Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקש (או אופיר, אבל הכינוי תפםס) - יש בדבריך סתירה פנימית. מי שאינו נושא בעול חי על חשבונך. ואם צריך לממן אותו הרי זה על חשבונך. הרי אם היו כאן פחות פרזיטים אפשר היה לצמצם את התשלומים להם, ואז היית מרויח באחת משתי צורות (או שילוב ביניהן): או פחות מיסים, או יותר שירותים לאזרח. בשתי הצורות כוח הקניה שלך היה גדל - בראשונה זה מובן מאליו, אבל גם בשניה, כיון שית מקבל מהמדינה הרבה שירותים שכיום עליך לממן מכיסך, כגון חינוך או בריאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

sperial לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.

חכמים ממני אמרו שהעובדה שיש חובת גיוס מצד אחד ומצד שני ישנה אופציה לקבל פטור מאותו גיוס כאשר אדם מצהיר על עצמו "כתלמיד חכם", גורמת לכך שנוצרים הרבה "תלמידים חכמים".

דברי כוונו בדיוק לשם, אין לי בעיה שלא התגייסו מצד אחד ויבטלו את הפטור הזה מצד שני הצבא גם ככה לא צריך כול כך הרבה אנשים.

ישנם דרכים אחרות לעודד אנשים להתגייס, מה שבטוח הוא שצריך להפסיק את העידוד של אנשים לא להתגייס, אותו פטור על בסיס דתו אמונתו.

כמובן שזה לא מצב אידאלי אבל הוא עדיף מהמצב הקיים שבו אנשים בוחרים במסלול חיים מסוים כדי להתחמק מגיוס ונשאבים לאותו מסלול חיים.

במצב הקיים נופל עלינו יותר עול משכבות אחרות, במצב שתיארתי עדיין יפול עלינו יותר עול, אבל אולי לפחות נקטין את כמות המצטרפים לאותה קבוצה באוכלוסיה, ובמקום לעודד אנשים לא להתגייס נשתמש בכסף הזה לעודד אנשים כן להתגייס.

זה כבר נושא בפני עצמו לא יודע אם זה מתאים לפורום רכב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ערן, אין בינינו מחלוקת על העובדות ואף לא על משמעותן, אלא על המינוח. יש הבדל מובהק בין סיוע לחלש לבין טפילות. הביטוי "סוציאליזם" ממש לא מתאים למצבנו, ובדיוק מהסיבות שהבאת, יש אוכלוסיה גדולה שאינה תורמת את חלקה אבל צורכת את המשאבים שאחרים יוצרים, ולא מחוסר יכולת אלא מרצון להיות פרזיטים.

quote]

ברור לי שאנחנו באותו "צד" .

ושנינו יודעים שהמצב הנוכחי ישאר כך,כלום לא ישתנה .

כתבתי הודעה ארוכה אבל בסוף מחקתי,מצאתי את עצמי נובר באשפה הפוליטית וזה לא התאים לי פתאום כי נזכרתי שנרשמתי לפורום כדי לברוח מהאשפה הזו ולזכות במנה קטנה של שפיות זמנית. לא באתי להתעמת עם "גיבורי מקלדת" למינהם שחושבים שהם יכולים לחנך אותי כשלמעשה כל השאר כאן מקולקל-אני בסדר, ויש לי קבלות עם חשבונית כולל מע"מ מהפסיכולוג שלי שמוכיחות את זה 8).

באתי לחפש חברים לקרייזלר :wink:

Gn'f'R

פורסם
תבחין בין סוציאליזם... לבין... כאן לא מדובר בתמיכה באלה שחלשים מסיבות שאינן תלויות בהם, אלא ביצירה מכווננת של אוכלוסיות חלשות...

אני חושב שזה היינו הך, כלומר השיטה הסוציאליסטית גורמת בהכרח ליצירת הבטלנים, מסיבה מאד פשוטה:

...העובדה שיש חובת גיוס מצד אחד ומצד שני ישנה אופציה לקבל פטור מאותו גיוס כאשר אדם מצהיר על עצמו "כתלמיד חכם", גורמת לכך שנוצרים הרבה "תלמידים חכמים".

בדיוק ככה. ואותו כנ"ל גם בנושא מובטלים, נכים, לקויי למידה וכן הלאה - האם לא שמת לב לכך שלאחרונה כל ילד שני הוא לקוי למידה או בעל תסמונת כלשהיא? עוד מעט ה"נורמאליים" יהיו במיעוט...

כל זה נגרם על ידי עובדים סוציאליים שצריכים להצדיק את קיומם על ידי טיפול באנשים שצריכים טיפול - אז הם מוצאים אנשים כאלה בכל פינה.

זו תוצאה בלתי נמנעת של השיטה.

דני

• תוכן חדש...