Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע מניע בלי שמן למשך כמה דקות עם המתכות המודרניות של הרינגים והקדחים, אם כיבית אותו מיד כשנדלקה המנורה. אם לא הניע - נסעת הרבה בלי שמן עם מנורה דולקת, ריח שרוף , ירידה בהספק ועליה בטמפ. עד שנתפס.לכל אלה אתה אחראי, שלא לדבר על פגיעה באבן (איפא ? אסור לרדת מכביש ברכב לא מיועד) שהיא אחריותך הבלעדית. שום נהג גרר שגם לו אתה אחראי - היית צריך למנוע ממנו לנסות להניע ולהגיד לו לסחוב עם כבל. רק אתה.

פורסם
שום נהג גרר שגם לו אתה אחראי - היית צריך למנוע ממנו לנסות להניע ולהגיד לו לסחוב עם כבל. רק אתה.

בהחלט לא. זה לא התפקיד שלו להגיד לגרריסט איך לעבוד. אם הגרריסט לא היה קושר את הרכב כראוי למשאית, והרכב היה נופל - האם אפשר להאשים את השוכר?

אבל אני מסכים שלפי התיאור כאן, כנראה שהנזק נגרם לפני שהגיע הגרריסט.

דני

פורסם

אני רוצה להבין משהו: איך בנסיעה נורמאלית אפשר להגיע למצב שאבן פוגעת בפילטר? לא אמור להיות לרכב למטה מיגון פלסטיק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני רוצה להבין משהו: איך בנסיעה נורמאלית אפשר להגיע למצב שאבן פוגעת בפילטר? לא אמור להיות לרכב למטה מיגון פלסטיק?

קודם כל אתה צודק במאה אחוז

וזה הטענה הראשונה שלי שקיבלתי רכב לא תקין

כי לא היה מגן מלמטה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם
מנוע מניע בלי שמן למשך כמה דקות עם המתכות המודרניות של הרינגים והקדחים, אם כיבית אותו מיד כשנדלקה המנורה. אם לא הניע - נסעת הרבה בלי שמן עם מנורה דולקת, ריח שרוף , ירידה בהספק ועליה בטמפ. עד שנתפס.לכל אלה אתה אחראי, שלא לדבר על פגיעה באבן (איפא ? אסור לרדת מכביש ברכב לא מיועד) שהיא אחריותך הבלעדית. שום נהג גרר שגם לו אתה אחראי - היית צריך למנוע ממנו לנסות להניע ולהגיד לו לסחוב עם כבל. רק אתה.

לא נסעתי אחרי שנדלק המנורה ובוודאי לא התחמם המנוע או היה ריח

ולגבי הגרר אמרתי לו שאין שמן בחירה שלו שהחליט להניע

שתבין אני כיבתי מנוע דולק אם כן איל יתכן שתפסתי אותו

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם
לולגבי הגרר אמרתי לו שאין שמן בחירה שלו שהחליט להניע שתבין אני כיבתי מנוע דולק אם כן איל יתכן שתפסתי אותו

כן. בהחלט יתכן שתוכל להשתמש בעובדה זו.

דני

פורסם

בכנות מוחלטת - הסיפור כולו נשמע כמו BS וניסיון לגלגל אחריות לגרריסט.

במנוע תקין, כשמדוממים אותו השמן יורד לאגן השמן, אחרי כמה שעות ההתנעה תעשה כשכל השמן באגן והשניות הראשונות הן תמיד "על יבש".

אז למה מנוע תקין לא נתפס? איך קורה שגרריסט לוחץ על המתנע והמנוע לא זז כי הוא תפוס?

ההסבר היחידי לכך הוא שהמנוע נתפס כתוצאה מהארוע שהתרחש קודם, אני בהחלט מאמין שדוממת מנוע מייד כשהבחנת בנורה הדולקת, אבל ניתן להניח ששמת לב אליה רק זמן רב אחרי שנדלקה.

אם אני השופט אתה משלם אצלי את מלוא הנזק.

פורסם

היה לי סיפור דומה עם דיהטסו סיריון שכורה שבלילה גשום פגעתי באי תנועה .המשכתי בנסיעה 200 מ בערך ואז הבחנתי שנורית לחץ שמן מהבהבת.עצרתי מייד והארתי עם פנס מתחת למנוע ,ראיתי ששני הקרטרים של הגיר ושל המנוע מפוצצים.הודעתי לחברת ההשכרה והם שלחו גרר.כל הנסיונות שלי לשכנע אותם שזו תאונה עצמית לא הצליחו ובסוף הגעתי איתם להסדר שאשלם 3000 ש"ח בעשרה תשלומים.אגב למנוע לא נגרם נזק ולאחר התיקון נסעתי על הרכב עוד כחצי שנה.

• תוכן חדש...