Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה? או מי מזגן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום בדקתי מתחת לרכב עקב חשד לנזילה וראיתי שנוטף נוזל כל שהוא מהרכב בחלק האמצעי קדמי

אז שמתי כוס מתחת לאיפה שיוצא הנוזל ולאחר כמה דק' לקחתי את הכוס וראיתי שיש נוזל שקוף שנראה ממש כמו המים...

השאלה שלי האם זה מים שיצאו עקב כך שהדלקתי את המגזן?או שזה יכול להיות נזילה ממשהו אחר?..חשבתי לרגע שזה יכול להיות שמן אבל לא נראה לי שהשמן שיש ברכב הוא שקוף ונראה כמו מים נכון?..

הרכב זה פיג'ו 307

תודה

פורסם
שלום ,

היום בדקתי מתחת לרכב עקב חשד לנזילה וראיתי שנוטף נוזל כל שהוא מהרכב בחלק האמצעי קדמי

אז שמתי כוס מתחת לאיפה שיוצא הנוזל ולאחר כמה דק' לקחתי את הכוס וראיתי שיש נוזל שקוף שנראה ממש כמו המים...

השאלה שלי האם זה מים שיצאו עקב כך שהדלקתי את המגזן?או שזה יכול להיות נזילה ממשהו אחר?..חשבתי לרגע שזה יכול להיות שמן אבל לא נראה לי שהשמן שיש ברכב הוא שקוף ונראה כמו מים נכון?..

הרכב זה פיג'ו 307

תודה

יכול מאוד להיות.

איזה נוזל קירור אתה ממלא ברכב?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
שלום ,

הרכב זה פיג'ו 307

תודה

א. אם אתה ממלא מים ירוקים - המרקם שלהם קצת שמנוני. שמן הוא יותר שמנוני.

תבדוק שמן ומים ותראה אם יש ירידה במפלס.

ב. מציע לנגב את הגחון ולנסות לראות מאיפה הנזילה. אפשר גם לצלם ולהעלות.

תזהר שלא יטפטף על המצלמה..

ג. תוכל גם לשים עיתון ללילה מתחת למנוע - יעזור לך להבין אם מדובר במשהו רציני. שים אבנים בקצוות שלא יעוף.

ד. שים לך איזה פתק מאיר עיניים על הלוח מחוונים שיכריח אותך להסתכל על החום מנוע. זה ימנע אסונות.

פורסם

הנה הוספתי תמונות..לא הכי ברורות אבל זה מה יש :/

זה ממש נראה לי כמו מים..

מה שכן שמן אין מצב שזה לא ?עוד לא יצא לי לראות את השמן של הרכב ,אבל אני מתאר לעצמי שזה לא נראה ככה לא?

תודה!

20120617_195850.jpg

20120617_195845.jpg

פורסם

לדעתי זה תקין,

שוב אני אומר, אם ברכבך יש נוזל קירור ייעודי ולא מי ברז, היית רואה מים בצבע אחר אם זו הייתה נזילה. שמן זה בטוח לא.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

פשוט ביותר לבדיקה. השאר את הרכב מונע כשהמזגן דולק. הכנס את כף ידך מתחת לנזילה. אם הנוזל קר מדובר במי מזגן.

פורסם

ברכב יש נוזל קירור ,אני לא שם מי ברז ..

לדעתי גם זה לא יכול להיות נוזל קירור ,כי מזמן לא שמתי ועדיין מופיע שיש נוזל קירור ברכב...אם הייתה נזילה אז מזמן זה היה נגמר...?

אני אנסה לנסוע בלי מזגן ואראה האם נוזל כשהמזגן מכובה...

תודה!

פורסם

כשמדליקים מזגן יוצאים מים כתוצאה מהתעבות הלחות על המאייד.

לפי התמונות עושה רושם שאכן מדובר במים שמקורם בהפעלת המזגן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...