Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1- המדינה לא משלמת מיסים, ולכן הפרשי המחיר בין רכב לרכב לא כאלו גדולים.

2- שר צריך לנסוע ברכב שרד, ושיהיה יצוגי. אז השרים שלנו דרעק ברובם, נכון, אבל המעמד מגיע עם תנאים.

3- על הרכבים האלו מותקן מיגון כבד. צריך רכב חזק שיוכל לשמור על קצב נסיעה טוב עם משקל המיגון.

סה"כ, בחירה הגיונית. אולי לא הכי הכי זולה, אבל בהחלט בגבול הסביר, לדעתי לפחות.

אבל כמובן, בישראל כמו בישראל, יהיו חייבים לעשות מכל זבוב פיל.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1- המדינה לא משלמת מיסים, ולכן הפרשי המחיר בין רכב לרכב לא כאלו גדולים.

2- שר צריך לנסוע ברכב שרד, ושיהיה יצוגי. אז השרים שלנו דרעק ברובם, נכון, אבל המעמד מגיע עם תנאים.

3- על הרכבים האלו מותקן מיגון כבד. צריך רכב חזק שיוכל לשמור על קצב נסיעה טוב עם משקל המיגון.

סה"כ, בחירה הגיונית. אולי לא הכי הכי זולה, אבל בהחלט בגבול הסביר, לדעתי לפחות.

אבל כמובן, בישראל כמו בישראל, יהיו חייבים לעשות מכל זבוב פיל.

נראה לי שמיגון יש רק לביבי/פרס/ליברמן/ברק (ראש ממשלה, jחוץ, בטחון, נשיא)

לכל השאר אין מיגון למיטב ידעתי.

מקווה שהBMW הזו לא בטיחותית ושיתהפכו לתוך תהום עם לבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעייה היא שיש 30 שרים.. אבל זה כבר ויכוח ל-Off-Topic

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
1-

למעט שר החוץ ושר הביטחון, רכבם של השרים אינו ממוגן כלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איזו ממשלה חסרת ערכים , בחרו ברכב יוקרה גרמני ב-400 אלף ש"ח.

מה רע בטויוטה היברידית או אוקטביה דיזל שמוגדרים כרכבים ירוקים במחירים עממיים :?:

אגב גם לשב"כ יש מרסדסים גיפים משוריינים , גם הם היו יכולים "להתפשר " לג"יפים של טויוטה משוריינים - קיימים כאלו ישירות מהמפעל.

ניפגש בבחירות הבאות.

פורסם

אוקטביה דיזל? אתה רוצה לשים נבחר ציבור ברכב עם 4 כוכבי בטיחות ועם נוחות בינונית מינוס?

1- כמו שאמרתי, המדינה לא משלמת מיסים. רכב "של 400,000 ש"ח" הופך לרכב של 170 אלף. נראה הרבה פחות נורא פתאום, לא?

2- שרים נוסעים הרבה, ולמרחקים לא מבוטלים. רכב לא נוח זו לא ממש אופציה.

3- שרים מנהלים שיחות ולעתים גם דיונים במושב האחורי של הרכב, מן הראוי שיהיה מרווח בהתאם. או שאתם רוצים אולי שבפעם הבאה שיגיעו מה OECD לישראל שר האוצר יקח את הנציגים לסיבוב בסוזוקי סוויפט הממשלתית?

כמו שאמרתי, אולי זה לא ממש מגיע לשרים שלנו, אבל יש מעמד, יש דרישות, צריך משהו הולם.

פורסם

במוו 528I הולכת להיות מכונית השרים? פחחח, הרבה שרלטנים בתחום התורה והדת נוסעים במכוניות מפוארות מזה. מר אמנון יצחק נוסע בבמוו מסידרה 7 שעלותה מתקרבת למיליון שקל כאשר למאמיניו בקושי יש כסף לגמור את החודש. אבל זה לא מונע מהרב "הקדוש" להחתים את כל המסכנים הללו על הוראת קבע מאחורי הדף שבו הם מבקשים תפילה לכל בעיותיהם.

שלא נדבר על "הקדושים" האחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כפי שכבר כתבו, המחיר לאוצר הוא ממש לא המחיר לצרכן (398 אלף שקל). זהו עוד מהלך שיווקי חכם של דלק מוטורס שרוצה לנער את התדמית המפוקפקת של ב.מ.וו, רק שכפי שאנו מכירים את השרים שלנו, לא בטוח שזו בחירה נכונה:wink:

פורסם

המחיר עבור המדינה אינו רלוונטי לטעמי.

בתקופה שהמחזור הכלכלי הוא שלילי ולאור תופעת המחאה ותחושת חוסר הצדק, אין דבר יותר צורם משידרוג סוג הרכב לרכב מנקר עיניים כל כך, אשר תדמיתית משוייך לקטגרויית ה"מתפנקים".

ואין שום קשר למה אתה חושבים על הרכב הזה, נקודתית, עכשיו, התדמית שלו לא מתחברת למה שנדרש מנבחרי העם לפי רוח התקופה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה שצורם הוא שהם בחרו "את הרכב הכי יקר שהתמודד במכרז".

אתה עובד? עובד!

אני עובד? בטח שעובד! אז מה, לא נפנק את השרים שלנו באיזה ב.מ.וו חדשה?

יש כסף לעם ישראל, אפשר לבחור את הרכב היקר ביותר.

ושאף אחד לא יגיד לי מחירי הפסד, שורה תחתונה כל הרכבים יכלו להתאים (אלא אם מישהו פה יודע בוודאות אחרת ואשמח להשכיל) ונבחר היקר ביותר, זה מה שקראתי, זה מה שאני יודע, עד אשר יבוא מקור אחר ויסתור את הדברים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לי אין בעיה שיסעו ברכבי פאר, אחרי הכל שרים צריכים להיות ייצוגיים ומאחר והם הפנים של המדינה. מה הייתם חושבים על צה"ל אם הייתם רואים חיילים מסתובבים במדים קרועים וחורים בנעליים?

מה שמרגיז אותי זה שהרי אם הם כ"כ מעודדים את השמירה על איכות הסביבה עם המיסוי המסריח שלהם וההחמרות המטומטמות בטסטים, שלא יקחו מכונית בדרגת זיהום גבוהה כמו זה. יש דגמים היברידיים של מכוניות פאר, מה הקטע לשרוף כ"כ הרבה דלק על חשבונינו בעוד שלנו אסור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להיות מאוד יצוגיים עם סקודה סופרב. והיא בלי המיסים עדיין תהיה זולה משמעותית מהב.מ.וו.

כפי שאמרו כבר לפני: כלימה ובושה!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
מה הייתם חושבים על צה"ל אם הייתם רואים חיילים מסתובבים במדים קרועים וחורים בנעליים?

אני אגיד לך מה שהנגד לוגיסטיקה בגדוד שלי אמר לי כשבאתי עם 2 זוגות נעליים שהסוליה שלהם לא הייתה קיימת ועוד 3 סטים של מדי ב' שהיו מטונפים מגריז וקרועים.

"לא נשארו לי מדים טובים,המגד לקח את האחרונים שהיו במקום לשלוח את המדים שלו לכביסה"

מי אמר שהצבא לא מכין אותך לאזרחות:roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...