Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום נסעתי במשך 15 קילומטר עצרתי את הרכב הלכתי שחזרתי התנעתי את הרכב כרגיל ואז הרכב התחיל ברעידות ממש ממש חזקות,כיביתי את הרכב והתנעתי שוב והכל תקין,מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לעזרה תודה

פורסם

שלום שגיא

יש לך קודנית ברכב ?

מאד קשה לעלות על בעיות כאלה, בעיקר כי הם קורות פעם אחד ואחרי כיבוי והדלקה מחדש הן נעלמות.

אני מנחש שהבעיה קשורה לקודנית, ויכול להיות שהיא לא נדרכה או שיש לה בעיה, ולכן לא הפעילה את משאבת הדלק.

מאד יכול להיות שאם הייתה נותן לרכב להמשיך לגמגם הוא היה כבה לבד.

יכול להיות גם משאבת דלק לא תקינה או ריליי שלה, בעצם זה יכול להיות הרבה דברים. זה מצריך בדיקה של בעל מקצוע.

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה באלטו 2010.

ובאמת כשנותנים לרכב לגמגם הוא נכבה. אם מתחילים לנסוע מיד זה מסתדר, אבל אם הנעת ולא התחלת לנסוע הוא יכבה.

תקנה חדש אמרו לי, יפני(שמיוצר בהודו), הכי טוב!! כל הישראלים נוסעים על יפניות...

• תוכן חדש...