Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשובי מהעבודה על כביש מספר 1 קטנוע ירד לשולים והעיף על השמשה הקדמית שלי אבן :cry: , האבן פגעה בתחתית השמשה (ליד האזור בו מוצג מס השלדה) וגרמה לסדק רוחבי באורך של 20 ומשהו ס"מ.

אני מבוטח בשירות של אוטו גלס , כרגע המוקד שלהם סגור ותהיתי אם משהו יודע להגיד לי אם הם מתקינים שמשה מקורית או חלופית ?

כידוע אחד השיפורים בדור 6 הוא השמשה הקדמית שעוצבה עם בידוד כפול על מנת לצמצם רעשי רוח , אני חושש שאקבל שמשה נחותה ברמתה, בנוסף בשמשה המקורית יש אנטנת רדיו...

תודה

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אתה אמור לערב ביטוח ואז לשלוח את הרכב למוסך יבואן.

חוצמזה, האם יש לך את המספר רישוי של הקטנוע על מנת שתוכל לתבוע אותו?

Polo 2012

פורסם
לדעתי אתה אמור לערב ביטוח ואז לשלוח את הרכב למוסך יבואן.

חוצמזה, האם יש לך את המספר רישוי של הקטנוע על מנת שתוכל לתבוע אותו?

לא , עד שהבנתי מה קרה הוא כבר לא היה שם , בנוסף לא נראה לי שהוא אשם , הוא ירד לשוליים סלולים (כביש1) זה יכול לקרות לכל אחד...

עלפי תנאי הפוליסה של אוטו גלאס הם חייבים לספק שמשה באותה רמה , לא נראה לי שיש משהו חלופי באותה רמה במקרה של גולף דור 6 .

פורסם

בעיקרון אתה אמור לקבל זכוכית מקורית מכיוון שישנם חיישנים שאין בתחליפית, רוב הסיכויים שהעניין לא יהיה פשוט כל כך.

בשרשורים דומים שנפתחו דובר על כך שניתן להשלים את ההפרש לזכוכית מקורית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חברות הביטוח אגב מבטחות את השמשה עצמה, אתה תחוייב במקום גם על גומיות שבעצם קורעים אותן כשמורידים את השמשה הישנה.

ממליץ לך בנתיים לאטום את הסדק שנוצר עם דבק סלוטייפ שקוף, העוצמה של הרוח בנסיעה מגדילה את מימדי הסדק וזה עלול להפריע לראות.

פורסם
בעיקרון אתה אמור לקבל זכוכית מקורית מכיוון שישנם חיישנים שאין בתחליפית, רוב הסיכויים שהעניין לא יהיה פשוט כל כך.

בשרשורים דומים שנפתחו דובר על כך שניתן להשלים את ההפרש לזכוכית מקורית.

על פי כתב האחריות שלהם הם חייבים לתת אוריגינאלית ללא השלמה במידה ואין להם חלופית באותה רמה (ראה קישור מצורף)

http://www.autoglass.co.il/images/ktav_4.pdf

פורסם

"באותה הרמה" לפי הפרשנות של מי שלך או שלהם? לצערך זה נתון לפרושם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
"באותה הרמה" לפי הפרשנות של מי שלך או שלהם? לצערך זה נתון לפרושם.

הוא צודק. כל אדם שפוי יבין כי מדובר על זכוכית בעלת אותם חיישנים כמו במקורית.

אבל, בגלל שזה ישראל כנראה שינסו לדחוף לך את עניין ההשלמה.

לדעתי הכל תלוי בכמה אתה עיקש ובכמה אתה מאמין בצדקתך.

מי יודע, אולי אוטוגלאס יפתיעו ויספקו לך זכוכית כפולה ובעלת אנטנה כמו שציינת או אפילו מקורית.

Bimmer

פורסם
תקבל רק תחליפית , קשה לי להאמין שלאוטו גלס אין תחליפית

כמובן ניתן להוסיף למקוריות

לי קשה להאמין שיש להם חלופית באותה רמה (בגולף דור 6 הושם דגש מיוחד בתכנון על השמשה הקדמית) מה שבטוח הם ינסו לדחוף לי חלופית ...

פורסם

לפי מיטב ידיעתי האנטנה נמצאת בכלל בשמשה האחורית..

אני הייתי מוסיף כסף ובלבד שתהיה מקורית, יצא לי בעבר להוסיף באחד הרכבים הקודמים סדר גודל של 150 ש"ח לשמשה צידית כדי לקבל מקורי.

הרכיבו לי תחליפי ,ראיתי שהגוון שונה, ראיתי שהאטימה לא אותה אטימה וביקשתי שיזרקו אותה מהרכב וישימו מקורי.

נ.ב. הקטנועים האלה פשוט זוועה, הלוואי שיכפילו להם את ביטוח החובה פי 10 ומספרם יילך ויפחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בן כמה הרכב?

רכב מתחת לגיל שנתיים לא אמור לקבל אך ורק מקורי?

בן שנה וחודש

פורסם

נ.ב. הקטנועים האלה פשוט זוועה, הלוואי שיכפילו להם את ביטוח החובה פי 10 ומספרם יילך ויפחת.

תרחיב , כדי שלא יחשבו שאתה הביל.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...