Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות גבוהים בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חח מה זה האתר של של דון פאלמר, מי זה? מומחה בנהיגה? אז סעו בזהירות ותקשיבו לדר פאלמר.

הוא מדריך נהיגה מתקדמת מאוד ותיק וידוע, ולו רק מקריאה ניתן להבחין בידע שלו, אפילו מבלי לראות אותו מחליק רכבים לרוחב על אגמים קפואים בסקנדינביה. כשמישהו כזה אומר (או כותב) משהו - מקשיבים לו!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדקתי את זה במכון רישוי, הבדיקה יצאה תקינה.

מכון רישוי בודקים כשאתה לבד באוטו וכשהכפתור של האורות על מצב 0 (עומס מינימלי על האוטו).

אם אתה נוסע עם עוד אנשים האוטו "שוקע" מאחורה, ויוצא שהאורות מכוונים גבוה מידי ואתה מסנוור בלי לדעת בכלל.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

כל זה תוצאה של מערכת אכיפה אימפוטנטית שמתעסקת ב"נסעת 95 במקום 90" במקום להתעסק באנשים שנוהגים ברכב שלהם בכביש עירוני עם תאורה קדמית כאילו הם נוהגים על דחפור במחצבה חשוכה עם אורות רגילים+גבוהים+ערפל+איזה כמה פסי קישוט של לד....

מסכנים, לא רואים שום דבר.

ביום שיתחילו להעמיד בצד רכבים ויתחילו לדפוק דו"חות על הבדיחה הזאת שכל ילד עם פיאט אונו מנסה לגרום לפנסים הקדמיים שלו להראות כמו של במוו סדרה 7 כשבדרך הוא מסנוור את כל העולם ואשתו, רק אז זה ייפסק.

עד אז - אנחנו נמשיך להפגש כאן ולקטר על כל טמבל שדוחף לפנסים המצ'וקמקים שלו נורות ב80 שקל וחושב שיאמינו לו שזה קסנון....נו באמת!!!

פורסם

בעניין דר פאלמר:

הוא מדריך נהיגה מתקדמת מאוד ותיק וידוע, ולו רק מקריאה ניתן להבחין בידע שלו, אפילו מבלי לראות אותו מחליק רכבים לרוחב על אגמים קפואים בסקנדינביה. כשמישהו כזה אומר (או כותב) משהו - מקשיבים לו!

לינקים תמיד ייתקבלו בברכה.

אני אישית הייתי מעדיף מקשיב לנהגים מנוסים. דווקא נהגי מרוץ יכולים להיות עם תובנות מעניינות בנושא. גם משאיות. ואפונועים. העיקר שיהיו מנוסים. אבל כמובן, אם כבר יש סמכות בנושא אז מי אני שאחלוק על פאלמר. ממה שראתי הוא בסדר - קצת יסודי מדי אם יש כזה דבר אני לא בטוח שזה רע.

• תוכן חדש...