Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכב המצבר הנוכחי היגיע לסוף חיו, ואני מחפש תחליף.

ניגשתי לחנויות חלפים פה באזור והמצבר היחדי שמכרו פה זה משהו בשם MAGNETA, שטוענים שתוצרת איטליה במחיר של 450 שח.

אני אישית לא מכיר את החברה ולכן לא רכשתי את המצבר.

אני מחפש מצבר איכותי, שיחזיק בצורה תקינה לפחות 4 שנים, הבנתי שמצברי VARTA טובים, השאלה איפה מוכרים אותם באזור כרמיאל -ראש פינה במחיר סביר?

והאם מישהו יודע כמה A/H המצבר אמור ליהיות? 40? 50?

תודה מראש.

פורסם

VARTA

או

שנפ

עדיף מצברים שלא מצריכים טיפול.

כמה אמפר צריך רשום על המצבר הישן.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

קנה ורטה הכי טוב.

שנפ יהרוס לך את החוטים וישפוך חומצה וימות אחרי שנה וחצי עד שנתיים.

וולטה אחלה מצברים אבל אחריות שהם במקרים בודדים נותנים אותה וברוב המקרים אתה תתיאש מהנהלים המתישים והטיפשים שלהם ותעדיף לקנות חדש.

ורטה מצבר איכותי, עומדים במה שהם כותבים ומוכרים מצברים אטומים ובאמת ללא טיפול רן המנכל נמצא איתנו בפורום , עוזר לכל חבר פורום באופן אישי ,הספק מצברים הכי גדול בנתניה ניהיה סוכן שלהם -תבין לבד איזה חברה הכי טובה..(ורטה כמובן)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לקפוץ אל סניף שנפ בחיפה להתייעצות.

בנוסף באותו מרכז שירות אתה יכול לבקש זיכוי של עד 50 ש"ח על המצבר הישן.

• ספונסר פורום
פורסם

סניף צפון של טלרון נמצא בעכו ואחראי על המכירות בצפון יוכל להפנות אותך למפיץ הקרוב לך - 0722222400

בהונדה, מבנה המצבר וקיבולו משתנים לפי ארץ הייצור של הרכב כך שאיני יכול להמליץ בוודאות על המצבר הנחוץ

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם
טעיתי לגבי המצבר והוא אכן של ורטה, אבל הוא הכחול 45 אמפר.

VARTA כחול (אני מזכיר שוב שלצבע אין משמעות טכנית) 45AH, יכול להיות 6 דגמים:

• ארופאי / יפני
  • ימין חיובי / שמאל חיובי
  • קוטב דק / קוטב עבה

וכמעט כל הצרופים בינהם (לחובבי הקומבינטוריקה כמות הצרופים היא לא 8 כי בארופאי יש רק קטבים עבים)

הונדה שיוצרה באירופה עשויה לבוא גם עם מצבר 60AH

צריך לראות מה יש ברכב

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לפני חודש בדיוק נגמר המצבר בסיוויק 2006.

שווה לך לדעתי לגשת למוסך היבואן - אני אמנם משהפלה ולא מהצפון, אבל במוסך היבואן החליפו לי לשנפ עם שנתיים אחריות ב- 850 ש"ח.

זה לא שונה בהרבה ממקומות אחרים שבדקתי, ואתה יודע ששמו את המצבר עם האמפר המתאים לרכב (האמת שלא שאלתי כמה אמפר...) :oops:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...