Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב עבודה חדשה שבה לשמחתי לא חייבים לקחת רכב מהעבודה, והקרבה שלה לבית שלי - החלטתי לרכוש רכב להנאה (ולהגיע איתו לעבודה ;) )

יש לי מספר דרישות ולצערי עם כל הידע שלי לא עולה לי בראש שום הצעה.

1. טורבו ! לא רוצה אטמוספרי

2. עד 50K ש"ח

3. לא מתחת לשנת 2001

4. לא אימפרזה טורבו (כי כבר היה לי), לא איביזה טורבו כי היא חלשה מאוד

מחפש רכב חזק, חתיך וכיפי.

אשמח לכל הצעה :)

תודה!

פורסם

שניר, לדעתי ב50 אלף אתה הופך איביזה 2001 לחזקה ביותר.

לאון? אולי לאון 4 אם אתה מתכוון לחזק משמעותית?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ברלינגו...

זה גם טורבו וגם כיפי (אם אתה מקפל את המושב האחורי ויש לך טמרמפיסטית חמודה)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האמת שהפרטנר שהייתה לי בהחלט הייתה חביבה, ועם צ'יפ, הייתה משכנעת אותי לשמור על המשרה הקודמת :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם אתה נכון נפשית להמר על הוצאות טיפולים/תיקונים [ויש לך "כיס עמוק" במידה וההימור ייכשל], ואם הכח שאתה מחפש ייספק אותך לנהיגה בקו ישר בלבד, חפש וולוו s80-t6 מתוחזק ובעל עבר נקי מוכח, אני סבור ששנתוני 2003-4 בתקציב זה.

לרכב 2 מדגשי-טורבו והינו מפלצתי בעוצמתו.

על הנייר, חדש מהמפעל, בזמנו, 272כס למנוע של 2922cc. לא רק שלמנוע יש כוח לא מבוטל, הרכב גם מסיבי וזה מעצים את תחושת הכוח..

פורסם
חפש וולוו s80-t6 מתוחזק ובעל עבר נקי מוכח, אני סבור ששנתוני 2003-4 בתקציב זה.

לרכב 2 מדגשי-טורבו והינו מפלצתי בעוצמתו.

על הנייר, חדש מהמפעל, בזמנו, 272כס למנוע של 2922cc. לא רק שלמנוע יש כוח לא מבוטל, הרכב גם מסיבי וזה מעצים את תחושת הכוח..

הרכב חזק, אבל יש לו בעיות אמינות קשות, לא סתם הוא זול. הרכב הזה לא שורד טוב את החום הישראלי. לא ממליץ על הרכב הזה כי היה לי אחד כזה והספיק לי, אלא אם כן חסרים לך חברים ויש לך הרבה כסף, אז כל המוסך שתבוא אליו לעיתים קרובות יהיו חברים החדשים שלך.

טורבו? אני חושב שגולף MK4 GTI עם צ'יפ תעשה את העבודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי, קצת קשה לי עם האמרה שאיביזה 20VT חלשה מאוד ומהצד השני אתה מחפש לאון.

במיוחד שצ'יפ ב-2000 שקל זורק אותך לכיוון ה-200 כ"ס על משקל נוצה.

אבל זה רק דעה של אחד, שמחזיק רכב כזה כמה שנים טובות :).

אם יש לך רעיון לרכב אחר שחזק ממנה ב-50K אני אשמח לשמוע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
היי, קצת קשה לי עם האמרה שאיביזה 20VT חלשה מאוד ומהצד השני אתה מחפש לאון.

במיוחד שצ'יפ ב-2000 שקל זורק אותך לכיוון ה-200 כ"ס על משקל נוצה.

אבל זה רק דעה של אחד, שמחזיק רכב כזה כמה שנים טובות :).

אם יש לך רעיון לרכב אחר שחזק ממנה ב-50K אני אשמח לשמוע.

ההגדרה לחלשה נובעת מנסיעה עם איביזה 2007 של חבר, חלשה ביחס לאימפרזה שהייתה לי (סטנדרטית למעט צנרת)

פורסם

הכל טוב ויפה ידידי, אך שוב אני חוזר ואומר.

האופציות הרציניות עבורך הם איביזה טורבו, גולף GTI ואאודי A3 T כולם חולקות אותו מנוע.

GT כבר הייתה לך, HGT לא תענה לך על הצרכים, סאב וגם וולבו קשה לי להאמין שתקנה.

אלפא רומיאו היחידה שאני חושב עליה נותנת או 120 כ"ס ב1.6 ידני או 150 כ"ס ב-2.0 אוטומט.

יונדאי קופה לא באמת ספורטיבית וגם אטמ'.

לאון בשנתונים שאתה מחפש כמעט ולא קיימות בשוק בטח שלא 4X4.

אני לא רואה איזה אפשרויות קיימות בשבילך.:roll:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
סאב 9-5 יש 2300 ו3000.

מנוע 3000 זה לא אותו אחד שצריך להוציא את המנוע כדי לעשות טיימינג?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...