Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לברדור פדופיל עם פינצ׳רית נימפומנית או לחילופין פינצ׳ר שאוהב fat mama's עם לברדורית שאוהבת ערסים שחומים.

זה הגזע המעורב הכי מצחיק אחרי כלב דני ענק עם נקבת פג.

על סמך היכרות עם האקזמפלר הספציפי שלי, אין ספק שאבא שלו היה פינצ'ר.

Resize%2520of%2520DSCF1956.JPG

במצב צבירה אופייני

DSCF0385.JPG

העניין הזה עם כלבים גזעיים קצת מקומם (ואפילו גזעני)

אם אקים את "התאחדות הפינצרים המעורבים בלברדור" ואכריז עליו כגזע, לא אהיה מחוייב בתשלום ההיטל?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

sorvall בטח ברגע שההתאחדות שלך תהיה עולמית ברמה של FCI/AKC תוכל לערער על החוק ולבקש להוסיף את ההתאחדות שלך לרשימה.

אם כבר על התאחדויות למינהם, מעניין אם בעלי תעודות AKC(אם יש כאלו בארץ) יהיו פטורים מהקנס או לא.

אודי A4

דימה.

פורסם
Cerebral Cortex תעודות עולות 120 שח אם מזמינים דרך האינטרנט ו150 אם דרך הדואר.

מי שמספר על אלפי שקלים לתעודות מרמה אותך :)

אבל הכלב שלך לא זכאי לתעודות פשוט כי הוא לא נולד להורים בעלי תעודות וההמלטה לא היתה מבוקרת.

חוץ מזה התעודות לא מראות על כלב גזעי, "גזעיות" זה משהו שנבדק בתארוכה רשמית עלידי שופט גזע מוסמך, התעודות עצמן זה רק אילן יוחסין.

אז מה עושים בנוגע לסיפור שלי ושל עוד הרבה אחרים? הכלבה עלתה לי 2000 שקל בתור גורה בזמנו, האם נראה למדינה שאני ארשה לכל איזה כלב אומלל ברחוב "לחגוג" על הכלבה שלי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש לי בולדוג צרפתי, ואני מחסן אותו אצל הויטירינר במחיר של 140₪ והכלב לא רשום בעייריה, גם לכלבים גזעיים האגרה עולה 300₪?

לא חוקי

פורסם

בעקרון יש לך 2 אפשריות או לסרס/לעקר או לשלם את הקנס :(

מי שצריך להאשים זה את 111 החברי כנסת שלנו שלא תרחו להגיעה להצביעה.

bitla חוקי בתנאי שהוא גם משלם 141 שקל אגרה לעירייה, לא להרשם בעירייה זה כמו לשחק רולטה רוסית בחיי הכלב.

אודי A4

דימה.

פורסם
בעקרון יש לך 2 אפשריות או לסרס/לעקר או לשלם את הקנס :(

מי שצריך להאשים זה את 111 החברי כנסת שלנו שלא תרחו להגיעה להצביעה.

bitla חוקי בתנאי שהוא גם משלם 141 שקל אגרה לעירייה, לא להרשם בעירייה זה כמו לשחק רולטה רוסית בחיי הכלב.

אם כך אשמח לדעת למה זה כמו לשחק רולטה רוסית בחיי הכלב?

פורסם

מבחינת העירייה הכלב לא מחוסן, אם הוא ינשך מישהוא מספיק אפילו תלונה, הכלב נכנס הסגר 90 יום כדין כלב משוטת, מעבר לזה אם הכלב נעבד הם גם לא יחזירו לך אותו ויש להם רשות להמית את הכלב, הרי אין לך דרך להוכיח שהוא שלך.

אודי A4

דימה.

פורסם

כלב גזעי הוא כלב שארגון הגידול הוציא לו תעודות שניתן להרביעו בצורה מבוקרת באישור האיגוד.

אם אתה מתכוון להרביע את הכלבה שלך, כדי לעשות זאת בצורה רשמית תצטרך ממילא להוציא לה תעודות ואז גם לא תצטרך לשלם את האגרה.

אם אתה לא מתכוון להרביע אותה, אין סיבה לא לעקר אותה.

ואם אתה מתכוון להרביע אותה שלא דרך האיגוד, הרי שזה אחד המקרים שהחוק הזה מנסה למנוע, הרבעות חסרות פיקוח של אנשים ש"נשבעים" שהכלב שלהם גזעי אבל להצהרתם אין משמעות לא גיבוי של האיגוד.

פורסם

בתור בעלים הוא לא יכול להוציא תעודות לכלב, תעודות מוציא המגדל(הבעלים של האמא).

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...