Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכלל לא בטוח, ראשית גם היום חלקם נוסע בסופרב למרות האפשרות להשתנע ב A6 יוקרתית, שנית נסיעה במהלך יום, עדיף בכבישים משובשים, במושב האחורי של הב.מ.וו הזו ולאחר מכן ב C5 והתבוננות בתלוש המעט יותר דשן, תשכנע אותם מהר מאוד שיש ליוקרה מחיר שלא תמיד שווה לשלם.

פורסם

שרים צריכים להחליף אוטו פעם בחמש שנים. יש כמובן עדיפות אדירה לדיזל.

אם אני הייתי צריך להחליט, הייתי קונה להם פורד פוקוס דיזל ידנית וזהו.

קצת צניעות לא תזיק. מזכיר לי את המיצובישי לנסר שרפול לקח לעצמו שהיה בחיים.

כבר לא מייצרים אנשים צנועים כאלה יותר וחבל.

פורסם

זה לא משנה איזה רכב הם היו מקבלים, הינו מקטרים בכל מקרה על כך.

ה 528 היא המתחרה הראוויה לA6 שהם נוסעים בה עכשיו.

לדעתי אין מה להתרגש מה הסיפור, בדיוק כפי שבהתחלה בחרו ב אודי והיו רעש וצלצולים גם ככה עם ה BMW.

יום טוב ושיהנו עם הרכב החדש :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

הנשיא הצרפתי הנבחר היה בתוך DS5 ולא C6? קצת מוזר, C6 היא ספינת הדגל....

כנראה שזו הסיבה שמנהל הרכב בחר בסדרה 5 ולא סדרה 7 :wink:

לי לא ברור למה הסופרבים שהיו ברשותם נבחרו בנפח 3.6... 1.8/2.0TSI/TDI בהחלט היו מספיקות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

סופרב זה רכב בהחלט מכובד. למה להכפיל ויותר את התקציב בשביל מכונית מנקרת עיניים? גם ככה הם 70 אחוז מהזמן בפגרה

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

לי דווקא כן ברור למה הסופרבים שהיו ברשותם נבחרו בנפח 3.6. אם כבר מנהיגינו רבי המעלה נוסעים ברכב פשוט עממי ועלוב כמו סקודה, שהסתנן למכרז ברוב חוצפתו, אז שיהיה כבר הכי חזק והכי מפואר. אגב, לדעתי, הסופרב הייתה רכב שרים מעולה. אף אחד בציבור לא התרעם על הסופרב כמו שהייתה התרעמות על האודי. מצד שני - נוכחות מיניסטריאלית וגודל מרשים, פנים וחוץ, יש לה ועוד איך. לא לשכוח שהסופרב הייתה בכלל פרוייקט של סקודה עבור נשיא צ'כיה במקור.

מה שלא ברור לי זה למה לעזאזל המדינה בחרה מכונית קשיחה ולא מרווחת מאחור.

במכרז הנוכחי אני חושב שהבחירה הסבירה היא ה-C5 עם מתלים פניאומטיים, אבל ב.מ.וו. עם חלונות שחורים תעשה הרבה יותר רושם על הנתינים (שעוד מעזים להרים מדי פעם קול מחאה...)

ברור כמובן שתגובתי צינית

פורסם

ראשית, בואו לא ניתמם.

השרים שלנו צריכים רכבים מכובדים. אם אנחנו רוצים להחשיב את עצמנו כמדינה מכובדת (אנחנו לא, אבל נניח) אזי שהשרים שלנו צריכים רכבים מכובדים.

יחד עם זאת,

כולם כאן מדברים על כך שהמדינה (בעצם, אנחנו...) לא משלמים מחיר מלא על ה-ב.מ.וו המדוברת. אוקי.

נניח שהם משלמים חצי מחיר. שוב, רק לצורך ההדגמה, נניח.

50% מ-398K זה 199K שהם לכאורה שילמו הב.מ.וו.

אם היו בוחרים בסיטרואן אתם חושבים שהיו משלמים עליה מחיר מלא? ברור שלא!

אז היו משלמים על הצרפתייה 102.5K, בדיוק מחצית ממחירה בשוק - 205K.

בסופו של יום,

זה לא משנה אם שילמו מחיר מלא על הB.M.W או לא, גם על שאר הרכבים לא היו משלמים מחיר מלא ובכך היו חוסכים עלויות!

בזיון.

אם סרקוזי נסע על פיג'ו - גם השר הישראלי יכול.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כבר היה עדיף שישארו עם אודי A6. אמנם יוקרתית אבל לא מנקרת עיניים כמו הב.מ.וו. בכלל, מזל שלא בחרו ב-X6 או CLK

לפחות הסיטרואן היא בחירה הגיונית רק מעניין איזה שר יוותר על הנאות החיים בעבור תדמית ציבורית

פורסם
מה הבעיה במוצאה?

אנחנו יכולים לקנות מהם צוללות מלחמה אבל לא רכבים?

או שאולי היינו צריכים להגיד להם "לא תודה" כשהם מימנו לנו חצי מהכור בדימונה.

אני איתך. מה שאני טוען הוא שצרות העין של האנשים כל כך עזה שהם שכחו מעוד "נשק" שקיים אצלם בארסנל הטענות כנגד הב.מ.וו...

נ.ב. את מרבית הצוללות לא בדיוק "קנינו". :wink:

נ.ב.2 - אני חושב ששילמנו מראש, מעל ומעבר, לא?

בכלל לא בטוח, ראשית גם היום חלקם נוסע בסופרב למרות האפשרות להשתנע ב A6 יוקרתית, שנית נסיעה במהלך יום, עדיף בכבישים משובשים, במושב האחורי של הב.מ.וו הזו ולאחר מכן ב C5 והתבוננות בתלוש המעט יותר דשן, תשכנע אותם מהר מאוד שיש ליוקרה מחיר שלא תמיד שווה לשלם.

זה רק אני או שאיכות הנסיעה בC5 טובה יותר? :)

ראשית, בואו לא ניתמם.

השרים שלנו צריכים רכבים מכובדים. אם אנחנו רוצים להחשיב את עצמנו כמדינה מכובדת (אנחנו לא, אבל נניח) אזי שהשרים שלנו צריכים רכבים מכובדים.

.

.

.

בסופו של יום,

זה לא משנה אם שילמו מחיר מלא על הB.M.W או לא, גם על שאר הרכבים לא היו משלמים מחיר מלא ובכך היו חוסכים עלויות!

בזיון.

נו בסדר ועל C4 היו משלמים עוד פחות...

אם סרקוזי נסע על פיג'ו - גם השר הישראלי יכול.

גיא

לגבי סרקוזי:

1) http://carscoop.blogspot.com/2011/10/italian-ministry-orders-19-maserati.html

2) תאמין לי שסרקוזי הראוותן קילל בזמנו את פג'ו ואת האיטלקים (בלינק מלמעלה). מזל שהוא לא "נזכר" בשורשים הצרפתיים של בוגאטי :wink:

------------------------------------------------------------------

בכל אופן,

למיטב הבנתי המדינה כן משלמת מיסוי מלא על הרכבים ושווי השימוש עבור הרכב מגולם באופן מלא בתלוש השכר של השרים.

מה שכן, סביר להניח כי הצעת המכר של דלק מוטורס עבור אותן מכוניות ב.מ.וו הייתה הרבה יותר אטרקטיבית מאשר ללקוח רגיל וזו דווקא עוד סיבה למה כן לקנות את הב.מ.וו.

לדעתי, זה יהיה מגוחך ולא רציני לבטל את המכרז ברגע האחרון. הרי היבואן התמודד במכרז כמו כולם, מה נזכרתם לפתע?

התיקון היחיד שהייתי מציע הוא 525D במקום ה-528i.

מנוע: 2 ליטר טורבו בנזין // 2 ליטר טורבו דיזל

מומנט: 350 נ"מ בטווח של 1,250-4,800 סל"ד // 450 נ"מ בטווח של 1,500-2,500 סל"ד

הספק: 245 כ"ס בטווח של 5,000-6,500 סל"ד // 218 כ"ס ב4,400 סל"ד

צריכת דלק: 6.8-7.1 ל'/100 ק"מ // 5.0-5.3 ל'/100 ק"מ

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לגבי סרקוזי:

1) http://carscoop.blogspot.com/2011/10/italian-ministry-orders-19-maserati.html

2) תאמין לי שסרקוזי הראוותן קילל בזמנו את פג'ו ואת האיטלקים (בלינק מלמעלה). מזל שהוא לא "נזכר" בשורשים הצרפתיים של בוגאטי :wink:

זה שונה, קודם כל כי לא שמעתי על זה קודם... :lol::lol:

וחוץ מזה אני משער שהמזארטי שם לא עולה הרבה יותר ממה שהב.מ.וו עולה כאן ... :shock:

------------------------------------------------------------------

בכל אופן,

למיטב הבנתי המדינה כן משלמת מיסוי מלא על הרכבים ושווי השימוש עבור הרכב מגולם באופן מלא בתלוש השכר של השרים.

מה שכן, סביר להניח כי הצעת המכר של דלק מוטורס עבור אותן מכוניות ב.מ.וו הייתה הרבה יותר אטרקטיבית מאשר ללקוח רגיל וזו דווקא עוד סיבה למה כן לקנות את הב.מ.וו.

לדעתי, זה יהיה מגוחך ולא רציני לבטל את המכרז ברגע האחרון. הרי היבואן התמודד במכרז כמו כולם, מה נזכרתם לפתע?

התיקון היחיד שהייתי מציע הוא 525D במקום ה-528i.

מנוע: 2 ליטר טורבו בנזין // 2 ליטר טורבו דיזל

מומנט: 350 נ"מ בטווח של 1,250-4,800 סל"ד // 450 נ"מ בטווח של 1,500-2,500 סל"ד

הספק: 245 כ"ס בטווח של 5,000-6,500 סל"ד // 218 כ"ס ב4,400 סל"ד

צריכת דלק: 6.8-7.1 ל'/100 ק"מ // 5.0-5.3 ל'/100 ק"מ

מסכים לחלוטין. עדיין מנקר עיינים אבל לפחות חסכוני ומראה על נכונות להתחשב...

משהו אומר לי שזה לא יקרה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בסוף היום אני לא מאמין שהשרים יסעו בבמוו גם אם המכרז המוזר הזה ישאר.

מעבר לאחריות אישית זה יפגע בהם בעיני הבוחרים וגם בכיס שלהם בצורת שווי שימוש.

מה שכן אני מקווה שהפקיד הטיפש ממנהל הרכב הממשלתי שכתב את המכרז הזה יראה את הדלת החוצה.

פורסם

זה לא משנה כמה זה עולה, זה מאוד משנה מה זה משדר.

אם אני כאזרח פשוט צריך לשלם 398K ש"ח, זה המחיר שזה משדר, לא כמה ששולם בפועל (שאגב ההנחה הזו גובלת בשוחד..) מי שמע על BMW סידרה 5 ב 200K ?

בסופו של יום בהשוואה לאלטרנטיבות BMW סידרה 5 משדרת נהנתנות של נבחרי הציבור.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...