Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב לחייל, חוזר פעם בשבועיים ורק אז מוציא את האוטו - כלומר האוטו לא יעבור בסביבות ה-4,000 ק"מ וזה עוד בהגזמה לפי דעתי. גיר רגיל נראה לי עדיף בהתאם לתקציב, אבל זה לא ממש משנה לי רגיל או אוטומט. שנתון מעדיף 2000+ אבל אני מניח שגם 99 \ 98 יתקבל איכשהו.

כל העניין של הדלק לא כל כך חשוב בגלל שלא יצא הרבה להשתמש בו, עדיף שיעשה 1:13 ומעלה. מה שכן חשוב הוא האמינות של האוטו, אין לי זמן ללכת למוסך למרות שאני מודע לכך שאני אלך יותר מהממוצע בגלל השנתון של האוטו.. מה שכן אני מעדיף ללכת בכמות המינימאלית ולא להתקע עם רכב שכל שבוע צריך לראות מוסך.

חשבתי על מספר רכבים כמו פיאט פונטו ספייס (בעיית אמינות? אם כן אז לא מתאים), פיג'ו 206, סיאט קורדובה, סיאט איביזה (מה אתם חושבים? זה בנתיים המועדף עליי, הבעיה שקצת יקר), רנו קילאו.. בטח יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

חפש סיטרואן סקסו ידני שנת 2000 ומעלה וישאר לך עודף בצד

לי היתה בעבר איביזה שנת 2000 ידני רכב פשוט וטוב חפש את הרכב במצב הכי טוב ..

פיזו 206 ידני עושה את עבודה מבחינת פוזה ואמינות סבירה +

פיזו 306 שנת 99-2002

רנו קליאו ידני

מיצובישי קולט ידני

אני בכוונה ממליץ על תיבת הילוכים ידנית מכיוון שהרכבים האלה שייכים "לצעירים" שקרעו אותם..תיבת אוטומטיות פשוט נדפקות משימוש לא נכון ..

פורסם

לתיאור שלך מתאימה יונדאי גץ ידנית (אוכלת 1:13-14), שנת 2002-3 מבעלות פרטית.

למה דווקא האוטו הזה, קודם כל השוק מוצף בהן והמחירים בהתאם, בנוסף לזה אין לרכב הזה הרבה אלקטרוניקה שעם הזמן עולה ביוקר, בזמן, בכסף וכו' (בניגוד למכוניות אירופאיות מסויימות). יש גם שימליצו לך על פיאט פונטו, שאני אישית לא מתחבר אליה. היתרון בגץ שזה לא אוטו קטן (הסלון מרווח מאוד), מנוע סביר, סוחב יפה מאוד, 82כ"ס.

חתימה בהשהיה

פורסם

הכיוון שלך צריך להיות פונטו ספייס או גטס.

הגטס פחות בטיחותית, יש לה כרית אוויר אחת ואין לה ABS.

מצד שני, השוק כיום מוצף ואתה יכול למצוא ב-15K אחת משנתון 2004, ידנית, יוצאת השכרה.

ההמלצה - חפש את שתיהן, ברגע שתמצא אחת במצב טוב, מכנית וקוסמטית, קח אותה - לא משנה אם זו ספייס או גטס.

בכל מקרה - בשביל כמות הנסיעות שלך, הדבר המשתלם ביותר הוא מונית ספיישל.

פורסם

תודה רבה.

חשבתי בעבר על סיטרואן סקסו, השאלה היא אם עדיין ניתן למצוא כאלה במצב טוב. כי אני אישית לא מצאתי אחת כזאת.. כולן נראות כאלה שחרשו אותן ואני גם לא בטוח לגבי האמינות שלהן.

גטס נשמע נחמד ולמען האמת חשבתי על זה, אבל הצריכת דלק שלה יותר מדי נמוכה - אני לא חושב שהיא עושה אפילו 1:13 לפי מה ששמעתי. בנוסף היא באמת לא נראית לי מי יודע מה בטיחותית.

בנוגע לפונטו ספייס - יש הרבה תת דגמים שלה, יש כאלה מומלצות יותר או כאלה שבכלל לא מומלצות? בטח יש הבדל במחירים. מצאתי שנתון 2003 תת דגם Young 60 בסביבות ה 11,500 שקל, זה לא נראה קצת הזוי (לטובה)? אם כן, איזה שנתון במצב טוב ניתן למצוא בסביבות ה 13,000 לפי דעתכם?

בנוסף, מה לגבי הרנו קליאו?

פורסם

הגטס הידנית לא כזאת נוראה,יש פה חבר פורום שדווקא כן מגיע לצריכה דומה,הספייס המומלצת היא ELX,היא חזקה יותר אך אחזקת המנוע קצת יותר יקרה למשל מצתים יותר יקרים מדגמי ה60 כ"ס,היתרון של פיאט שהיא לא שומרת על מחירה טוב,לכן זה יתרון לקונה ולכן קשה למצוא ספייס שמורה,אבל על כזאתי כניראה גם תתדרש מחירון.

הYOUNG היא הכי פשוטה עם פגושים שחורים ללא מד חום,אם אתה לא מוצא את הELX תחפש גם CLUB.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...