Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה.

בדקנו את הוורסו כאופציה אבל ממה שקראתי היא שתיינית גדולה יותר משתיהן לא? (מנוע 1.8)

מישהוא יודע לתת נתוני צריכה לג'וק או לוורסו מנסיונו?

שוב תודה!

לא התייחסת למה שעניתי לך... ספייס-וורסו זה ממש לא וורסו...:lol:

לוורסו יש צריכת דלק ממש טובה (15-16 ק"מ לליטר בממוצע) עם מנוע 1.3 וגיר רציף.

מה שרשמת על צריכת הדלק של הג'וק זה בטח נתוני היצרן "בתנאי מעבדה"...

בפועל, 10 ק"מ לליטר בתוך העיר יהיה ממש אופטימי (בלי הרבה פקקים ובלי מזגן בפול ווליום..)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיראה,

כמו שכתבו לך לפני, 1 ל-14 בעיר בחיים לא תוציא מהג'וק. תצפה למשהו בסביבות ה-1 ל-11. מהפלואנס דיזל תצפה לבערך 1 ל-16 בתוך העיר.

זאת אומרת שלפי הנסועה שלך, תשלם אחרי שנתיים - 26 אלף על דלק בג'וק, ו-18 אלף בפלואנס.

ירידת ערך:

פלואנס - מחירון חדש- 127 אלף . מחירון שנת 2010- 84 אלף . ירידת ערך של 43 אלף.

ניסאן- מחירון חדש 127 אלף . מחירון שנת 2010- 100 אלף . ירידת ערך 27 אלף שקל.

עלויות לאחר שנתיים(דלק+ירידת ערך)-

פלואנס-61 אלף

ניסאן-53 אלף

כול זה תלוי בעוד הרבה גומרים כמו העובדה שפלואנס דיזל עם קילומטראג נמוך תהיה רכב מבוקש, ניסאן גוק נמכרה לליסינג, מחיר הדלק נשאר יציב וכו'. אבל בגדול,על פי הנתונים היבשים, על הניסאן תפסיד פחות כסף.

פורסם
תיראה,

כמו שכתבו לך לפני, 1 ל-14 בעיר בחיים לא תוציא מהג'וק. תצפה למשהו בסביבות ה-1 ל-11. מהפלואנס דיזל תצפה לבערך 1 ל-16 בתוך העיר.

זאת אומרת שלפי הנסועה שלך, תשלם אחרי שנתיים - 26 אלף על דלק בג'וק, ו-18 אלף בפלואנס.

ירידת ערך:

פלואנס - מחירון חדש- 127 אלף . מחירון שנת 2010- 84 אלף . ירידת ערך של 43 אלף.

ניסאן- מחירון חדש 127 אלף . מחירון שנת 2010- 100 אלף . ירידת ערך 27 אלף שקל.

עלויות לאחר שנתיים(דלק+ירידת ערך)-

פלואנס-61 אלף

ניסאן-53 אלף

כול זה תלוי בעוד הרבה גומרים כמו העובדה שפלואנס דיזל עם קילומטראג נמוך תהיה רכב מבוקש, ניסאן גוק נמכרה לליסינג, מחיר הדלק נשאר יציב וכו'. אבל בגדול,על פי הנתונים היבשים, על הניסאן תפסיד פחות כסף.

המון תודה על התשובה המלומדת - הנתונים האלה מאוד עוזרים!

תודה,

גילעד.

פורסם
לקבוע היום באיזה מחיר בפועל תימכר מכונית בעוד 3 שנים? נשמע קצת פתטי... ומי אמר שחייבים לקנות דווקא אחת מ-2 אלה?

אין נביאים היום זה נכון, אבל הבחור עשה מאמץ והניח הנחות שעוזרות לקבל קנה מידה פחות או יותר של התמונה עוד שנתיים. זה ראוי להערכה לדעתי ועוזר מאוד.

איש לא אמר ש"חייבים" דווקא אחת מהשתיים האלה אבל מהמחקר שלי בפורום אלה הכי קרובות למה שאנחנו רוצים ברכב הבא (אישית הייתי מעדיף גיפון אבל עד שהממשלה לא תקבל שפיות ותוזיל את המס על הדלק זה פשוט נהיה עסק יקר מדי).

תודה,

גילעד.

פורסם

אכן הוא ראוי להערכה, אבל ברור שה"מחירון" (איזה בדיוק?) לא ממש קובע את מחיר המכירה בפועל שנקבע יותר לפי הביקוש לרכב.

כמו-כן, פלואנס דיזל הושק לפני פחות משנה כך שלא קיים 2010... פלואנס בנזין ממש לא חסכוני בדלק והרבה פחות זריז מהדיזל,

(בגלל נתון המומנט החזק בדיזל כבר בסל"ד נמוך) וסביר להניח שהביקוש לרכב חסכוני בדלק יישאר גבוה גם בעתיד.

פורסם

ההשואה שלך בירידת הערך לא נכונה!

הפלואנס דיזל לא הייתה פה ב2010(או שהייתה ולא היה פרסום?!).

ולכן אתה לא יכול לדעת מה יהיה המחירון שלה/בכמה תימכר.

דיזל עם ק"מ לא גבוה זה רכב מציאה למחפשי רכב משומש עם נסועה גבוהה-הוא ימכר תוך יום אם יהיה קונה רציני.

ג'וק לעומת זאת...(לא יודע).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ע"פ המחירון של יד 2, יש פלואנס דיזל אוטומטית 2010.

דרך אגב, אתה לא חייב לסמוך על השיטה שאני מעריך איתה. למזלנו יש את המאגר מידע האדיר הזה שקוראים לו "'קארספורום" ,שאתה יכול להכנס לשירשורים מלפני 4-5 שנים ולראות בכמה נסחרו אז מכוניות בנות שנתיים שכיום הם בנות 7. והרי איזה פלא? זה פחות או יותר תואם לשיטה של השוואת המחירונים.

יש אפילו משפט שאיינשטיין אמר "אל תצפה לתוצאות שונות, אם אתה עושה את אותם פעולות", במקרה הזה המחירים הם אותם מחירים כמו שהיו פעם, המוניטין אותו מוניטין, אז למה שהמחירון יהיה שונה?

ודרך אגב, אם אתה אומר שכול זה קשקוש ואין דרך פחות או יותר לנבא, תענה לי בכנות: אם הייתה לך בחירה לקנות 2 רכבים חדשים ולמכור אותם אחרי 3 שנים, בהנחה ששמירת ערך זה משהו חשוב לך, על מה היית הולך? רנו קליאו אוטומטית או טויוטה יאריס אוטומטית? אני חושב שזה די ברור מה התשובה.

פורסם

ההשואה שלך בירידת הערך לא נכונה!

הפלואנס דיזל לא הייתה פה ב2010(או שהייתה ולא היה פרסום?!).

ולכן אתה לא יכול לדעת מה יהיה המחירון שלה/בכמה תימכר.

דיזל עם ק"מ לא גבוה זה רכב מציאה למחפשי רכב משומש עם נסועה גבוהה-הוא ימכר תוך יום אם יהיה קונה רציני.

ג'וק לעומת זאת...(לא יודע).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
את השטויות שלך שמור לעצמך!

הג'וק רכב קטן ומכוער הוא לא משפחתי ולא שטח הוא WANNA BE קרוסאובר אבל הוא לא.

נכנסה עכשו הייטי החדשה הידנית במחיר של 85K.

הפלואנס יותר גדולה יותר יציבה ויותר חסכונית ולדעתי גם הרבה יותר יפה(למרות שיש יפות ממנה).

מאיפה לך איזה יימכר יותר טוב-מצד אחד דיזל מבעלות פרטית עם ק"מ לא גבוה->יש אנשים שמחפשים רכב כזה יד 2 במשך זמן רב ואם מישהו יחפש כשתמכור תוכל לקבל מחיר טוב.

ג'וק זה לאוהבי העיצוב שלו.

וכמו כן-להיות 00 לעומת 01 עושה הבדל-גם בהרגשה וגם במכירה!

בהצלחה1!

בוא בוא...

אני לא יודע מי משלם את המשכורת אבל... את מה שכתבתי הסקתי מחו"ד של מקורבים האחד, בעל חברה שמחזיק 2 פלואנס (2010) ומאוד מאוכזב מרמת הגימור.

זה לא סוד (כמו שכבר הצביע על זה פה בנתונים, חבר פורום מלומד, שרנו מאבדת את ערכה בצורה מטורפת וכמי שפעם אחת קנה פז'ו ולא חזר על הטעות פעם נוספת (כיום מחזיק סובארו - ליום יום) אני מבין בדיוק למה.

מדובר ברכבים שכעבור 3 שנים מתחילים להתפרק וכל תקלה אפשרית מתרחשת (ביחוד במערכותיהן הממוחשבות).

באשר לביקוש שיש לג'וק.... אני אישית לא מבין את ההתלהבות ממנו. אכן, לא רכב פרייבט מפנק ולא שווה כלום בשטח אבל עובדה שעמיתה לעבודה ניגשה להתעניין בחברה והרכב מבוקש מאוד, אין מיקוחים ואין מבצעים וההזמנות זורמות.

פותח השרשור בחר בשני רכבים אלו כנקודת המוצא וקיבל את התשובה שלי. אם היה מתעניין ברכבים אחרים יכול והיה מקבל תשובה אחרת אז... ממליץ בחום, בכל מקרה, לא לקנות את הזבל הצרפתי.

לעניין צריכת דלק ניתן לבחון את אופציית התקנת מערכת גז. דבר נפוץ היום ובשרשור אחר נאמר כי לאחרונה שופרו ומיובאות מערכות גז שאינן פםוגמות באחריות החברה (בחלק מהחברות).

לעניין גודל הרכב, מרווח או לא, מדובר בשתי מכוניות בעלות אפיונים שונים לגמרי בנקודה זו וחשיבות העניין, ככל הנראה לא גבוהה כי אחרת ההשוואה היתה בין מכונית משפחתית למכונית מנהלים.

בהצלחה לרוכש המאושר בכל אשר תבחר.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

הג'וק קטן מאוד וצפוף לארבעה (גם אין תא מטען). המגאן אחלה אבל אם הערך במכירה חשוב - זה קצת בעייתי. אני הייתי עושה נסיעת מבחן על הסקודה יטי 1.2 TSI - נראה לי דיל סבבה לדרישות

פורסם

אין ספק שהייטי רכב מצויין ומתאים, רק שבניגוד לידני, האוטומטי (רובוטי כפול-מצמד) די יקר ולא בטוח שיש עליו מבצע/הנחה,

ובהשוואה לפלואנס דיזל, ייטי בנזין גם לא חסכוני בדלק (בעיר) ואולי רק טיפה יותר חסכוני מהג'וק.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=2&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

אנשים רואים את הג'וק מבחוץ ולא מבינים עד כמה הוא קטן. בואו נעשה סדר, הג'וק היא סופר מיני מוגבהת.

האם היית רוכש קליאו\ מיקרה למשפחה של 4 נפשות? אני מניח שלא נכנסת אל הג'וק אחרת ההשוואה לא הייתה קיימת.

הפלואנס הוא אחד הרכבים הכי מרווחים וגדולים בקטגוריה והרכב היחידי בארץ שנמכר במחיר בנזין בגירסאת הדיזל.

למשפחה החסכונית, מדובר ללא ספק בדיל הכי טוב שיש היום בשוק.

אני גם חושב שבגלל שהדיזל נמכרת כ"כ יפה הרכב בהחלט יהיה סחיר בעתיד. בוודאי הרבה יותר מהפלואנס בנזין. אבל להקיש היום מירידת הערך של הפלואנס בנזין לזו של הדיזל שלא הייתה קיימת אז, זו בורות במקרה הטוב ודמגוגיה במקרה הרע.

אני בהחלט חושב שהפלואנס דיזל היא אחת הקניות היותר טובות שיש היום בשוק.

• תוכן חדש...