Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט FOCAL165VB VS MOREL MAXIMO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את שניהם השאלה מה להתקין בדלתות מקדימה מה אני ישמע יותר טוב אני מחפש איכות עם עוצמה עד כמה שאפשר ?

פורסם

על פי דעתי פוקאל.

הכול עיניין של טעם תרכיב ותחליט.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

הקטע הוו שאין לי כח לפרק להרכיב אני רוצה ללכת על משהו וזהו להשאיר

אני מעוניין שאם אני יגביה גבוהה ישמעו תרמקולים ושהם לא יקרטעו השאלה אם אני יקבל את זה מהפוקאל ?

פורסם
הקטע הוו שאין לי כח לפרק להרכיב אני רוצה ללכת על משהו וזהו להשאיר

אני מעוניין שאם אני יגביה גבוהה ישמעו תרמקולים ושהם לא יקרטעו השאלה אם אני יקבל את זה מהפוקאל ?

תלך על FOCAL.

יש לי את ה130VB (גרסא של 5.25") ואני מאוד מרוצה מהם ולמרות הגודל הם נותנים המון עוצמה.

וטיפ' קטן: תשים בCROSSOVER למינוס 3DB, מומלץ :)

פורסם

במקסימום של מי? של רדיו דיסק? מקסימום של רמקול?? בשניהם לא הייתי מנסה...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
איך הם בווליום גבוהה ? אני מדבר על המקסימום

אין לי מושג. לא מגיע למקסימום כי לא צריך את זה :)

האיכות מצוינת בשביל הקלאס שלו

פורסם

פוקאל V הוא מעל הטמפו מבחינת איכות, הייתי משווה את ה V של פוקאל לטמפו או לדוטק, זו תהיה השוואה יותר הוגנת.

מי יהיה יותר חזק?

הפוקאל יותר נציל, הטמפו יכול לספוג מעט יותר הספק.

מעבר לכך ששני הרמקולים שונים באופי הסאונד, מורל יותר רכים ו"חמים" מהפוקאל.

אם יש לך את שני הסטים- תשקיע קצת זמן, חבר אותם אחד אחרי השני, תשווה בכמה שירים שאתה נוהג לשמוע ותראה איזה אתה מעדיף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...