Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים בלבלתם אותי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי אתמול לגבי הגולף v5 בעיקר על מנת לדעת אם יש לה בעיות מיוחדות אשר נתקלתם בהם או שמעתם עליהם דרך אגב איך השוק שלה?

2 ליטר לא בא בחשבון .יש לי אחת כזו ואני מחפשת משהו עם אורינטציה "ספורטיבית" .

v5 אוטומט נראתה לי בחירה טובה .

הרבה אמוציות עולות גם בפורום המכובד הזה כשמעלים את השם גולף. אני מאוד אוהבת את הרכב ונכון שיש רכבים שיתנו תמורה טובה יותר לכסף אבל....אני אוהבת את הגרמניות וממש לא מתחברת ליפאניות או חס ושלום לקוריאניות

אגב אם יש למישהו רכב אחר להציע לי 5 דלתות אוטומט וספורטיבי כמובן בסביבות 110000 ש"ח אשמח לשמוע.

רונית. :wink:

פורסם

רונית, כנראה שהגולף מתאימה מאוד לצרכים שלך.

יהיו רבים שילינו על ההגדרה שלך ל "ספורטיבית" אבל זה לא משנה את העובדה שלצרכים שלך, הגולף פשוט מתאימה.(סתם לצורך העניין, ספורטיבית טהורה לא יכולה להיות אוטומטית).

בקשר לבעיות מיוחדות, לא נראה לי שתקבלי את המידע הזה כאן מהסיבה הפשוטה שלא נמכרו המון מכוניות כאלה.

סביר מאוד להניח שהרכב יהיה יקר מאוד לאחזקה בגלל צריכת דלק גבוהה ותעריפי ביטוח בשמיים, אם זה לא מקשה עלייך, אני לא רואה בעיה.

אופציה כנראה טובה יותר מכל הבחינות היא האלפא 156 סלהספיד .

פורסם
אופציה כנראה טובה יותר מכל הבחינות היא האלפא 156 סלהספיד .

שלומי הציע פה אופציה מדהימה :!::mm_yeah:

הגולף 2.0 איטית ופלגמטית מכדי להיות אופציה אמיתית:

היא אמנם מכובדת ואיכותית אך הזריזות ממנה והלאה, כך שהכבדות בעוכריה.

אופציה נוספת היא אופל אסטרה GSI. מנוע 2.2 עם 147 כ"ס, אוטומטית,

5 דלתות, גרמניה (מורכבת בבלגיה או ספרד, אבל למה להיות קטנוניים :wink: )

ממש תפורה למידותיך :!:

יאללה לסוכנויות, להרביץ נסיעות מבחן :wink:

בהצלחה :!:

MCS 2008

פורסם

אם כמו שאת אומרת את מודעת למחירי ההחזקה של רכב כזה..

אז שיהיה לך בהצלחה !

סך הכל רכב מעולה.

בתקציב שלך תוכלי לקנות שנת 2000, אולי אולי 2001,

לא צריכה להיות שום בעיה במציאת אחד שמור.

נסי לחפש בלוחות כמו מעריב וידיעות אחרונות, בדר"כ לא חסר שם.

נ.ב.

המלצה - נסי לא להתקרב לכל מיני "משופרים" למיניהם.

פורסם
שאלתי אתמול לגבי הגולף v5 בעיקר על מנת לדעת אם יש לה בעיות מיוחדות אשר נתקלתם בהם או שמעתם עליהם דרך אגב איך השוק שלה?

2 ליטר לא בא בחשבון .יש לי אחת כזו ואני מחפשת משהו עם אורינטציה "ספורטיבית" .

v5 אוטומט נראתה לי בחירה טובה .

הרבה אמוציות עולות גם בפורום המכובד הזה כשמעלים את השם גולף. אני מאוד אוהבת את הרכב ונכון שיש רכבים שיתנו תמורה טובה יותר לכסף אבל....אני אוהבת את הגרמניות וממש לא מתחברת ליפאניות או חס ושלום לקוריאניות

אגב אם יש למישהו רכב אחר להציע לי 5 דלתות אוטומט וספורטיבי כמובן בסביבות 110000 ש"ח אשמח לשמוע.

רונית. :wink:

אופציה נוספת וולוו S40 T4 שנת 2001 . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מציע שתנסי לנהוג על ה-V5 לפני הקנייה. אני אומר את זה מכיוון שיצא לי לדבר לפחות עם שני אנשים שהייתה להם V5 (מאותן שנים שאת מתכוונת - עם 150 כ"ס) והם מאוד התאכזבו מהכוח שלה...

מסתבר שהשילוב של המנוע והגיר והמשקל של הרכב פשוט פוגעים קשות בביצועים. גם הונדה סיוויק אוטומטית עם 125 כ"ס תהיה מהירה יותר.

כדאי לבדוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...