Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו מבין שלושת האחיות הייתם מעדיפים?  

112 הצבעות

1. 1. אילו מבין שלושת האחיות הייתם מעדיפים?

• פולקסווגן פולו
    • סיאט איביזה
    • סקודה פאביה

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף - אלו שכל כך בטוחים שכדאי לקחת את הפולו בשביל האמינות - מאיפה לכם? ומאיפה לכם שהאמינות של שתי האחרות תהיה נחותה? אלו מכוניות מאוד דומות, בסך הכל...

רוני

אני אמרתי את זה בהתחשב בפולו בשנים הקודמות שהראו אמינות טובה. כראוי לפולסוואגן (כן מה לעשות כראוי. :-P )

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש צורם לי לעין עניין התדמית/מוניטין שמספר חברים מיחסים כאן לסיאט (גם בשרשור שבו הויכוח של RS וEG התחיל). ברצינות תחשבו לרגע על מה שאתם אומרים לטובתה....תדמית?! מוניטין?!

לסיאט עד היום (וגם זה בערבון מוגבל) מעולם לא היה מוניטין/ תדמית טובים (בארץ ובחו"ל). אומנם בשנים האחרונות סיאט שחררה מספר דגמים מוצלחים (לדעתי) אבל מכאן ועד לשבח את התדמית והמוניטין זה פשוט אבסורדי.

בתכלס (ועל אף שבשנים האחרונות עניין חשיבות העיצוב והיופי תופס מקום גבוה יותר ברשימת העדיפויות של הלקוחות) זה לא משנה מי מהן יפה יותר שכן אף אחד ברחוב (בארץ) לא יחשוב שקניתם את אחת מהאחיות בגלל איך שהן נראות ואו בגלל שאתם אוהבים את המראה שלהן. בארץ המכוניות הללו נתפסות בתור מכוניות "לעניים" שפשוט מאד לא יכלו להרשות לעצמם לרכוש משפחתומטית (וזה לא משנה שבפועל יש קירבה במחירן של השלושה בתצורה האוטו' לקט' המשפחתומטיות).

פורסם

מצמץ כשאמרתי מוניטין התכוונתי לסוג האנשים שנוהגים באיביזה (צעירים). לא לסוג התדמית שיש למוסכניקים על האוטו, לא שהיא לא חשובה.

לסיאט עד לא מזמן היה תדמית של אוטו זול ומאפן ע"ע פיאט, בשנת 97-99 התחיל השינוי הגדול בארצינו כשהבינו שמה שיש שם מתחת לפח הספרדי זאת מכאניקה גרמנית במיטבה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

פולו.

1.יש לי חיבה בלתי מוסברת לכל מה שנושא את סמל VW. :-P

2.אני (בניגוד לרוב פה) דווקא אוהב את העיצוב של הפולו..כמו E-CLASS קטנה כזאת...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

איביזה..

למה? עיצוב פניים וחוץ מחיר וזהו (כול השאר זה אותו דבר בפולו והפביה)...

ת'אמת האיביזה הקודמת היתה הרבה יותר יפה...

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

אני היית בוחר ב IBIZA מראה צעיר וספורטיבי.

אבל תאמת הייתי רוצה לשמוע מי מבין שתי המכוניות יותר אמינה. פאביה או איביזה?

פורסם
הייתי בוחר באיביזיה - הכי ספורטיבית ויפה.

אם תועיל בטובך לגלות לי מה הכי ספורטיבי בה, אני אודה לך מאוד...

אני הצבעתי לפאביה, ככה.

משכנתא זה קל

פורסם
אני היית בוחר ב IBIZA מראה צעיר וספורטיבי.

אבל תאמת הייתי רוצה לשמוע מי מבין שתי המכוניות יותר אמינה. פאביה או איביזה?

לפי סקרים , הפביה אמינה יותר.

לפי סקרי JD פאוור בשנתיים האחרונות , סקודה התמקמה לה במקום השני , כאשר לקסוס בראש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פאביה. אין שום דבר ספורטיבי באיביזה (עם 100 כ"ס, לפחות), אז בואו נניח ליומרות בצד.

עם מה אנחנו נשארים? הפאביה, לדעתי, בעלת הכי הרבה חן מהשלוש (לפחות מקדימה), עם תא נוסעים מצויין, מחיר נמוך וכיול מתלים ידידותי למשתמש.

אלו לא מכוניות ספורט, ואף אחת מהן לא תהיה מהנה במיוחד, אז חבל לשפוט אותן על פי הבסיס הזה.

(אני היחידי שמפריע לו לנהוג במשהו שנראה ספורטיבי בעוד הוא ממש לא?)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
פאביה. אין שום דבר ספורטיבי באיביזה (עם 100 כ"ס, לפחות), אז בואו נניח ליומרות בצד.

עם מה אנחנו נשארים? הפאביה, לדעתי, בעלת הכי הרבה חן מהשלוש (לפחות מקדימה), עם תא נוסעים מצויין, מחיר נמוך וכיול מתלים ידידותי למשתמש.

אלו לא מכוניות ספורט, ואף אחת מהן לא תהיה מהנה במיוחד, אז חבל לשפוט אותן על פי הבסיס הזה.

(אני היחידי שמפריע לו לנהוג במשהו שנראה ספורטיבי בעוד הוא ממש לא?)

לגבי הסוגריים - עיין ערך הונדה סיוויק !

לגבי הסקר

אני הולך על הפאביה , אוטו יפה לדעתי , נוח , ידידותי , זול , אמין ובעיקר מה שאני אוהב באוטו חוסר פוזה .

וגם כמו שאחרים אמרו , אוטו דיי יחודי בכבישי ארצנו .

ים long time no

• תוכן חדש...