Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי, נראה כאילו בזמן האחרון הפורום הפך לפורום עזרה בסחטנות.

אבא שלך קיבל רכב וחתם על טופס שהרכב תקין ולשביעות רצונו.

ממש לא משנה לאיזה סוג אנשים אבא שלך משתייך ומידת היושר שלו, הוא חתם על הטופס שיעמוד מאחורי החתימה שלו!

לאחר שהוציא את הרכב מהחברה לקח אותו לבן האהוב שלו להראות לו את הרכב.

הבן, שאוהב לחפש בציציות, אמר לאבא שלו: "חבל שלא לקחת אותי למסירת הרכב, בוא אני יבדוק האם הכל תקין (מעט מידי, מאוחר מידי)"

עשית סיבוב וגילית שריטה ברכב, ועוד שריטה בג'אנט [את החתך בצמיג לא ראית לדבריך, ציטוט "הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי)"]

בתור בן טוב, הדלקת את אביך, ביאסת לו את התחת (סליחה על הביטוי), והכנסת אותו למוד מלחמה, כאילו מינימום מסרו לו סיוויק 2010 במקום 2012.

פניתם לסוכנות ומאוד מהר קיבלתם תשובה שהם מוכנים להתחלק איתכם בנזק (שלא הוכח, וגם לא תוכלו להוכיח שהיה בעת מסירת הרכב), כאשר הם נושאים בעלות הג'אנט (מחליפים לכם אותו בגלל פאקינג שריטה קטנה) ואתם אמורים לרכוש מכיסכם צמיג חדש.

לדעתי ההצעה הוגנת פלוס פלוס!

כאן נכנס הפורום בתור כלי להפעלת לחץ על היבואן/סוכנות,

אתה פותח שרשור בפורום רכב גדול מאוד, מגלה פרטים חסרים ומצייר תמונה חד צדדית ללא גילוי הצד השני.

לאחר מכן אתה דואג ללבות את האש כל מספר שעות, ולא פוסח גם על הזדמנות להיות קצת drama queen (אישתי ההרבה הייתה יכולה למות בתאונה כתוצאה מהצמיג הפגום. :roll:) ומקווה שהשרשור יתפוס תאוצה ואולי גם מישהו מצד היבואן יראה אותו..

והופ, בא לציון גואל, אולי תצליח לסחוט גם איזה צמיג מתנה ואולי גם טיפול חינם ושטיפה...

נמאס לי כבר מלקרוא שרשורים כאלו!

אני בטוח כי כמוני ישנם עוד לא מעט חברים נוספים אשר אין להם כח להגיב.

בתור אחד שחבר בועדה אשר מאשרת פיצויים ללקוחות בהיקפים של מליוני שקלים בשנה, הרשה לי לומר לך שאתה פועל בחזירות.

ללא כל הוכחה מצדך, החברה מוכנה ללכת לקראת ההורים שלך, וזאת בתור לקוחות נאמנים, ולהציע להם פיצוי של 75% מהנזק.

אתה (ככל הנראה) שכנעת את אביך שזה לא מספיק וע"י לחץ קטן, וכמה מילים ברשת, ניתן להוציא פיצוי מלא.

אני אישית, אם הייתי במקום היבואן, הייתי מוסר לך מסר כי זו ההצעה האחרונה ובתנאי שתרשום באותו הפורום בדיוק תגובה המנקה את שם החברה ומוכיחה את יושרה, אם לא תגיד שלום גם לפיצוי זה ועזוב אותי בשקט.

המונח "הלקוח תמיד צודק" כבר מזמן לא נכון.

*למען הסר ספק, אין לי ולא יהיה לי שום קשר לתעשיית הרכב בכלל וליבואן הונדה בפרט.

אז אל נא תעשה ניסיון נלוז לסובב את תגובתי כנגד יבואן הונדה, כפי שכבר עשית בשרשור מספר פעמים.

מסכים עם כל מילה, הנה עוד דוגמא לשרשור בו הקשר בין התלונה המקורית של הפותח לבין המציאות היה מקרי, מלווה בהתקרבנות וברחמים עצמיים בדיוק כמו זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=433385&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99

התפקיד של הקוראים האחראיים הוא לא להאמין אוטומטית לכל תלונה, אומללה ומסכנה ככל שתהיה, ולזכור שיש צד שני.

אני שמח לראות שכותרת השרשור הנוכחי שונתה, לדעתי גם זו של השרשור שצירפתי צריכה להשתנות בהתאם.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחוברת הזאת רשום מחיר מחירון שאף אחד לא משלם אותו.

זה בדיוק המבצע של קנה אחד וקבל את השני מתנה, ואז אתה משלם מחיר מחירון שהוא כפול ממחיר השוק ומקבל את השני באמת מתנה, אחרי ששילמת עליו כבר בצמיג הראשון

לדוגמא:

צמיג שרשום בחוברת שעולה 1000 ש"ח, נמכר בצמיגיות באזור ה 500 +-.

אז אתה מכיר את הפאנצ'רמכר ושילמת 30% ממחיר המחירון כלומר 300 ש"ח.

שזה מאוד יפה.

רק שבתכלס קיבלתה 40% הנחה, ולא 70%.

פלג_

וכמה זה 40% מ 1000 ש"ח ? ומה עם כח הקניה של יבואן גדול ? לא שווה עוד קצת ?

פורסם

המחיר בtires4u הוא המחיר לצרכן לאחר ההנחה, ולא מחיר ה״ברוטו״ שלו שממנו מורידים 50-60%. אני מוכן לקנות מכולה של צמיגי פירלי/ מישלין במידה שצוינה ב-300 ₪.

פורסם

לא הבנת.

אתה קיבלתה 40% הנחה ממחיר השוק, שהוא 500.

ולא מ 1000,

אני לא חושב שיש להם כוח קניה כמו שאתה חושב.

וגם אם כן והם מקבלים מחיר טוב בגלל שהם קונים כמויות, זה לא אומר שהכסף הזה צריך לעבור ללקוח.

פורסם

אני לא יודע איזה צמיג מקורי מגיע עכשיו עם הרכב, אבל בשנה שעברה סיויק 5 דלתות הגיע במידה הזאת עם צמיגי MICHELIN PRIMACY HP, שמחירם באתר TIRES4U מתחיל מ 900 ש"ח לצמיג.

בעצם, רק פנצ'ריה אחת מצהירה על המחיר הזה, כאשר כל השאר נותנים מחירים של 1200 ש"ח ומעלה.

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=379834&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F6%F8%F4%FA

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המחיר בtires4u הוא המחיר לצרכן לאחר ההנחה, ולא מחיר ה״ברוטו״ שלו שממנו מורידים 50-60%. אני מוכן לקנות מכולה של צמיגי פירלי/ מישלין במידה שצוינה ב-300 ₪.

ראיתה שכתוב "דוגמא"?

ובדוגמא כמו בדוגמא אין להתייחס לנתונים אלה ליחס בניהם.

ראיתה אותי רושם איפה שהוא שזה של tires4u?

לא דיברתי על tires4u ששם המחיר כבר מחיר לצרכן.

אם היתה רואה את החוברת המדוברת היתה מבין.

והבחור שאליו היתה מכוונת התגובה דיבר על החוברת ולא על האתר.

פלג_

פורסם
שלום לכולם,

אני רוצה לספר מקרה שקרה לאבא שלי, אני אנסה בקצרה.

אבא שלי קנה סיווק 5 דלתות, הדגם המאובזר שעולה בסביבות 150K.

היום הוא קיבל את האוטו, באמת נראה חללית הכל טוב ויפה.

*הערת שוליים- אבא שלי מתרגש מאוד מהמעד של קבלת מכונית חדשה והוא מאבד את הצפון.

ההורים שלי הגיעו אליי היום על מנת שאראה את הרכב, שוב אציין שהרכב מאוד יפה למרות שאני לא חושב שהונדה מספקת את הסחורה במחיר הזה, הכל אופן, אני פדנט במה שקשור למכוניות ועברתי עם היד על כל המעטפת החיצונית של האוטו עד שהגעתי לג'נט בגלגל הימני הקדמי, הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי) אבא שלי כמובן שלא ראה במעמד מסירת המפתח והוא לא זה שעשה את הנזק, בנוסף במבעד מסירת המפתחות, סוכנת המכירות של סניף מעלות הראתה לו איך לפתוח את טנק הדלק והתברר שהמתדלק קרע את החוט המחבר וכרגע אבא שלי לא יכול לתדלק, הוא צריך ליסוע למוסך שיתקנו את הנזק הזה (קצת עוגמת נפש??????)

נמשיך, בהמהלך הבדיקת איכות שלי נתקלתי בחריטה במשקוף הנהג בחלק התחתון (החלק שמחבר בין חוץ לאוטו לשטיחי האוטו, אותו חלק שאנחנו מדלגים מעליו כשנכנסים לאוטו)

אבא שלי לא אחד שצועק או רב, סוג של פראייר.

השאלה היא איך להתנהג מכאן? העניין מרתיח אותי, רכב חדש שרק יצא מהחברה.

איך להוכיח שלא ההורים שלי עשו את הנזק?

מצטער על החפירה,

תודה

עתיר

"לגבי הערת השוליים שלך על כך שאבא שלך מאבד את הצפון מהמעמד של קבלת רכב חדש - תכבד אותו וכשתרוויח 150,000 שקל ותוציא אותם על רכב חדש אולי תבין את ההתרגשות שלו.

פורסם
וכמה זה 40% מ 1000 ש"ח ? ומה עם כח הקניה של יבואן גדול ? לא שווה עוד קצת ?

אולי מספיק כבר? אין צמיג נורמלי במידה הזו ובמחיר של 400 ש"ח.

עוד עניין קטן, הגיע הזמן שאת חשבונות הרווח וההפסד של היבואן תשאירו לו ותתעסקו רק עם חשבון הבנק שלכם.

פורסם

עתיר, אתה לא צריך להראות טופס העברת בעלות ואף אחד לא חושב שאתה בא בכוונה תחילה לקבל משהו שאתה יודע שלא מגיע לך.

פשוט אני ועוד כמה כאן חושבים שכנראה הגלגל קיבל שפשוף ממדרכה בחנייה או משהו בסגנון ולא שמתם לב. אלה דברים שקורים לכולנו אבל הסמיכות לקבלת הרכב גרמה לכם לחשוד שכך קיבלתם אותו (סיכוי אפסי שכך הוא התקבל אבל עדיין קיים).

היבואן בגלל הספק הקטן מוכן ללכת לקראתכם ולהשתתף במרבית הנזק ולדעתי זה דבר חיובי ויותר מהוגן. הוא לא ביקש לתת הנחה של כמה אחוזים אלא נתן חישוק חדש.

לדעתי קבלו את ההצעה, סיפגו את האלפייה וסעו לשלום עם הרגשה טובה שהלכתם על הפיתרון ההוגן והנכון בלי שאף אחד נדפק יותר מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני ממש אבל ממש לא מנסה לאיים על אף אחד כאן, פשוט לאחר שראיתי את העובדות שהציג בפני מנהל הסוכנות אני בסה"כ רוצה לטובתו של חבר הפורום, כי גם אני הייתי בסיטואציה דומה מאוד לשלו ואכלתי בסופו של דבר מזה כפה של החיים שעכשיו אני נזהר בכל שטות שדומה לזו.

בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה!

אין פה שום איום .משמעות המילה איומים היא פניה למעשה כלשהו בדרך שאינה חוקית .פניה לערכאות משפטיות הינה חוקית ואינה נחשבת לאיום.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חברים אתם שוכחים דבר חשוב, הבחור ראה את הרכב של אביו ולא מצא רק ג'אנט מוכה אלא עוד הפתעות.

כשאני מקבל רכב ופתח מיכל הדלק תקול, סף הדלת שרוט, ג'אנט מוכה וצמיג פצוע הדבר הראשון שיעלה בראשי הוא שמשהו פה מסריח. את הג'אנט אני יכול לשרוט כך גם את הצמיג, אבל לשרוט את סף הדלת ולהרוס את את פתח המיכל (ללא תדלוק)? הדבר ההגיוני להניח פה שזה קרה לפני המסירה ולא אחריה.

נק' נוספת היא הלקוח קיבל את הרכב טרם המועד הרשמי כאשר נאמר לו שזה יקרה במידה ויהיה ביטול.

עכשיו תעשו 1+1, קונה הרכב מגלה שיש נזקים מרובים ומניח כי הקונה המקורי כן ראה את הנזק ולא הסכים לקבל את הרכב כך.

אפשר להבין מדוע הרוכש חושב שעל הונדה לשאת במלוא העלות.

הונדה מצד שני נוהגת בטיפשות מסחרית, 12 עמודים לא מחמיאים בפורום פופולארי בעידן האינטרנט שווים הרבה יותר מ 1000 ש"ח.

אדרבא אם זה לקוח שכבר רכש 4 הונדות בחייו, ממש לירוק ליד המאכילה אותכם.

ומי מנציגי הונדה פה, שלא נקטו בגילוי נאות (כבר אינני מבחין מי בעל אינטרס ומי לא), שטען שזה "עקרוני" להתעקש על עלות הצמיג, מאוד ישראלי מצדך לנסות לחנך לקוחות ועל הדרך גם לתת להם הרגשה שדפקו אותם. מלבד לגרשו מהסוכנות אתה עושה כל מה שאסור במכירות.

אחח, מה שיבואן מקביל אחד יכול לעשות אלף לקוחות שבויים לא יעשו !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
חברים אתם שוכחים דבר חשוב, הבחור ראה את הרכב של אביו ולא מצא רק ג'אנט מוכה אלא עוד הפתעות.

כשאני מקבל רכב ופתח מיכל הדלק תקול, סף הדלת שרוט,

אוכל להסכים איתך בנקודה הזו רק כשאראה תמונה של סף הדלת השרוט, עד אז מבחינתי העניין הזה לא קיים - כמו גם עניין מיכל הדלק שתוקן במקום.

צר לי, אבל לדעתי "יש לנכות מע"מ במקור" מכל מה שפותח השרשור כתב.

פורסם
יונית,

1) הפורום קיים להתייעצויות ולהבעת דיעות, אני פניתי לפורום בנושא הזה כמו שפניתי אליו בעוד נושאים, אני לא רוצה להשתמש בביטוי "חסר עונים" מאחר וזה נשמע לא טוב, אבל לא ידעתי איך להמשיך מפה והאלה ולכן פניתי לכתובת שאני מכיר שזה הפורום ונמצאים כאן אנשים בעלי ניסיון.

2) ההורים שלי לא אנשים ממולחים, לא ששי קרב וגם לא אוחזים בחרב ואפשר לאכול אותם בלי מלח, כאן אני נכנסתי לתמונה במטרה לעשות מה שהם היו עושים בשבילי. (גם אני לא חפשתי מלחמות ולא חושב שהתבטאתי בחומרה)

3) כשיש לך תקלה בפלאפון את לא פונה למנכל אורנג' או סלקום או חברה אחרת, את פונה לפנים של החברה, לנציג הפרונטלי שהוא מייצג את החברה וכך נעשה ומאותו נציג את /ה נבקש לקבל פיתרון.

4) אני לא מתבייש להתנצל אם טעיתי, לכל הצדדים נגרמה עוגמת נפש ולכל אחד אני ממליץ לחשוב איך הוא היה מגיב אם הוא היה נכנס לנעלים של מישהו שהשקיע את מיטב כספו במוצר ולבסוף בגלל נזק מסויים כל ההנאה יורדת לטמיון

5) יש עוד משהו שאני לא רוצה כרגע להזכיר ואני מאמין שאת יודעת למה אני מתכוון

6) מקווה מאוד שהפתרון הקרוב יהיה מקובל על שני הצדדים.

עתיר , מסכימה איתך לגבי הפורום וההתייעצות , זה ממש לא מה שקרה פה ! בוא תקרא את התחלת השרשור שלך... הכפשת את שמי (אני בעסקי המכוניות 17 שנים ואני לא בת 30 - אין לך מושג מה זה עשה לי וללא שום צדק !!!!! ) , אל תזלזל בהורים שלך הם ממש לא "חסרי אונים " ולמזלם הם רכשו את הרכב אצלי - שאל את ההורים שלך קצת עלי ועל היחס שקיבלו ממני לכל אורך השרות, גם אני לא אישה ממולחת ובוודאי לא ששה לשום קרב .. כל המטרה והכיף שלי הוא להוציא ממני אנשים מאושרים עם רכב חדש!

והצורה בה נכנסת לתמונה לא הייתה סימפטית וממש לא הוגנת ! ברור לי ששמעת צד אחד וצד כואב ועדיין יכולת לטפל בכל הסיפור בצורה הוגנת יותר בסך הכל היית צריך להגיע לכאן עם אביך ולהכיר קצת את הנפשות הפועלות ולהבין עם מי יש לך עסק ולראות שאין שום התנערות מאחריות ושום השפלה בכלללללל ! אביך יהיה פה ביום רביעי, אני חושבת שראוי שתגיע יחד איתו. מעבר לכך הייתי משנה את הכותרת שרשמת - היא כל כך לא נכונה ועלולה לגרום לאנשים שלא קוראים את כל השרשור להפסיד רכב נפלא !!!

אני יכולה מפה רק לאחל לך ולבני משפחתך הנאה צרופה מהרכב החדש ולקחת את החיים בפרופורציות הנכונות .

פורסם

אולי תגרמי לו לשנות את הכתוב?

בהנחה ואכן כל הריג'קטים שתוארו הן במציאות (את המיכל דלק כבר אישרתם), ובהתחשב במספר הק"מ הזעום שהלקוח עבר עד שחזר והתלונן, תעשו צעד לקראת הלקוח ותזכו אותו על הצמיג והג'אנט גם יחד.

אחרי כל הדיון הארוך פה על דבר אחד אין ספק, שיש ספק האם ללקוח "מגיע" החלפה ללא עלות. לכם כנותני שירות יש הזדמנות לצאת גדולים כלפי הלקוח ולהעניק לו מחווה שירותית ענקית. רק בגלל שהוא רכש 4 הונדות והאחרונה עלתה 150Kש"ח שבמחיר הזה יש כ"כ אלטרנטיבות ועל זה אין ספק!

אחרי זה, הוא יבקש לשנות את הכותרת ברצון וגם כולם ידעו שאמנם הונדה לא היו חייבים לפצות את הלקוח אבל הם עשו זאת בכל זאת.

יש לכם הזדמנות לעשות פרסומת לאלפי אנשים ב 1000 ש"ח, כמה עולה לכם מודעה בעיתון סופ"ש ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

רק לי זה מזכיר את המקרה הזה? מייצרים מציאות, קובעים עובדות ושום דבר אחר לא משנה.

לפותח השרשור - המחלוקת היא פה בנוגע לצמיג ולג'אנט. אין לך דרך להוכיח שככה הרכב התקבל. ליבואן יש חתימה של אבא שלך על מסמך שהוא בדק את הרכב ולא מצא בו פגם. למרות זאת מרצון טוב הם מציעים להחליף את הג'אנט על חשבונם ואתה תשלם על הצמיג. קיבלת הצעה יותר מהוגנת לפי דעתי.

ולכל המתלהמים על מחיר הג'אנט ומחיר הצמיג. הנה שרשור מלפני שנתיים, מזדה 3, 4 ג'נטים 17" מקוריים + רביעיית ברידג'סטון פוטנזה 21,800 ש"ח.

אסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...