Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול לקחתי את הרכב לטיפול + החלפת כוהל (=קוייל, סליל הצתה) במוסך, נתחיל בכך שאני סומך על המכונאי ב100% ואין כאן שום טענות או חשדות כלפיו.

במהלך הטיפול התגלתה נזילה מהשמן הגה, דבר שלא ראיתי לפני כן אך זה גם בא מהעובדה שפשוט לא היה שמן הגה! - מזל שנשרף הכוהל (קוייל).

לאחר הטיפול נאמר לי גם שהתפוחים ומסרק ההגה (שבהחלט השמיעו רעש של טרקטור מעת לעת) תקולים ויש צורך להחליפם.

1. הרכב המדובר הוא סיאט איביזה 1400 אוט' שנת 2003, הערכה של מחיר (כולל-לא כולל עבודה, לא כזה משנה) להחלפת הנ"ל, מהי הערכתכם ונסיונכם האישי בכך?

2. האם מדובר בסכנת נפשות שכן נכון לרגע זה למרות הנזילה יש שמן הגה, אני מתכוון לטפל בבעיה בשבועיים הקרובים אך הוא המליץ לי שלא לנסוע הרבה.

תודה רבה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

צודק שהמליץ לך לא לנסוע הרבה כדי לא להגדיל את הנזק למערכות. כעיקרון לא מסוכן לנסוע בלי שמן הגה כוח (פשוט אין תגבור להגה) אבל זה לא טוב למערכת. לגבי מחיר נראה לי הכי טוב שתשאל אותו לא?!

We are the Human Race

• תוכן חדש...