Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עומס על המצבר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-D

 

אם אני מגיע למצב של עומס על המצבר, לצורך העניין 2 מגברים סאבוופר 2 6X9 ו2 קומפוננטים, מסך 7 אינץ' וסוני פלייסטיישן 2..

 

לא יודע אם זה יצור עומר, אבל לצורך העניין זה כן.

 

איך זה בא לידי ביטוי? האוטו נכבה? יש קצר?

JL Audio

פורסם

על קצה המזלג...

 

צריכת זרם גבוהה מהמתוכנן עלולה לגרום לשלל בעיות.

 

ייצרן הרכב תיכנן את מערכת החשמל של הרכב בצורה כזו שיינתן מענה לכול צרכני החשמל ברכב ועדיין האלטרנטור יוכל להטעין את מצבר הרכב וגם לשמור על מתח קטבים גבוה מ-13.6 וולט.

 

1. במידה וצריכת הזרם תעלה מעבר ליכולת של האלטרנטור (הספק האלטרנטור) לשמור על מתח מוצא של 13.6 וולט בסל"ד סרק המצבר לא ייטען ומהר מאוד תזדקק לשירותי חילוץ.

או במילים אחרות אתה גומרת את המצבר :roll:

 

2. עומס ייתר על האלטרנטור מקצר את אורך חייו.

 

3. בסל"ד סרק עוצמת התאורה עלולה לרדת או/גם היבהובי אורות.

 

ברכבים בהם קיים מחשב ניהול של צריכת החשמל ברכב המחשב עשוי לנתק צרכנים שהינם חשובים להמשך נסיעה תקינה ובטוחה כגון מערכת המיזוג או תאורת פנים הרכב.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...