Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון בדקתי את הסיפור של קניית רכב מהשכרה או ליסינג ממגרש מאורגן ומכובד.

אני די מבולבל מהבעיה אם בכלל, שתהיה בעוד שנתיים שלוש כשארצה למכור.

מעונין לקרוא רשמים על מכירת רכב מהשכרה מכאלה שהתנסו בקטע הזה, האם זה באמת כל כך בעיתי מבחינת המחיר הנמוך יחסית שאקבל והזמן שאצטרך להשקיע.

פורסם

אתה בעצמך היית שוקל לקנות רכב שמפורסם בתור " יד שנייה מהשכרה לשעבר" ?

אני די בטוח שהיית פשוט מדלג הלאה למודעה הבאה בעיתון ואפילו לא מתקשר.

פורסם
אתה בעצמך היית שוקל לקנות רכב שמפורסם בתור " יד שנייה מהשכרה לשעבר" ?

אני די בטוח שהיית פשוט מדלג הלאה למודעה הבאה בעיתון ואפילו לא מתקשר.

אתב בטוח?

נניח שיש לך תקציב נמוך והאופציה שלך זה לרכוש איזה רכב מיושן לעומת רכב טוב שבנוסף הוא יחסית חדש האם לא תשקול לרכוש את הרכב הטוב והחדש יותר רק בגלל שהוא היה בבעלות חב' השכרה/ליסינג?

2. אני משוכנע שאם היית מוכר יאריס לשעבר מהשכרה/ליסינג, אנשים היו עומדים בתור בכניסה לביתך.

פורסם

2. אני משוכנע שאם היית מוכר יאריס לשעבר מהשכרה/ליסינג, אנשים היו עומדים בתור בכניסה לביתך.

בדיוק כך:

בעברי היו חיפושית ואונו מהשכרה וספיה מליסינג.

החיפושית והאונו עפו כמו לחמניות טריות, החיפושית נמכרה מעל למחירון, האונו ב-15% פחות.

הקיה נמכרה לסוחר מנתניה, יש לציין שכל שיחות הטלפון שקבלתי בעבורה היו מסוחרים מכל קצוות הארץ, לא היה אדם פרטי אחד לרפואה שהתעניין בה.

הרכב נמכר ב-33% פחות(בדיוק כפי שנקנה).

כך שהאסון אינו גדול כל-כך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מנסיוני שלי עם רכבים מהשכרה - חשוב איזה רכב אתה קונה מהשכרה. הכוונה היא האם הדגם שאתה רוכש הוא מדגם פופולרי ומבוקש שוק המכוניות (כדוגמת טויוטה קורולה או יפניות קטנות אחרות).

אני דווקא נוהג לחפש לקנייה רכבים מהשכרה, לשם דוגמא טויוטה קורולה - שנה במסגרת חברת השכרה (תקנה רק מהחברות המובילות) אינה מזיקה מבחינה מכנית לרכב כלל (יותר חשוב מצב המרכב - כלומר שלא עבר תאונות קשות). והיות והרכב מבוקש רבים יהיו מוכנים לרכשו בפחות ממחיר המחירון אפילו היה בעברו מהשכרה.

דוגמא נוספת היא דייהטסו שרייד (והיו לנו כמה כאלו) מהשכרה - הרכב נמכר בסופו של דבר במחיר מופחת באחוזים בדיוק כפי שנרכש - ודרך אגב ללא בעיות במכירה (זה היה לפני מספר שנים).

מקווה שעזרתי לך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

undefinedundefinedundefined

אני רוצה לחוות דעה מניסיון אישי -במשפחתי 2 פונטו ספייס השכרה לשעבר.

האחרונה ניקנתה בחודש שעבר מיד שניה אחרי השכרה.

מחיר הרכישה היה 34K לשנת 01 כאשר במקום לקנות רכב בן 7,8 שנים רכשנו רכב 2001 מטופל היטב ובמצב מצויין. :-D

כמו כן לי קקונה העובדה שזו יד 2 מהשכרה לא שינתה כי היד הפרטית לאחר ההשכרה שמרה וטיפלה באוטו כיאות.הפרמטר שמוביל אותי לרכוש רכב כזה הנו כפי שציינתי קבלת רכב שנתון גבוהה ומודרני (בטיחותי- 2 כריות אוויר abs ועוד) מאשר רכב מודל 97 שהנה יד פרטית אבל כבר אינו מודרני ועבר קילומטרג' גבוה. :roll:

לגבי מכירה עתידית? 1.קנית רכב-תהנה ממנו אח"כ תשבור את הראש במכירה.

2. קנית בזול? תמכור בזול!

בהצלחה בכל מקרה. :-P

פורסם

קנייה של מכונית מהשכרה או מליסינג(לא רחוק מהשכרה)תלוייה בעיקרה בפונקצייה של מחיר.אם ההפחתה נמוכה מ 10%,זה פשוט לא משתלם,גם אם האוטו מבוקש.רבות מהמכוניות עוברות חיים קשים אצל שוכרים חסרי רחמים,גופים גדולים(צה"ל,מקורות,חברות לעבודות עפר)ונהגים של שבת...מכונית מהשכרה היא מכונית עם כתם בעברה,שילווה אותה לפחות ב 10-12 שנים הראשונות שלה.בדרך כלל רמת האיבזור הבטיחותי היא הנמוכה ביותר,וגם איבזור המותרות מינימלי.רד שנה שנתיים אחורה במודל וקנה מיד פרטית.יהיה לך גם הרבה יותר קל למכור כשתרצה,בלי סיפורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום

פעם נסיתי למכור רכב מהשכרה. אנשים לא התווכחו על המחיר, אלא פשוט לא באו. בסוף בקושי מכרתי, וזה היה דגם פופולרי !

אגב, האוטו עצמו היה ללא שום תקלות במשך 4 שנים אצלנו.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אומנם חשבתי שאלה יהיו התגובות, מכל מקום תודה לכולכם .

בדקתי סתם להתרשמות את מצאי הרכבים באתר של חברה שעוסקת במכירת רכב משומש.

תתפלאו מתוך בערך 100 רכבים מהשכרה וליסינג מצאתי 4 רכבים מיד פרטית.

מה שמעצבן באותו מגרש שההפחתה במחיר של רכב מהשכרה / חברה מסתכם בפחות מ 10 אחוז

במילים אחרות רוב אלה שיוצאים מהמגרש עם מכונית מצוחצחת לא בדיוק מבינים איך הסיפור יגמר כשירצו למכור.

פורסם

טוב חברים, כנראה שלא תהיה לי ברירה ואני פשוט אלך לאיזו חברת השכרה ואקנה שם משהו. אני פשוט לא מצליח למצוא מכונית...

כמה אפשר להוריד אותם מתחת למחירון? אם מדובר ברכב טוב וסחיר - 25% מתחת למחירון זה ריאלי?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשבוע האחרון בדקתי את הסיפור של קניית רכב מהשכרה או ליסינג ממגרש מאורגן ומכובד.

אני די מבולבל מהבעיה אם בכלל, שתהיה בעוד שנתיים שלוש כשארצה למכור.

מעונין לקרוא רשמים על מכירת רכב מהשכרה מכאלה שהתנסו בקטע הזה, האם זה באמת כל כך בעיתי מבחינת המחיר הנמוך יחסית שאקבל והזמן שאצטרך להשקיע.

אין לי נסיון אישית עם רכב השכרה וגם כנראה לא יהיה , אבל דבר אחד בטוח

עדיף לקנות את הרכבים הללו ישירות מחברות ההשכרה ולא ממגרשים..

בשביל מה צריך תיווך?

אני זוכר שהלכתי לקנות עם חבר שלי רנו קליאו B ישירות מחברת שלמה ,

היו שם איזה 10-15 קליאו B זהות לבנות והייתי יכול לבחור מה לקחת....

הכי טוב ככה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני זוכר שהלכתי לקנות עם חבר שלי רנו קליאו B ישירות מחברת שלמה ,

היו שם איזה 10-15 קליאו B זהות לבנות והייתי יכול לבחור מה לקחת....

ואם אני לא טועה, אחת מהן היתה של היחידה שלי במילואים האחרונים. תשמע, איך שהאוטו הזה סחב - ממש פנתר! כל היום נכנס ויצא מהשטח כמו ננ. את המושב האחורי העמיסו בשלושים ג'ריקנים מלאים של 20 ליטר, וככה נסעו בראשון מהבסיס לשטח חמש-שש פעמים ביום. בסופ"ש, המ"פים יצאו איתו הביתה. איך שהוא מרביץ בכביש שש! ועוד עם חמישה מבוגרים+ציוד! אחלה אוטו!

פעם נהגו לומר, שהדרך הטובה ביותר לשפר עבירות של רכב זה להרכיב לו לוחית רישוי של השכרה. היום לרכב השכרה יש לוחית רגילה, אבל העקרון לא השתנה. אני הייתי יורד בשנתון (שנה או שנתיים) וקונה רכב מיד פרטית.

נמרוד

פורסם

במשפחתי + חברים קרובים כ10 רכבי ליסינג. לכל הרכבים נהג יחיד והם יהיו בשימשו עד תום או כעט עד תום החוזה...

ברוב המקרים הנהגים ממש מטפלים ברכב.

לא הייתי מהסס לקנות רכב כזה!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...