Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, יש למישהו פה טבלאות של מרחקי צפיה שאפשר לסמוך עליהן?

אז ככה..

בדקתי לד 46" מ-3 מטרים בדיוק וזה נראה לי ענק, למרות ששכן שלי טוען שזה מושלם, לדעתי הוא לא מבין כלום מהחיים שלו.

אצל שכן אחר בדקתי לד 42" וזה נראה לי טיפונת גדול מידי, גם שני חברים שהיו איתי אמרו אותו דבר..

אצל שכן שלישי הייתה לד 37" וזה הרגיש קצת קטן, לא משהו נורא אבל הרגשתי שחסר לי אינץ' (לגודל של ה-TV כמובן).

אחרי שניגמרו לי השכנים נראה לי שאני די נעול על 40", אני חושב שהיא בגודל הנכון :-D

על איזה טלויזיות לד 40" אתם ממליצים לי?

המטרה של הטלויזיה בעיקרון היא פלייסטיישן ושאני אחבר אליה USB ישירות ואוכל לצפות בסרטים (FULL HD).

חובה שתתמוך בכתוביות בעברית שיהיו כבר בתוך התיקיות יחד עם הסרט על ה-USB שלי.

שמעתי שרק סמסונג תומכת בשפה העברית, זה נכון או שטות מוחלטת?

לא משנה התקציב העיקר שתהיה טלויזיה סופר איכותית!

תודה מראש לכל העוזרים,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הטבלאות זה קשקוש

לא צריך להיות מבין גדול, צריך רק להסתכל נכון

ל3 מטר פחות מ46 זה קטן, אפילו 46 על גבול הקטן

במחירים של היום לא רואה סיבה לקנות לסלון פחות מ50-55 ולא משנ המרחק צפיה (אלא אם כן הסלון זה קוך של 2 מטר)

אצלי 3.5 מטר, רכשתי מסך 46, איך ששמתי אותו על הקיר אמרתי ״טוב, זה הולך לחדר שינה״

יתכן וזו הקידמה שדוחפת אותנו לרוויה כזו, אבל בטוח שאנו לא בימים של 21״ זה לחדר שינה ו23״ זה גודל שמיתקבצים סביבו בסלון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Shmelov הסיבה שנראה לך ש46 או 42 הם גדולים לסלון של 3 מטר היא מהסיבה שאתה לא רגיל.

עם איזה גודל אתה עכשיו 29''?

אנחנו קנינו לסלון שהמרחק צפייה בין 1.5-2 מטר 42'' להתחלה זה באמת נראה ענק אבל אחרי שבוע התרגלו כולם, אם הייתה אפשרות ומקום היינו מביאים 46''.

ל3 מטר אתה צריך כמינימום 46'' וכמו שאמרו מעליי הטבלאות הן לא אינדיקציה.

לפני שבוחרים טלוויזיה חדשה צריך להיסגר על מחיר.

ב5000 ש"ח ניתן למצוא דגמים סבירים, ב7000ש"ח יותר טובים ובמעל 10K את ההכי טובים.

פורסם

אני יודע שאני לא רגיל אבל לשים 46" לא בא בחשבון.

כשרוב השידורים ב-TV לא ב-HD ויושבים קרוב כל כך זה פשוט סבל עם כזה גודל.

התמונה לא גדולה לכם מידי? אתם לא צריכים להזיז את הראש כל הסרט? לא נראה שאפשר להתרגל לכזה דבר...

בכל מקרה על איזה מסכים הייתם ממליצים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רשמתי בהודעה הראשונה, התקציב לא משנה.

העיקר שתהיה TV מצויינת, כמובן שלא צריך להתפרע עם דגמים מטורפים שאני לא ישים בכלל לב להבדלים

בינם לבין TV יותר זולה.

אני גם רואה שהמחיר ל-40" וגם ל-42" ממש קרוב.

מפתה...:oops:

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אצלי המרחק באזור ה2.5 מטרים (בכוונה סידרתי את הסלון ככה), ועדיין 52 אינץ' מרגיש לי לא מספק.

כל עוד לא תשים טלוויזיה שיוצאת מתחום טווח הראיה שלך, אתה תתרגל ויהיה לך נעים.

לגבי התוכן, אני צופה רק בתכן HD, ואני חושב שגם אתה תצפה רק בHD תוך שנה שנתיים, הרי לשם הכל מתקדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חחח ההיסטוריה חוזרת על עצמה :lol:

טוב נו שיכנעתם אותי, על איזו 42" טובה הייתם ממליצים לי?

שמעתי שלהרבה חברות פשוטות יש פאנל של חברות גדולות למעשה ואין הבדל בתמונה.

הרי מס' חברות רציניות מייצרות פאנלים גם לחברות כמו PILOT וכו'...

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אצלי בסלון. כ2.8 מטר. יש מסך של 52.

בחדר שינה. שהמרחק זהה.! יש 42. אבל זה בגלל שמסך גדול יותר לא נכנס!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתם לא נורמליים.

סתם שמים טלויזיה ענקית במרחק אפסי, לא טוב לכלום.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

טוב לחוויה קולנועית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...