Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרתכם

אנו משפחה עם ילד בן שנתיים ואחד בדרך. כרגע יש לנו מזדה דמיו מהעבודה ואנו אוהבים את הרכב. בקרוב ניאלץ להיפרד מהרכב ואנו רוצים לקנות רכב. התקציב הוא באיזור ה40,000.

התגלגלה לפני אופציה לקנות רכב מחברה שעוברת מליסינג ממוני לליסינג רגיל.

מבין הרכבים שהיא מציע ראיתי רכב שנראה לנו הכי רלוונטי מדובר בסובארו B3 שנת 2008 מנוע 1500 רמת גימור RX(אין לי מושג מה זה) שעשתה 118000 קמ ויש לה טסט עד אוק'.

המחיר המבוקש הוא 38500.

האם זה שווה לבדוק מה לעשות מה לדרוש ממה להיזהר?

מבחינת צריכת קמ מדובר באיזור ה70 כל יום (א-ה) כאשר פעם בחודש נסיעה של כ140 קמ. יתכן ובחלק מהימים אשיג טרמפ אבל זה המקס שאני אסע.

אני שוקל גם אולי בעתיד הסבה לגז והבנתי שלסובארו התהליך עובר בהצלחה גדולה יותר בדר"כ.

אשמח לעזרה

תודה רבה

פורסם

5 דלתות (האצ'בק) או 4 דלתות (סדאן)?

לרכב כבר עכשיו יש ק"מ גבוה מאוד ואתה מתכוון לנסוע לא מעט בעצמך...מה שיהפוך את מכירת הרכב בעתיד ללא פשוטה בכלל וזה עוד לפני שנכנסו לסחירות של הדגם הזה ספציפית שאינה מוצלחת. לרכב ביצועים די עצלים (הדמיו זריזה יותר) ואם מדובר בדגם 5 דלתות שים לב לתא המטען הקטן מאוד.

אני חושב שב- 40K אפשר למצוא רכבים מוצלחים יותר עם ק"מ נמוך יותר מידיים פרטיות או אפילו ישירות מחברת ליסינג שנותנת לך סוג של אחריות על הרכב שאתה רוכש מהן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת

מדובר בדגם 4 דלתות. ראיתי אותו היום הוא אכן כבד יותר מהדמיו והיה צריך לשים עליו מנוע חזק יותר.

התבלבתי במחיר והם שהם רוצים עליו הוא 35800 (יחי ההבדל).

מבחינת כמה שאסע איתו מצאתי טרמפ אם מישהו (car pool) אז אסע רק פעמיים בשבוע עם הרכב.

מבחינת תא מטען הוא מספיק.

אני בור ועם הארץ במכוניות ושאני הולך לאתר של אלבר וכו' אז אני רואה שמזדה 3 שנת 2008 תעלה לי באיזור ה50000.

אם בעוד שנתיים אנסה למכור אותו ב25000 זה לא ילך?

מה האלטרנטיבות שלי? אשמח לדגמים ספציפיים.

תודה

פורסם
שלום לכולם אשמח לעזרתכם

אנו משפחה עם ילד בן שנתיים ואחד בדרך. כרגע יש לנו מזדה דמיו מהעבודה ואנו אוהבים את הרכב. בקרוב ניאלץ להיפרד מהרכב ואנו רוצים לקנות רכב. התקציב הוא באיזור ה40,000.

התגלגלה לפני אופציה לקנות רכב מחברה שעוברת מליסינג ממוני לליסינג רגיל.

מבין הרכבים שהיא מציע ראיתי רכב שנראה לנו הכי רלוונטי מדובר בסובארו B3 שנת 2008 מנוע 1500 רמת גימור RX(אין לי מושג מה זה) שעשתה 118000 קמ ויש לה טסט עד אוק'.

המחיר המבוקש הוא 38500.

האם זה שווה לבדוק מה לעשות מה לדרוש ממה להיזהר?

מבחינת צריכת קמ מדובר באיזור ה70 כל יום (א-ה) כאשר פעם בחודש נסיעה של כ140 קמ. יתכן ובחלק מהימים אשיג טרמפ אבל זה המקס שאני אסע.

אני שוקל גם אולי בעתיד הסבה לגז והבנתי שלסובארו התהליך עובר בהצלחה גדולה יותר בדר"כ.

אשמח לעזרה

תודה רבה

היי רפי

לסובארו B3 יתרון בולט בתחום נוחות הנסיעה, המערכת המקשרת בין הגלגלים מעולה והופכת את הB3 לאחד מהרכבים המשפחתיים הנוחים ביותר בקטגוריה.

בנוסף הרכב מציע בידוד רעשים מעולה ומרווח פנימי יחסית גדול (בהשוואה לסטנדרט המקובל בקבוצה) גרסת r x מגיעה עם 6 כריות אוויר, בקרת אקלים וגלגל הגה מצופה עור.

לגבי הסבה לגז, אכן יש דגמים שהגיעו לארץ אשר יכולים לעשות הסבות לגז.

לפי הקוד המופיע ברישיון ניתן לדעת האם הרכב המדובר אכן יוכל לבצע הסבה לגז.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

אייל מסובארו.

פורסם

אייל אתה בטוח שאתה מדבר על סובארו??? B3 1.5

הרכב הזה עגלה בצורה שלא תאמן , כבד ,המנוע לא סוחב את האוטו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

bigbosf אתה צודק, אך אייל מסובארו לא התייחס למנוע ולכבדות המכונית שבכך אתה צודק אכן האוטו עגלה(מניסיון..).

גם אייל צודק בכך שהרכב נוח ומאוד מרווח מלפנים ובשורה האחורית ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה.

• תוכן חדש...