Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך ואני בחור צעיר אז אמרתי למוסכניק(בחור ישר באמת ) שאין לי הרבה כסף והוא בא לקראתי ושאל האם אני רוצה לעשות את העבודה בלי מע״מ וזה יחסוך לי 300 שקל. באמת התלבטתי אבל החלטתי שאני לא ירשה לעצמי את זה כי אני בן אדם ישר ואמרתי לו שאני רוצה אם מע״מ. כשסיפרתי את זה לחבר הוא שאל אותי בפליאה למה בחרתי לשלם מע״מ. אני חושב שרוב האנשים שאני מכיר לא היו משלמים מע״מ. אבל מה שבאמת מפריע לי זה איך הדרדרנו למצב כזה שזה בסדר לגנוב ולא לשלם מע״מ

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לא לשלם מע"מ בפועל, לא מוציאים חשבונית - שזה לא חוקי כמובן. הוצאת חשבונית? שולם המע"מ (ואם לא, גם מתחת לאדמה ימצאו אותך. ליתר דיוק את הבעלים של העסק הסורר).

המוסך מבחינתו, בראיה צרה, יקבל לידיו את אותו סכום כסף בשני המקרים.

עכשיו השאלה היא כזו, האם הוא פשוט הציע לך הנחה בגובה המע"מ (חוקי ותקין, המע"מ כן משולם) או שהוא רצה שתשלם לו ללא קבלת חשבונית?

אגב, 300 ש"ח מע"מ אומר חשבון סופי כולל מע"מ של 1875 ש"ח. מכאן ניתן להסיק שאין מדובר בתיקון זניח.

בלי חשבונית, לא בטוח שתקבל מענה במידה ומשהו לא בסדר בהמשך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא הוא הציע בלי חשבונית מתחת לשולחן אבל לא זה הקטע הקטע זה איך הפכנו למדינה שמי שמשלם מע״מ נהפך לפרייאר

פורסם
לא הוא הציע בלי חשבונית מתחת לשולחן אבל לא זה הקטע הקטע זה איך הפכנו למדינה שמי שמשלם מע״מ נהפך לפרייאר

מסיבה אחת פשוטה מעמד הבניים נשחק תחת העומס ולכן הוא מנסה לחסוך בכל דרך שהיא.

אחת הדרכים היא פשוט לא לשלם מע"מ.

אתה "פרייאר" כי יכולת לשלם פחות זה הכל.

פורסם

ממש טרור! לא לשלם מע"מ?! פשוט גועל נפש.

זה שעושקים אותנו מכל כיוון אפשרי זה בסדר. תמשיך לשלם מע"מ ותרגיש טוב עם עצמך ואני אמשיך לא לשלם כשיש לי הזדמנות ואני אהנה מזה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הייתי בצופים, הייתי לוחם, עושה 40 יום מילואים בשנה, תורם לאגודה למלחמה בסרטן בהוראת קבע.

ועדיין הייתי מוכן לשלם הרבה פחות בלי מעמ, כאשר 40% מהאוכלוסיה נשען על כל היתר זוג צעיר כמונו (אני 26 אישתי 23),

לא יכול לקנות דירה בישראל ומשלם 3800 +- מס כל חודש בשביל אוכלוסיות שלא בא להם לקום בבוקר לעבודה.

אז אל תטיף מוסר לאנשים שכן מסכימים פה ושם לעשות עסקאות ב״מזומן״.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני חושבש הייתי עושה את אותו הדבר.

אתה לא פראייר, אתה פשוט ישר ואני מקווה שאחרים יגיבו בדיוק כמוך לשאלה כזאת.

העומס על מעמד הביניים עצום, השחיקה שהמעמד שלנו עובר נוראית.

אבל יחד עם זאת בואו לא נתחיל לפורר את הקצת מדינה שיש לנו.

ניתן לעשות שינויים בדרכים אחרות.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
מסיבה אחת פשוטה מעמד הבניים נשחק תחת העומס ולכן הוא מנסה לחסוך בכל דרך שהיא.

אחת הדרכים היא פשוט לא לשלם מע"מ.

אתה "פרייאר" כי יכולת לשלם פחות זה הכל.

ממש טרור! לא לשלם מע"מ?! פשוט גועל נפש.

זה שעושקים אותנו מכל כיוון אפשרי זה בסדר. תמשיך לשלם מע"מ ותרגיש טוב עם עצמך ואני אמשיך לא לשלם כשיש לי הזדמנות ואני אהנה מזה.

תסתכלו על הצד השני של המטבע. כאשר המדינה מבחינה כי תקבולי המע"מ אינם מגיעים ליעד המתוכנן, היא משלימה את החוסרים באמצעים אחרים, כמו העלאת המיסוי על דלק. ב"קרב" מול האזרח הפשוט, המדינה (כמעט) אף פעם לא מפסידה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ללכת ישר עם המדינה הזאת זה ללכת עקום

זה פשוט בלתי נסבל המצב של היום

איזה מין דמוקרטיה צבועה זאת

אנשים עושים צבא משלמים מסים ויש כאלו שלא עושים כלום למען המדינה ומקבלים הרבה הטבות

פורסם

איזה מין דמוקרטיה צבועה זאת

הדמוקרטיה היא בקלפי - מאפשרים לך לבד לבחור איזה פתק שאתה רוצה לשים במעטפה. ושם זה נגמר.

מע"מ יש בכל מדינה ובמצב נורמאלי כולם משלמים. הבעיה שבנוסף משלמים גם מכס שעל מוצרים מסויימים הוא יקר מאוד. החישוב מבחינה אבסולוטית יוצא אם מוצר עולה 250$ אתה משלם אליו כ2500ש"ח.

במקרה של לא לשלם את המע"מ מרוויח לא רק רוכש המוצר/השירות אלא בעל עסק (מס הכנסה תלוי מהכנסות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה ההתלהבות לשלם מע"מ? :shock:

סתם דוגמא : תחשוב אם היית עובד באותה העבודה שלך אותן השעות באמריקה, איזה רכב היה לך במחיר של הרכב שלך ? :evil: עוד שמח לשלם מע"מ ?

פורסם

מעבר לזה חשבונית היא סוג של ביטוח במקרה ותהיה תקלה,לא חושב שנפלת על אדם ישר במיוחד עם לב זהב,כמו שאמרו הוא גם מרוויח מזה טוב,הכסף הולך ישר לכיס.

פשוט במקרה ותהיה בעיה לך תוכיח שעשית משהו אצל אותו בעל מקצוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העומס על מעמד הביניים עצום, השחיקה שהמעמד שלנו עובר נוראית.

quote]

אני כבר מזמן לא שם...אני במעמד "השורד "- זו הכלאה בין מעמד העוני והמעמד הבינוני, מוטציה חדשה -או בשמו השני מעמד "האשראי" שם חיים בכייף כל אנשי הבועה בכייייףףףף! :bday:

Gn'f'R

פורסם

מהכרות עם כמה יודעי דבר.. (עו"דין במקרה).

אתה-כעסק, ממש, אבל ממש לא רוצה להתעסק עם מע"מ.

בטח לא כשזה מגיע לחקירות שלהם.

אומנם על היושר של האנשים ברשות המיסים אפשר להתווכח - עיין ערך ג'קי ושות'

אבל לדעתי, עסק שמרשה לעצמו לקחת סיכון עסקי כזה עבור כמה עשרות או מאות (וגם עבור אלפי) שקלים פשוט עושה טעות.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...