקה פרטנית לרכב, צא מתוך נקודת הנחה שכל ה שהסוחר אומר לך זה שקר אחד גדול ותתחיל משם.

תבדוק את הרשיון רכב, וכשאמרו מעליי לבדוק שכתוב שם פרטי זה לא מספיק כי ייתכן שהרכב היה בליסינג פרטי שם הרכב נרשם על שם הלקוח. תבדוק במשרד הרישוי, תבדוק במכון בדיקה טוב, ואם הכל תקין קח את הרכב.

פורסם
שוקל לקנות רכב מסוחר בעל מגרש עקב מחירים נמוכים יחסית לשוק הפרטי, אני מתעקש על יד 1 פרטית.

איך אפשר לוודא שלא היה ליסינג?

ובכלל כל עזרה/טיפ יתקבל בברכה

רכב עד 2008- יש לבדוק מקוריות במשרד הרישוי.(עד ינואר 2009 לא רשמו ליסינג או החכר ברישיון,השכרה תירשם בסעיף המקוריות).

לא מומלץ לקנות מסוחרי מדרכה (מגרש אלי ובניו לדוג').

רכב שיוצע לך מסוחר בהנחה ענקית בד"כ יהיה בו פגם ,שבמקרה הטוב תעלה עליו בבדיקה כמו תאונה קשה שעבר,(הסוחרים קונים גם אובדנים להלכה- רכבים שעברו תאונות קשות ללא אובדן מוחלט,משקמים אותם והם חוזרים להיות רכבים " בובה"),

בעיה חמורה במנוע/בגיר שתצריך תיקון יקר מאוד.

ישנם מקרים חריגים, בהם באמת הסוחר קנה את הרכב מכינוס נכסים למשל במחיר רצפה והוא יסתפק במחיר נמוך ממחיר השוק כי מבחינת מתח הרווח -הוא כבר עשה את שלו .במקרה כזה עדיין לא הכי כדאי.

מומלץ לקנות מחברות ליסינג מוכרות כמו: אלבר/אלדן/הרץ/אופרייט ליס.

אם אתה מחפש רכבים פרטיים משנתון 2007 ומטה שברוב המקרים כבר לא נמצאים בחברות הליסינג (למעט לקוחות שבאו ועשו טרייד אין וצריך לבדוק ב-7 עיניים בד"כ יהיו רכבים קרועים שהיו בליסינג/השכרה לשעבר) אז יש גם מגרשי טרייד אין אמינים כמו אוטו דיל,טרייד מוביל,UMI ,טופ טרייד מוטורס (אלו מגרשי טרייד אין של יבואנים ולרוב לא ילכלכו את שמם הטוב בשביל למכור זבל,אם כי גם לשם לפעמים מגיעים מוקשים).

שם יש רכבים משנתונים נמוכים יחסית עם תנאי מימון והכל רק גם כאן,יש להיזהר ולא להתלהב יתר על המידה,לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית ואם יוצאת חיובי- להתחדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תיגע ברכב ליסינג/ השכרה בשום מחיר.

בחדשים האחרונים אני עם רכב שכור. מחברה מכובדת.

הראשון נתקע לי בשער הגיא - התברר אח"כ ששמו דלק מלוכלך.

אוטו נוסף היה לא יציב - בוחן חב' ההשכרה הסכים איתי - כנראה עיקמו לפני משהו בהגה/פרונט - שוב החליפו.

מדובר ברכבים מ-2011 עם 20- 30000 ק"מ ולא כאלה שמושכרים בד"כ לילדים/חיילים.

• תוכן חדש...