Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי קצת אההמ, טיפשי, במחילה, שזה השרשור השלישי שבו מעלים תמונות של מכוניות "סתם", בנוסף לשרשור הענתיקות בדרכים ולשרשור של חמישי חופשי.

לא רחוק היום שבו כל אחד ממשתמשי הפורום יעלה שרשור משלו של תמונות... :evil:

לדעתי מיותר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם לדעתי מיותר.

המשך בשרשור "ענתקיות בחצרות ובדרכים" ושא ברכות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צביקה שלום ,

הונדה אקורד אכן עם מנוע 2.0

יכול להיות גם מנוע 2.2, יש לבוס שלי אחת כזאת מודל 90 או 91 עם מנוע 2200 רכב מעולה פשוט סוס עבודה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מישהוא יודע מה זה .. ?

ואיך הגיע לצבא ?

לפי הסמל זה לאדה,

עכשיו איך הוא הגיע לצבא בארץ, אני שמעתי שהצבא מביא כל מיני דגמים 4x4 לניסויים לבדוק אם שווה להביא אותם לשירות בצבא.

אותו הדבר סתם ניקח עוד ג'יפ רוסי שבילה אצלנו בצבא והוא uaz 469 (ספציפית האואז הזה אולי לא היה בצבא כי הלוחית שלו צהובה אבל הייתה לי עוד תמונה עם לוחית צביאת פשוט לא מוצא אותה עכשיו)

הי ,

נראה לי דווקא מהינדרה ( חברה הודית ) , הדגם ( נראה לי .. ) על בסיס הגלופר .

ללא ספק מהינדרה, פורסם בעבר שהביאו כמה כאלו לבחינה ע"י צה"ל כרכב קצינים, אני שמח בשביל הקצינים שירדו מהסיפור הזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...