Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה ומוצלחת קיבלנו את הרכב החדש, פיג'ו 207 שחורה רמת גימור אקטיב, קטנה וחמודה, את הרכב קנינו במסגרת מבצע "חבר" ולכן קיבלנו אותו עם מערכת מולטימדיה pioneer avh2450bt ויש לי מס' שאלות בנוגע למערכת ולרמקולים לרכב זה.

1) מהדלתות האחוריות לא יוצא אף צליל, לפי מה שאתם יודעים יש שמה רמקולים בכלל? (בדקתי את כל ההגדרות- הכל מאוזן).

2) איך המערכת מולטימדיה שקיבלנו עם הרכב, מבחינת הפקת צליל למוזיקה?

3) אני מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח בתקופה הקרובה לרמקולים קדמיים, אחוריים(לדלתות), טוויטרים, מגבר וסאב, כאשר הדגש הוא בעיקר על צליל נקי וטוב ופחות על ווליום גבוה, מה הגדלים של הרמקולים בדלתות שלי? (קדימה ואחורה) ואיזה רכיבים יתאימו לדרישות שלי ומאיפה ניתן לרכוש אותם בשקט נפשי?

תודה רבה לכולם מראש ושבת שלום וסופ"ש נעים! :)

פורסם

אני יגיד לך את האמת מבחינת התקנה אין לי בעייה אבל מבחינת הצורך ברכיבים זה מה שהבנתי מחברים שצריך, אם אני חושב על זה על השאב אני יכול לוותר ואולי (רק אולי) גם על המגבר.

שוב פעם אני יגיד, אני לא צריך ווליום מטורף, אני פשוט רוצה לשמוע מוזיקה בכיף, עם צליל נקי ואיכותי.

פורסם

אם כבר אתה מוותר על משהו זה על סט אחורי, גם ככה הרכב קטן ובכלל אין בהם צורך, לוותר על מגבר גם יהיה טעות אם אתה הולך להשקיע בסט קדמי טוב.

מקסימום תוכל את הסאב להוסיף בשלב מאוחר יותר ולהתחיל מסט קדמי ומגבר 4 ערוצים כתשתית לעתיד.

פורסם

טוב לדעת את העצות האלו, אם אני הולך על מגבר 4 ערוצים, וסט קדמי (קומפוננט?), אולי גם סאב יד 2, שיפיק איכות שמע טובה, כמה כל זה אמור לעלות? ואיזה רכיבים לבחור?

נ.ב: אני שומע כל מיני סגנונות מוזיקה החל מישראלי ועד למוזיקה שחורה לא כבדה, אני חושב שמה אני בעיקר לא שומע זה אופרה ומטאל...

נ.ב 2: קיבלתי המלצה גדולה על JBL.

פורסם

אם אתה רוצה משהו סביר אז תצטרך למתוח קצת את התקציב כרגע 2000 ש״ח זה בדיוק למגבר וסט סבירים ואפילו לא כולל התקנה.

Jbl הם סבירים, המגבר שלהם gto 1004 הוא המומלץ בפורום לסכומים של 1000 שקל שזה כנראה יהיה בחירה טובה בשבילך.

פורסם

מבדיקה קצרה בזאפ, איך הרכיבים הבאים?

1) קומפוננט- 308 ש"ח- 6.5" JBL GT5650C

2) מגבר- 971 ש"ח- JBL GTO1004

3) סאב- 689 ש"ח- JBL CS1214T

איך הסט הזה?

פורסם
מבדיקה קצרה בזאפ, איך הרכיבים הבאים?

1) קומפוננט- 308 ש"ח- 6.5" JBL GT5650C

2) מגבר- 971 ש"ח- JBL GTO1004

3) סאב- 689 ש"ח- JBL CS1214T

איך הסט הזה?

מכל זה רק המגבר ....

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

רמקולים תחפש מורל 6.5 חדש TEMPO עולה 500-550ש"ח, ביד שניה אתה יכול להסיג באותו סכום בערך DOTEC. סאב תחפש HERTZ ES300.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

איך זה?

1) מגבר -971 ש"ח- JBL GTO1004

2) קומפוננט -560 ש"ח- Morel Tempo 6

3) סאב בינתיים לדחות אותו.

איך?

פורסם

זה סט מומלץ מאוד פה בפורום.

לגבי סאב תשקיע עוד טיפה ותתקין כבר מערכת שלמה מההתחלה מאשר לנסוע תקופה בבאסה בלי באסים ברכב , זאת דעתי .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
זה סט מומלץ מאוד פה בפורום.

לגבי סאב תשקיע עוד טיפה ותתקין כבר מערכת שלמה מההתחלה מאשר לנסוע תקופה בבאסה בלי באסים ברכב , זאת דעתי .

ולפתוח השרשור אם אתה מחכה לשמוע עוד המלצות, אין. הוא צודק, במידה ואתה קונה את הסט אפ האחרון שציינת, סאבוופר יוסיף עולם ומלואו :wink:

JL Audio

פורסם

אתה עובד לא נכון, לך תשמע מספר סטים.

לא בוחרים רמקולים בדפדוף באינטרנט, לכל רמקול צליל משלו ואולי תתחבר לסט מחברה שונה יותר.

בכל מקרה אם אתה כבר הולך על הגברה ומשקיע עדיף לך לדעתי לעלות רמה ולשנות אם כבר מוראל אז את הדוטק.

• תוכן חדש...