Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולם שמעו - אתמול נכי צה"ל חסמו את נתיבי איילון בטענה: "ברק הפקיר אותנו".

אני באמת לא מבין את דרך המחאה הזו, אין בה טיפת הגיון. מה זה נותן?!

גם אם המחאה מוצדקת, וזה לא קשור כרגע, אבל בכל זאת, הצורה שבה הם מעבירים אותה היא זוועתית וגורמת

לה להיראות מכוערת.

אז מה היה לנו כאן?

קבוצה שהתאגדה נגד הממשלה, חסמה את אזרחי ישראל בכבישים והכל בשביל קצת יחס מהמשטרה.

על כל רכב שעמד אתמול בפקק העצום הזה ביבי נהנה מיותר מ-50% רווח על הדלק.

מרגיז.

מקובל בעיניכם שאנשים שהתאיישו מהדרכים ה"חוקיות" בוחרים בחסימת כבישים?

אתם מוצאים כאן הגיון?

אתם חושבים שיתייחסו אליהם שונה אם הם יחסמו כבישים או ישלחו פקס עצומתי למשרד ראש הממשלה?

פורסם

זו דרכם היחידה לקבל כותרת בחדשות ולהביא חשיפה למחאתם, גם על חשבון פגיעה בכמה אלפי נהגים, שבקלות יכלו להיות במצבם.

את המחאה הרגילה שלהם מול שער הכניסה לקריה בקפלן אפילו לא מזכירים בחדשות ואין לציבור מודעות למצבם.

ברורה לי אי הנעימות וחוסר האמפתיה הרגעית של נהג שתקוע בפקק, אבל מחמאתם התרבותית זוכה להתעלמות תקשורתית, וכנראה גם התעלמות ממשלתית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו דרכם היחידה לקבל כותרת בחדשות ולהביא חשיפה למחאתם, גם על חשבון פגיעה בכמה אלפי נהגים, שבקלות יכלו להיות במצבם.

את המחאה הרגילה שלהם מול שער הכניסה לקריה בקפלן אפילו לא מזכירים בחדשות ואין לציבור מודעות למצבם.

ברורה לי אי הנעימות וחוסר האמפתיה הרגעית של נהג שתקוע בפקק, אבל מחמאתם התרבותית זוכה להתעלמות תקשורתית, וכנראה גם התעלמות ממשלתית.

+1...

פורסם

1++

המחאה שלהם מתקיימת זה כחודשיים מול משרדי אגף השיקום (לונדון מיניסטור), וחוץ מאיזו ידיעה קטנטונת בעמוד פנימי, הם לא זכו לשום חשיפה.

מדינת ישראל בפשיטת רגל, אם גם את שיקום נכי צה"ל, הלומי קרב, קטועים ומשותקים היא מפריטה, מקצצת תקציבים, מבטלת מרכזי שיקום ועוד ועוד.

פורסם

אם הייתי שם בפקק, הייתי יוצא מהאוטו ומוחא להם כפיים.

להבדיל מילדי השמנת עם האייפונים שחוסמים את הדרך לאמבולנסים ברוטשילד, מדובר על אנשים שחלק גדול מהם נפצעו קשה בהגנה על המדינה הזאת, והמדינה יורקת להם בפרצוף.

כנראה שהגיעו מים עד נפש אם הם היו צריכים לחסום כבישים בשביל שמישהו שם בתקשורת יזרוק להם עצם.

פורסם

אני מסכים מאוד עם תגובות התמיכה בהפגנה. אלו אנשים שסובלים יום יום בשביל שאשב פה ואכתוב את התגובה הזו.

אני גפ חושב שרואי צודק, וחסימת הכניסה למשכן הכנסת הייתה מביאה להם תוצאות יותר טובות.

מקווה שמכל ההפגנה הזו, דרישותיהם יענו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני הייתי נוכח לצערי באחת מההפגנות של אותם נכי צה"ל ואני חייב לציין שמדובר בהשתוללות יותר מאשר הפגנה: מכוניות נושאות שלטים שנוסעות בפראות, חסימת נתיבים בדרך בגין, שאול ואף בנתיבי איילון - והכל בשעת שיא - נכים בכסאות גלגלים שנוסעים בין המכוניות ומסתכנים בלהפוך לנכים גם בשאר חלקי גופם ומה לא.

ככה לא מוחים!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני איחרתי למבחן בגלל המחאה הזאת.

כשרוכבי הדו"ג מחו, הודיעו על זה מראש. פה הם עיצבנו אנשים בכוונה.

המחאה שלהם מוצדקת, הדרך לא.

emotion of motion

פורסם

ואם החסימה מתבצעת ב2 לפנות בוקר בכביש אשדוד כתוצאה מתיקון גשר כלשהוא,העברת כבלים ,מטען חורג ,אז זה כן בסדר?

ואם פרויקט העברת כבלי חשמל באיילון גורם לשפיכת בוץ מסמרים טנופת מסוכנת לאורך השוליים ביטול השוליים הימניים לאורך שנה שלמה ,אז שוב זה בסדר?

פורסם

מבלי להכנס יותר מידי כאן לויכוח פוליטי או משהו, אני יכול להגיד שבתור נכה צה"ל שנפגע בפעילות מבצעית אני מתבייש באותם אנשים שהפגינו ככה, במקום ליצור אמפתיה כלפי הציבור הדבר רק גרם לעצבים ולכעס וכן אני הייתי תקוע בפקק המרגיז הזה וסתם הייתי עצבני. ( לא שקלתי בכלל להשתתף בהפגנה)

אתם בכלל יודעים מי הם אותם נכים שהפגינו? במידה ולא אז תנו לי לחדש לכם, תהיו בטוחים שהם לא האנשים שבזכותם אתם יושבים כאן.

לצערי המושג נכה צה"ל ניהיה דבר זול מידי וחבל שכולם מקבלים את אותו היחס (אדם שנפגע בפעילות מבצעית ואדם שנהג שיכור ועשה תאונה עם הרכב)

לצערי ככה לא יהיה ניתן להשיג שום דבר וההפגנה הזאת אינה משרתת אינטרסים טהורים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מבלי להכנס יותר מידי כאן לויכוח פוליטי או משהו, אני יכול להגיד שבתור נכה צה"ל שנפגע בפעילות מבצעית אני מתבייש באותם אנשים שהפגינו ככה, במקום ליצור אמפתיה כלפי הציבור הדבר רק גרם לעצבים ולכעס וכן אני הייתי תקוע בפקק המרגיז הזה וסתם הייתי עצבני. ( לא שקלתי בכלל להשתתף בהפגנה)

אתם בכלל יודעים מי הם אותם נכים שהפגינו? במידה ולא אז תנו לי לחדש לכם, תהיו בטוחים שהם לא האנשים שבזכותם אתם יושבים כאן.

לצערי המושג נכה צה"ל ניהיה דבר זול מידי וחבל שכולם מקבלים את אותו היחס (אדם שנפגע בפעילות מבצעית ואדם שנהג שיכור ועשה תאונה עם הרכב)

לצערי ככה לא יהיה ניתן להשיג שום דבר וההפגנה הזאת אינה משרתת אינטרסים טהורים.

נכון, חלקם לא קיבלו כדור במארב 72 או במבואות ביירות. חלקם "סתם" נפגעו באימון, בנסיעה הביתה לחופשה, או סתם נפלו מכבש הספארי. חלקם אפילו לא אנשים נחמדים במיוחד. אז מה ?

אתה רוצה לעשות הבדלות בין דם לדם?

חייל הוא חייל, והטיפול לו זכו נכי צה"ל הלך והתדרדר כדרך ההפרטות הנהוגה במדינתנו בשנים האחרונות.

וואלה, נתקעת בפקק ? חודשיים הם מוחים מול משרדי השיקום, ואיש לא שם עליהם קצוץ, אז על איזה אמפטיה אתה מדבר בכלל ?

פורסם

לא רוצה להגרר איתך כאן לויכוח פוליטי, אבל מעניין מאד שמי שבאמת היה צריך להפגין, לא העז אפילו לעמוד ליד אותם אנשים,ולא, לא אמרתי שלא מגיע להם אני פשוט אומר שכן צריך לתגמל את האנשים שבאמת נתנו בדרך אחרת אני גם לא דיברתי על אותם חיילים שנפגעו באימון אלא על אלה שנהגו שיכורים למשל ועשו תאונה ועכשיו חושבים שהמדינה צריכה לתת להם הכל.

מוזר שאני חושב שהטיפול הוא בסדר גמור ואני מקבל מעל ומעבר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא עניין של מגיע להם או לא. מחאה של ציבור אחד על גבו של ציבור אחר פשוט אינה מקדמת את המטרות של אף אחד. יש דרכים ליגיטימיות יותר להפגין!

We are the Human Race

• תוכן חדש...