Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

booking.com

avi2014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש ניסיון מעולה עם EXPEDIA - שים לב - הם בד"כ גובים את המחיר מראש.

לדעתי זה רק לטובה - ככה גם אם אתה צריך לבטל או לשנות - זה ישירות באתר שלהם (בBOOKING לדוגמא הייתי צריך גם לבטל באתר וגם במלון כשהייתי צריך לעשות שינוי פעם אחת)

TripAdvisor ד"א זה ממש חובה.

ליביו

אני ביצעתי פעם אחת הזמנה ובהמשך ביטול שלה דרך booking (לפני כ-4 שנים) ושתי הפעולות בוצעו בלי קושי דרך האתר. עם זאת למלונות שונים מדיניות שונה ואין כללים קבועים - יש מלונות המחייבים מראש ויש כאלה המחייבים רק עם הכניסה או ביציאה. גם מדיניות הביטול שונה בין מלונת שונים ותלויה יותר במדיניות המקובלת באותו איזור גיאוגרפי ובתעריף שנבחר - בדומה למדיניות הביטול של כרטיסי טיסה. תנאי הביטול מופיעים באתר ההזמנות, אם כי אני חייב לציין לחיוב מלון מסויים (אינטרקונטיננטל בבודפשט) אשר אפשר לי לדחות שהות ב-8 חודשים למרות שהמחיר ששילמתי היה ללא אפשרות שינוי, והביטול היה ברגע האחרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ גם על booking.com וגם על agoda.co.il (ששם לרוב מצאתי מחירים טובים יותר מbooking)

השתמשתי בשני האתרים כמה עשרות פעמים ללא תקלות.

פורסם

הזמנתי המון פעמים דרך בוקינג, כולל טיול מאולתר לפני שלוש שנים שלי ושל חבר שבו הזמנו מלונות מהיום להיום במשך שבוע. עובד יופי, ואפשר לסמוך על הrating של האתר בעיניים עצומות. אם מלון מדורג מעל 8 - לך על זה, וגם 7+ יהיה בסדר.

הייתי בברצלונה לפני חודש, במלון בשם NH Centro. ממוקם מצויין, 400 מטר מPlaca Catalunya, ו300 מטר מהרובעים הישנים של הGotic. חדרים טובים, אפילו המחירים במיניבאר סבירים מאוד בשביל מלון. קיבל 8.4 בבוקינג, אם אני לא טועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

NH רשת מוכרת. אישית מעולם לא לנתי במלון שלהם, אבל בד"כ רשתות מוכרות באירופה מספקות את הסחורה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה שמאוד חשובה לי. התשלום למלון הוא מרגע ההזמנה או מרגע הצ'ק אין? מאוד חשוב לי לדעת.

אגב תודה על התשובות!

פורסם

כבר עניתי לך - זה תלוי במדיניות המלון ובסוג ההזמנה.

יש מלונות שמחייבים עם ההזמנה ואין אפשרות ביטול, יש שמציעים תעריפים שונים עם גמישות שונה ויש שמחייבים רק ללילה הראשון ב-no show.

גם מדיניות הביטולים משתנה - יש המאפשרים ביטול עד שעות הערב ביום ההזמנה (בד"כ 18:00), יש הנותנים 24-48 שעות, וכאמור - יש מלונות שכלל אינם מאפשרים ביטול.

לכן, כאשר אתה בוחר מלון, קרא את חוות הדעת עליו, אבל גם בדוק אם מדיניות חיוב ומדיניות הביטול מתאימות לך. העניין הוא שבד"כ מדובר במשהו שמקובל באזור גיאוגרפי מסויים אבל לעתים בהתאם למדיניות הרשת ברמה לאומית או עולמית.

פורסם

בחלק מהמלונות יש אפשרות לבטל במחיר הרגיל, ואצל אחרים אתה משלם כמה אחוז יותר תמורת האופציה לבטל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

booking.com הוכיח את עצמו שנית.

סטודיו בניס שהזמנתי לאישתי דרך roomorama.com בוטל ע"י הבעלים בזמן שהיא כבר באוויר בדרך לשם.

היות ואנחנו מדברים על ניס, ועל תקופת השיא של השנה בה הצוחפתים מציפים אותה בעודם משתזפים כמו לובסטרים, לא היה פשוט למצוא משהו, אבל עניין של חצי שעה באתר וסגרתי שני מלונות בלי בעיה, כולל דירוגים ומידע מספקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חזרתי מניס לפני שבועיים, דווקא לא היה צפוף בכלל, כולל על הטיילת\חוף. אבל זה היה לפני ה-1 ביולי. המלון היה אחד ההזויים שבהם נתקלתי, למרות שמדובר באחד מסמלי העיר.

פורסם

ה1 ביולי משמעותי לצורך זה. הצרפתים מאוד מתודיים בהרגלי החופשה שלהם.

באיזה מלון שהית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Booking הם יותר מבסדר גמור. הזמנו דרכם מלונות (ממש ברגע האחרון) באיטליה - בצמד הנסיעות האחרונות שלי לשם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפעם בנגרסקו. טבלת פעם באמבטיה בצבע זהב ואכלת ארוחת בוקר לקול מוזיקה של סחרחרה בלונה-פארק?

ד"א - לפני כשנתיים הייתי שם במלון *3 בסיסי (ואנדום) והייתי מרוצה מאוד. ד"א - אותו מלון הוזמן על ידי החברה ששלחה אותי באמצעות booking.com. גם גורמים מסחריים נהנים מהשירות של אתר זה וחוסכים עבודה מול סוכנים.

פורסם

האתר משווק מלונות ותו לא.

לגבי טיסות - נסה:

http://www,expedia.com

http://www.ebookers.com

http://www.edreams.com

ויש עוד אין ספור אתרים, וכמובן אתרי חברותהתעופה הרלונטיות.

שים לב שהמחירים מוצגים במטבעות שונים (USD, GBP, EUR ואפילו ILS) - כך שהשוואת המחירים צריכה להיות זהירה.

• תוכן חדש...