Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו אקספרס אוטומט 1400 הזרקה שנת 98 לאחר נסיעה קצרה כביתי את האוטו והשפריצ לי מים רותחים מהמכל איבוי של הרכב הוא נסדק מכל מיני פינות ויצעו מים בלחץ רב.

עקב זה החלפתי את המיכל וגם את היוניט חום של הרדיאטור(חדשים)חשבתי שזה הבעיה בגלל שהוונטה לא עבדה .

גם לאחר ההחלפה הוונטה לא נדלקה חיברתה אותה ישירות לסויטצ (עובדת קבוע)נסעתי עם האוטו נסיעה קצרה ושוב נוצר לחץ במיכל איבוי עד כדי יציעת מים בלחץ החוצה האוטו התחמם עד שנדלקה נורת חום (אין מד חום)המנוע דפק רעש של מתכת כיבתי את האוטו .הייתי בטוח שהלך ראש מנוע.

לאחר זמן שהאוטו היתקרר הנעתי שוב הרעש של המתכת נעלם הרעש של האוטו נשמע כרגיל מילתי שוב מים במיכל אבל יוצעים ממנו בועות אויר גדולת שהוא מונע ושוב רותח.יש לציין שהסתכלתי במדיד ובפקק של השמן ואין סימנים למים .

מישהו יודע מה הבעיה השמח לתגובה

פורסם

ישנה בעייה במערכת הקירור, יכול להיות טרמוסטט לא במצב תקין ולא ניפתח כראוי, רדיאטור לא נקי או מיכסה רדיאטור שלא מתתפקד כמו שצריך. תתחיל בבדיקות האלה.

• תוכן חדש...