Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחילה לי בעיה בהנעה של הרכב,הרכב קר מניע ישר אולי טיפה רעש אבל מניע.

ולפעמים שאני עומד ברמזור בניוטרל או ראשון עם קלאץ, חצי דקה פתאום האוטו נכבה. מנסה לניע..אן אןן אןן יש רעש של מצבר אבל לא מניע..

נותן כבלים מניע. דוחף מניע..

מגיע הביתה נותן לאוטו לעבוד רגיל,האוטו עובד רגיל לא נכבה ולא כלום..

ולפעמים אני נוסע אחרי נסיעה של נניח 20 דקות מכבה את האוטו בא להניע אחרי זה האוטו לא מניע..

רק בדחיפה. או אחרי שעתיים שלוש שהוא "נח" או לפעמים אם יש לי מזל לפי מצבי רוח של האוטו הוא מניע.

נתתי לחשמלאי לבדוק לי את האוטו הוא לא עלה על הבעיה.

שמתי מצבר חדש לא עזר.

הקטע שלפעמים יש ימים שהכל בסדר שאני נוסע הוא מניע מכבה הוא מניע..ולפעמים יש ימים שהוא עושה לי את המוות.

אני כבר משתגע לא יודע מה לעשות

הרכב הוא wrx 01 .

אשמח לעזרה תודה רבה.

:)
פורסם

מתי שקוראת לך הבעיה - האם אתה שומע את הסטרטר ?

במידה ולא - הסטרטר בשלבי גסיסה , תבדוק אותו בצורה מסודרת

פורסם
לא מזמן התחילה לי בעיה בהנעה של הרכב,הרכב קר מניע ישר אולי טיפה רעש אבל מניע.

ולפעמים שאני עומד ברמזור בניוטרל או ראשון עם קלאץ, חצי דקה פתאום האוטו נכבה. מנסה לניע..אן אןן אןן יש רעש של מצבר אבל לא מניע..

נותן כבלים מניע. דוחף מניע..

מגיע הביתה נותן לאוטו לעבוד רגיל,האוטו עובד רגיל לא נכבה ולא כלום..

ולפעמים אני נוסע אחרי נסיעה של נניח 20 דקות מכבה את האוטו בא להניע אחרי זה האוטו לא מניע..

רק בדחיפה. או אחרי שעתיים שלוש שהוא "נח" או לפעמים אם יש לי מזל לפי מצבי רוח של האוטו הוא מניע.

נתתי לחשמלאי לבדוק לי את האוטו הוא לא עלה על הבעיה.

שמתי מצבר חדש לא עזר.

הקטע שלפעמים יש ימים שהכל בסדר שאני נוסע הוא מניע מכבה הוא מניע..ולפעמים יש ימים שהוא עושה לי את המוות.

אני כבר משתגע לא יודע מה לעשות

הרכב הוא wrx 01 .

אשמח לעזרה תודה רבה.

שלום

אני ממליץ לך לפנות למוסך מורשה הקרוב לאזור מגוריך על מנת לקבל את התשובה הטובה והאמינה ביותר.

דרך פורום לא ניתן לפתור בעיות כאלה.

קישור למרכזי השירות של סובארו: http://bit.ly/wEUJ3o

אייל מסובארו.

פורסם

פעם היה לי אימפרזה מנוע 1.6 שנת 95 גיר רגיל,

היתה לו את אותה התופעה שלך בדיוק, במיוחד אם האוטו היה חם והיתה מכבה אותו ואחרי כמה דקות חוזר להתניע אז הוא לא מנתיע,

הפכנו את העולם עד שהלכנו למוסך החברה של סובארו, ובדק עם המחשב אז מצא חיישן חום מים או משהו כזה,

אני לא זוכר בדיוק מה השם של החיישן אבל זה היה חיישן מזה טמפרטורה, יכול להיות של חום המים או המנוע,

תן קפיצה לחברה ותתחבר למחשב אולי ימצאו מה הבעיה.

תעדכן.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אז ככה.

אחרי שיחה קטנה לאחד ממנהלים של מוסך מורשה אמרו לי שכנראה 99 % זה חיישן מד אוויר

מין חיישן חלק קטן פלסטיק שיושב על הפילטר אוויר.

אז החלפתי לאחד אחר ועדיין נתקלתי באותה הבעיה.

כנראה שאין לי הרבה ברירות אלה ללכת למורשה ושיחברו את האוטו למחשב.

שבלול: יש סטרטר חזק כמו שצריך הכל תקין.

יוסי : אצלי המד של הטמפרטורה בסדר גמור (לפחות כך זה נראה)

בכל אופן אני יחבר את האוטו למחשב,עדכונים בהמשך.

:)
  • תוכן חדש...