Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן חזק לסמסונג גלקסי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני קונה לאשתי סמסונג גלקסי 2.

אני חייב להגן עליו ממנה.

מה המגן הכי חזק\עמיד שיש היום בשוק?

רצוי שיהיה גם מוגן אבק ומים.

גודל חיצוני וסירבול הוא לא פקטור.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא זה ולא זה.

Trident Ageis כיסוי מעולה! איתו כבר חודשיים ופשוט להסתובב בראש שקט. יקר אבל שווה את הכסף. יש גם בוורוד לאשתך :-D

פורסם

יש להם 3 דגמים.

מבדיקה באתר. אחד ב15 דולר. 35 ו45 דולר.

ה35 דומה לOTTERBOX.

ה45 מפלצת. הוא פשוט עושה את הפלאפון בהמה. ולא לחיוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא צריך מגן. הוא די עמיד בזכות עצמו.

בהתחלה שמתי מגינים שהיו נשברים ונקרעים די מהר וכבר כמה חודשים אני בלי מגן כלל והמכשיר מחזיק יפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי הבנתי בניגוד לאייפון אין לSGS2 מגן עמיד במים , אבל יש שקיות שמתאימות כמעט לטלפון

נסה את aquapak (לא בתור מגן אלא לדוגמא אם הולכים לים)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה רבה לעונים.

מאחר וcasemate היה השם היחיד שהומלץ כאן ושמצאתי בחנויות, קניתי אחד והודבק פילם ייעודי למסך.

ימים יגידו אם הוא מוצלח.

איחלתי למכשיר בהצלחה בדרכו החדשה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...