Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות טלבוט סמבה קבריולט בכל מצב למי שיודע למי שמכיר ?!

בזמנו היתה לי 82 שרכשתי מאחד המנהלים של מכון וויצמן הרכב היה בצבע חום מיטלי יפיפה גג בצבע חום בהיר זה היה לפני בערך 8 שנים

והיתה עוד אחת בצבע כחול מיטלי אם משהו יודע משהו אשמח למידע:roll:

טלבוט סמבה.jpg

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

נידמה לי שראיתי את החומה לא מזמן איפשהו נוסעת... בכל אופן אני די בטוח שהיא עדיין נוסעת! לגבי "למכירה"- אני לא יודע, לא מכיר אישית את הבעלים...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

החומה היתה בי-ם עד לא מזמן והבעליים לא מוכן למכור.

הסיכוי למצוא אחת כזו זהה לסכוי למצוא:

ויזה 1000 האגמים

פג'ו 104 ZS

מיני קופר 1969

פיאט אונו טורבו

פנדה 4X4

סיטרואן דשבו סהרה

אוטוביאנקי אברט

רנו 5 אלפיין

וגלבוע...זצ"ל

attachment.php?attachmentid=125031&d=1219679480

אפציה נהדרת חיפוש בחו"ל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ויזה 1000 האגמים

פג'ו 104 ZS

מיני קופר 1969

פיאט אונו טורבו

פנדה 4X4

סיטרואן דשבו סהרה

אוטוביאנקי אברט

רנו 5 אלפיין

וגלבוע...זצ"ל

כן זה רכב שהיה שלי ונמכר כאילו יצא מהמפעל אתמול !!! אז הו בירושלים כרגע? לגבי חו"ל אין כזאת חיה למכירה וגם לא בצרפת ורנו אלפין יש ברשותי אם אתה מעוניין יכולה להיות שלך!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
ערן רוצה רכב מענין חפש את הריטמו קבריולט שיש בארץ

את הרטמו יכלתי לקנות לפני בערך שנתיים היה בראש העין במחיר מצחיק .הטלבוט היה מאוד מיוחד וגם רכב מעולה מכלולים פשוטים

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

היי...

איזה קטע,

ראיתי את הרכב הזה (הסימקה החומה) תקוע לפני כחודש וחצי בתחנת דלק באריאל.

צילמתי מספר תמונות שלו (אצלי בנייד - אם אתה רוצה תן לי מספר טלפון ואני אשלח לך).

כשצילמתי אותו ראיתי שיש לו נזילת דלק רצינית מאיזור החיבור של צינור פיית הדלת למיכל ולכן לקחתי מה- so good, דף ועט והשארתי לו פתק על חלון הנהג שישים לב לנזילה לפני שהוא מניע את הרכב.

לדברי המתדלקים היא עמדה שם כ-3 ימים קודם לכן וככל הנראה עמדה עוד מספר ימים לאחר מכן.

אני יכול לשאול באזור שם, אולי מדובר בסטודנט באריאל או תושב אחד הישובים באיזור.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
את הרטמו יכלתי לקנות לפני בערך שנתיים היה בראש העין במחיר מצחיק .הטלבוט היה מאוד מיוחד וגם רכב מעולה מכלולים פשוטים

את הריטמו החזיק איזה ערס שרצה עליה 13K, אבל מצבה היה מזעזע והיא דרשה המון השקעה.

סמבה קבריולט, שמורות אפשר למצוא בצרפת. מצבן יהיה בטוח טוב מאלו שבארץ, מה גם שבקלות יחסית אפשר לעשות להם ישור קו מכני לפני מעלים אותם על האוניה.

רוב אלו שב"שוק" הם בשנתונים 84-86 שזה קצת צעיר לרכב אספנות.

ב 3000-4000 יורו אפשר היה לקנות אוטו פצצה, לפחות זה מה שראיתי לפני שנתיים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ויזה 1000 האגמים

פג'ו 104 ZS

מיני קופר 1969

פיאט אונו טורבו

פנדה 4X4

סיטרואן דשבו סהרה

אוטוביאנקי אברט

רנו 5 אלפיין

וגלבוע...זצ"ל

דווקא גלבוע אני מכיר היכן עומדת. וגם היתה לי כזו פעם.

מוכן להחליף את המידע בכזה על סהרה או פנדה 4X4 :-o

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לפניי שנה בערך, הסמבה הראשונה בארץ (25-000-52) הייתה למכירה ביד 2.

היא הייתה בחיפה, יד 2, 63 אלף ק"מ.

מאז עקבותיה נעלמו, אך יש לה רישיונות.

מעוניין גם בכל סוג של סמבה מכל שנה, אך במיוחד הייתי רוצה את הנ"ל.

אם למישהו יש מידע עליה או על כל סמבה למכירה, אשמח לקבל עזרה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2810919&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%91%D7%94#post2810919

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
את הריטמו החזיק איזה ערס שרצה עליה 13K, אבל מצבה היה מזעזע והיא דרשה המון השקעה.

סמבה קבריולט, שמורות אפשר למצוא בצרפת. מצבן יהיה בטוח טוב מאלו שבארץ, מה גם שבקלות יחסית אפשר לעשות להם ישור קו מכני לפני מעלים אותם על האוניה.

רוב אלו שב"שוק" הם בשנתונים 84-86 שזה קצת צעיר לרכב אספנות.

ב 3000-4000 יורו אפשר היה לקנות אוטו פצצה, לפחות זה מה שראיתי לפני שנתיים.

כמה שאני יודע יש רק ריטמו קבריולט אחת בישראל והיא נמצאת בידיים טובות . לגבי הבעלים הקודם נראה לי אתה מתבלבל. הבעלים הקודם ככל הידוע לי היה אדם מבוגר שנפטר ולכן הרכב נמכר . הבעלים הראשון של הרכב היה היבואן של פיאט אי שם בשנת 1983 שהביא את הרכב בייבוא אישי עבור אשתו. בכל אופן לפי מה שאתה מתאר זה נשמע כאילו יש עוד אחת בישראל . מעניין .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...