Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו מבין שלושת האחיות הייתם מעדיפים?  

112 הצבעות

1. 1. אילו מבין שלושת האחיות הייתם מעדיפים?

• פולקסווגן פולו
    • סיאט איביזה
    • סקודה פאביה

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא הייתי רוכש אף אחת מהן, אלא את ה TS.

אבל אם זה רק שלושתן אז...

פולו - יקרה מדי, פשוט לא שווה את הכסף, בטח כאשר שתי האחרות חולקות מכלולים רבים איתה. אני לא צריך את השם של VW בחזית, זה לא מה שישנה לי.

איביזה - מכוערת לדעתי.

בקיצור הייתי בוחר בפאביה, מכלולים זהים, עיצוב חביב.

גיא

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איביזה - מכוערת לדעתי.

בקיצור הייתי בוחר בפאביה, מכלולים זהים, עיצוב חביב.

גיא

סוף סוף מישהו שמסכים איתי - האיביזה פשוט מכוערת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפי סקרים , הפביה אמינה יותר.

לפי סקרי JD פאוור בשנתיים האחרונות , סקודה התמקמה לה במקום השני , כאשר לקסוס בראש.

עם כל הכבוד לשלוש המכוניות הללו סקרים זה פשוט בולשיט!

אף אדם נורמלי לא יקנה רכב ע"פ סקר שהו קרא, אלא ע"פ השיקולים האישיים שלו, בדיוק כמו שזה לא חד משמעי שהפאביה אמינה יותר מהפולו או מהאיביזה.

סכ"ה שלושת המכוניות כאן זהות פחות או יותר. אותו מנוע, אותה משפחה, אז מה שנשאר זה עניין הטעם האישי...

פורסם
עם כל הכבוד לשלוש המכוניות הללו סקרים זה פשוט בולשיט!

אף אדם נורמלי לא יקנה רכב ע"פ סקר שהו קרא, אלא ע"פ השיקולים האישיים שלו, בדיוק כמו שזה לא חד משמעי שהפאביה אמינה יותר מהפולו או מהאיביזה.

סכ"ה שלושת המכוניות כאן זהות פחות או יותר. אותו מנוע, אותה משפחה, אז מה שנשאר זה עניין הטעם האישי...

הסקרים הללו הם בולשיט? לדעתי לא.

אני מאמין בסקרים הנ"ל - אם הייתה אומר לי שסקודה משיגה תוצאות מעולות רק בסקר של JD , אזי משהו היה חשוד.

אבל , סקודה מתמקמת במקומות גבוהים מאוד גם בסקרים של חברות/מגזינים מכובדים אחרים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי הסקר הסיאט שולטת אבל מעטים לדעתי יודעים שלפולו יש גרסת 1.9 TDI שמספקת 136 כ"ס

ומומנט של............... .32 ומשהו,גיר שישה הילוכים.

משהו קטן וטוב.אבל אין אותה בארץ.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
לפי הסקר הסיאט שולטת אבל מעטים לדעתי יודעים שלפולו יש גרסת 1.9 TDI שמספקת 136 כ"ס

אני מאד מקווה שהחברים המשתתפים בסקר לא בחרו באיביזה בגלל גרסת ה1.9 TDI (שבארץ מוצעת רק בסיאט) על פני האחיות, אחרת זה מרוקן את הסקר מתוכן שכן כמעט כולם יבחרו בה על פני יתר הדגמים (ולמען האמת גם אם יש פולו בעלת אותו המנוע, דבר שהוא בהחלט הגיוני, אזי אני בספק אם החברים כאן היו בוחרים בפולו על הסיאט שכן אם בדגמים הרגילים והשווים בנתונים הרוב בחרו בסיאט אז למה שברסאות ה1.9TDI הם יבחרו באחרת?).
פורסם
אני מאד מקווה שהחברים המשתתפים בסקר לא בחרו באיביזה בגלל גרסת ה1.9 TDI (שבארץ מוצעת רק בסיאט) על פני האחיות, אחרת זה מרוקן את הסקר מתוכן שכן כמעט כולם יבחרו בה על פני יתר הדגמים (ולמען האמת גם אם יש פולו בעלת אותו המנוע, דבר שהוא בהחלט הגיוני, אזי אני בספק אם החברים כאן היו בוחרים בפולו על הסיאט שכן אם בדגמים הרגילים והשווים בנתונים הרוב בחרו בסיאט אז למה שברסאות ה1.9TDI הם יבחרו באחרת?).

מדובר על גרסאות 16V

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

ידידי , יש את הפביה RS - מנוע 1.9 TDI PD , המספק 130 כ"ס ו-31 קג"מ ב-1900 סל"ד וכמובן 6 הילוכים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ידידי , יש את הפביה RS - מנוע 1.9 TDI PD , המספק 130 כ"ס ו-31 קג"מ ב-1900 סל"ד וכמובן 6 הילוכים.

ידידי, למה אתה משוויץ? עדיין הנתונים של הפולו עדיפים.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

הייתי לוקח את הפאביה מבלי לחשוב פעמיים, היא יותר יפה מהאיביזה והפולו (לטעמי), האיביזה מזעזעת בגלל קו החלונות הגבוה והישבן חסר הפרופורציות, הפולו סתם מגעילה, מתיימרת להיות מיני מיני בייבי מרצדס (גם התמחו לקוי) לא יודע לא נמשך לאוטו ...

פאביה שחורה, גיר רגיל וריפודים בצבע קרם נאה לי הכי נורמלי...

חוץ מזה שמבחינת ציונות - סקודה עולה על שני המתחרות

haters will hate

פורסם

הייתי לוקח את הפאביה מבלי לחשוב פעמיים, היא יותר יפה מהאיביזה והפולו (לטעמי), האיביזה מזעזעת בגלל קו החלונות הגבוה והישבן חסר הפרופורציות, הפולו סתם מגעילה, מתיימרת להיות מיני מיני בייבי מרצדס (גם התמחו לקוי) לא יודע לא נמשך לאוטו ...

פאביה שחורה, גיר רגיל וריפודים בצבע קרם נאה לי הכי נורמלי...

חוץ מזה שמבחינת ציונות - סקודה עולה על שני המתחרות

בוקר טוב,

פביה שחורה או צהובה , גיר רגיל ורמת איבזור אלאגאנס :-D

*אייל , לפולו ולפביה TDI יש נתונים זהים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתם חייבים לדעת אז גם לאיביזה יש תמונע הזה.

1.9 TDI 130 כ"ס 32 קג"מ 9.4 למאה.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

יש גם איביזה קופרה או משהו כזה,לא?

אני באופן אישי מעדיף את הפאביה.

לדעתי זה עניין של טעם אישי,אמנם הפאביה והפולקסווגן שמרנים מדי בעיצוב,לסיאט יש את העיצוב הכי יפה לדעתי,אבל סקודה איכותית,אמינה וגם די יפה[אם כי פחות מהסיאט לטעמי].

פורסם

הכל אותה משפחה, ברור שהיצע המנועים משותף לשלוש האחיות הללו.

גם ה-TDI 130 כ"ס וגם ה-16V...

• תוכן חדש...