Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כלב. הכלב בן 9.

פינצ'ר מעורב (כנראה עם לברדור).

הכלב לא מסורס.

הוטרינרית אומרת לי כל שנה שמומלץ לסרס ואני משום מה חושש וממשיך לשלם תעריף גבוה על החיסון השנתי.

בעקבות החוק החדש שקונס ב300 ש"ח בעלי כלבים לא מסורסים, אני מבקש לדעת האם ניתן לעקר כלב? ז"א רק לנתק את צינור הזרע?

הכוונה שישארו לו האשכים ולא יוכל לעבר כלום.

אני יודע שאין בזה הרבה הגיון אבל הכלב מבוגר ואני תוהה בין השאר שמאחר ואת רוב היום שלו הוא מעביר בליקוק אשכים, מה הוא יעשה אם אסרס אותו?:roll:

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לידיעתך הם ממשיכים ללקק את האזור גם בלי אשכים. רמבו, הכלב הערס שלי נשמתו עדן, היה עושה את זה באופן קבוע גם 15 שנה אחרי שהאשכים שלו הוסרו.

אם אתה מתעקש, אפשר להוציא את האשכים ולשים תותבים במקומם, קצת יותר יקר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא רחוקים הימים שבהם יצהירו שכלב הינו גיי וכך יקבלו פטור מסירוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני די בטוח שאחד מהשלושה שלי עונה על ההגדרה.

רועה קווקזי בין חמש, נראה כמו אריה, ובתול כביום היוולדו. הדבר הכי עדין-נפש שמאלני-חתולים שראיתי מעולם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

9 שנים מתי שהחוק יכנס לתוקף זה יהיה כבר 10 שנים לדעתי תוכל לקבל פטור מהקנס גם ללא עיקור\סירוס, תבדור מול הוטרינר.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי בולדוג צרפתי, ואני מחסן אותו אצל הויטירינר במחיר של 140₪ והכלב לא רשום בעייריה, גם לכלבים גזעיים האגרה עולה 300₪?

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

כלבים גזעיים עם תעודות, הרשומים באיגוד הכלבנות הישראלי, אינם מחויבים בסירוס.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מבין את החוק הזה מצד אחד אבל מצד שני הוא חוק מטומטם. אם בעלים של כלב גיזעי שבטוח שאצלו לא יהיה מצב שהכלבה שלו תיכנס להיריון מכל איזה כלב מזדמן ברחוב למה הוא צריך לשלם 300 שקל? רק עכשיו שקראתי נודע שכלבים גזעיים מוצהרים לא ישלמו כזו אגרה אבל מה עם בעלי הכלבים הגיזעיים הלא מוצהרים? לי למשל יש כלבת ג'ק ראסל גזעית ללא תעודות. איך אני יודע שהיא גיזעית? כי אני מכיר את הבן אדם שקניתי אותה ממנה ושני "ההורים" שלה הם גם ג'ק ראסלים. למה אני צריך עכשיו לשבור את הראש בכדי לארגן לכלבה "טייטל" של גזעית מעומתת הכלבים כזו או אחרת? אם אינני טועה על מנת להשיג תועדת גזעיות אוטונטית מדובר בתהליך של אלף שח ויותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
קצת אוף טופיק, איך לעזאזל יכול לצאת גור מעורב מפינצ'ר ולברדור?? פיזיולוגית זה פשוט לא מתיישב לי.

לברדור פדופיל עם פינצ׳רית נימפומנית או לחילופין פינצ׳ר שאוהב fat mama's עם לברדורית שאוהבת ערסים שחומים.

זה הגזע המעורב הכי מצחיק אחרי כלב דני ענק עם נקבת פג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Cerebral Cortex תעודות עולות 120 שח אם מזמינים דרך האינטרנט ו150 אם דרך הדואר.

מי שמספר על אלפי שקלים לתעודות מרמה אותך :)

אבל הכלב שלך לא זכאי לתעודות פשוט כי הוא לא נולד להורים בעלי תעודות וההמלטה לא היתה מבוקרת.

חוץ מזה התעודות לא מראות על כלב גזעי, "גזעיות" זה משהו שנבדק בתארוכה רשמית עלידי שופט גזע מוסמך, התעודות עצמן זה רק אילן יוחסין.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...