Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי יונדאי גטס לנסיעת מבחן ממגרש והרכב הרגיש לי כבד ולא ממש סוחב.

מצד שני לא בטוח שיש בעיה אלא שהתרגלתי פשוט לרכבים יותר חזקים...

האם אחרי בדיקה במכון אני יכול להיות שקט במובן הזה? הרכב מיועד לאשתי לנסיעות קצרות אז לא מפריע לי שבתחושה הוא מרגיש לי כבד כל עוד אין בלאי במנוע או עניין של העברת הילוכים לא תקינה .

תודה!

פורסם

אני נסעתי ממש מעט על גטס אוטומטית בהשכרה, והרכב לא הרגיש לי כבד בשום מובן. אבל אולי אתה רגיל למכוניות ממש חזקות. כנס למגרש אחר וסע על עוד גטס אחת, זה ייתן לך קנה מידה להשוואה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

רעיון טוב - אני אעשה את זה.

זה לא שאני רגיל למכוניות טורבו, אני נוסע על מאזדה 3 1600 מהעבודה (שגם לא מרגישה זריזה במיוחד).

פורסם

בדיקה במכון יכולה לתת אינדקציה כללית,אבל שום דבר לא בטוח,לפני כמה ימים מישהו מעבודה של אבא שלי רכב פג'רו משומש,לקח אותו לבדיקה,אחרי יומיים,צריך היה לעשות ראש מנוע,הוצאה של 10K לא במוסך מורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר ראשון למה דווקא יונדאי גטס ?!? יש לך הרבה רכבים בעלי אותם נתונים ואפילו יותר טובים שנסחרים במחירים ארקטיביים במוחד.

ולמה ממגרש ?

מה המחיר שהציעו לך?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...