Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , בירשותי פיג'ו 206 מנוע 1400 שנת 2001 אוטומט.

בכמה מילים פשוטות , הרכב פשוט אוכל דלק!

רכב כל כך קטן עם מנוע קטן כולה 1400 למה אוכל לי יותר מדי ? אני מילאתי פול טנק עד הסוף אחרי כמה נסיעות בין עירונויות ועירוניות שכמעט ולא נסעתי (ללא קיקים ולחיצות חזקות) המחוג פשוט ירד בשתי קווים שזה הרבה!

המחוג יורד בצורה מטורפת , איך אפשר לטפל בבעיה? לפני כחודש+- החלפתי טרמוסטט לחדש ומקורי הקודם היה שבור אז הוא היה פתוח ולא היה תקין ..

במה להתחיל לבדוק את בעית צריכת הדלק הזאת ? לעשות קודם בדיקת 4 גזים במכון לטסטים ?

ד"א אני מאיזור חיפה.

• ספונסר פורום
פורסם

א) יש לבדוק בדיוק מה הצריכה המדויקת.

סע לתחנת דלק ומלא מיכל מלא (באותה הזדמנות תוכל לאפס את המד מרחק בלוח שעונים כדי לדעת מה המרחק המדויק שנסעת מאז התדלוק). סע 100 ק"מ וחזור לתדלק באותה תחנה באותה משאבה.

חלק את מספר הליטרים שרשום במשאבה במספר הק"מ שנסעת מאז התדלוק האחרון וחזור אלינו עם התשובה.

ב) אם תרצה מוסך מומלץ לבדיקת 4 גזים באזור חיפה פנה לרשת המוסכים טכנו טסט.

פורסם

בדיקת 4 גזים בהחלט יכולה לתת כיוון, אתה לא חייב לעשות אותה במכון טסטים - אתה יכול לעשות אותה אצל מוסכניק שיש לו את המכשיר.

ובלי קשר:

מתי בפעם האחרונה עשית טיפול?

האם יש ריח של דלק מהרכב?

האם אתה מרגיש בעיות של סחיבה, רעידות בניוטרל?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

טיפול עשיתי לפני 7 אלף פלוס מינוס שזה אומר שהחלפתי מנוע ותיקנתי הרבה נזילות שהיו , החלפתי שמן מנוע, נוזל קירור, ניקו ראדיאטור ומזגן ..

לגבי ריח רק שאני מניע בבוקר למשל אז יש קצת ריק של דלק אבל זה טבעי נראלי אבל מה שכן אחרי שאני נוסע מחנה תאוטו ועומד על מיואל או מכבה תרכב יש תמיד ריח של שמן כזה שרוף מה שכן שהייתי לפני חודש בערך אצל המוסכניק הוא אמר שעדיין לא צריך והוא לא דואג כי הוא חצי סינטטי ככה הוא אמר והוא היה חום וקצת שרוף אבל לא ממש יותר מדי, ואין רעידות בסרק וכלום..

ד״א: האוטו עומד על 137 אלף..

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בדיקת 4 גזים יכולה להועיל אך ברכבים חדשים היא לא חד משמעית מייצגת את הירכב התערובת התקין מפני שהמע מסוגלת

"לתקן עצמה" עד גבול מסויים כך שזה יכול להיות מתוקן, ולא תקין וזו בעצם הצריכת דלק.

כדאי בנוסף לבדיקת ה 4 גזים להתחבר עם סורק תקלות ולראות את הנתונים הרלוונטים כולל מצב מפות דלק \ותפקודו של חיישן החמצן.

רק כך תהיה לך תמונה שלמה ותוכל לדעת האם ישנה בעייה במע הדלק, או שהבעייה היא בכלל ממע העברת הכוח, או בך אישית - צורת נהיגה , מזגן עובד כל הזמן וכו.

בברכה.

חיים יוד.

• ספונסר פורום
פורסם

תצטרך להגיד לנו מה צריכת הדלק שלך כדי לקבל תשובה אם זה תקין או לא. עשה מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת וחזור לדווח.

• ספונסר פורום
פורסם

ריח של שמן זה לא תקין. בד"כ מדובר בשמן שנוזל מהמנוע על סעפת הפליטה ונשרף.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

לא נוזל לי שום שמן מהמנוע אין לי שום נזילה בדקתי , וגם מתחת לאוטו..

אני כמעט בטוח שזה בא מהאגזוז כי הירחתי שם ומיקם יצא הריח .. אני לא בטוח ב100 אחוז שזה שמן אני רק משאר אבל מה שכן יש ריח של משו שרוף כזה שב מהאגזוז מבפנים.

אני מאיזור חיפה

• ספונסר פורום
פורסם

גש לאחד מסניפי רשת מכוני הבדיקה טכנו טסט כדי שיוכלו לתת לך אבחנה מדויקת יותר כי מה שאתה רושם מוזר מאוד.

אתה מוזמן להיות בקשר ישיר עם טוני (057-7372306) או דודי (054-6656717) שהם הבעלים של הרשת (אל תשכח להגיד להם שהגעת מהפורום) כדי שיוכלו לעזור לך עם הצעות מחיר לתיקון התקלות.

פורסם

הייתי עכשיו ב"טסט קל" קומפיוסט איפה שאני תמיד עושה טסטים , עשיתי בדיקת 4 גזים והראה לי במחשב CO , VOL עומד על 0.32 שזה גבוהה מאוד הוא ישר אמר לא טוב , תקנה תוסף והמליץ לי על K44 , קניתי , שפכתי לתוך המיכל יצאתי קצת בשוק כי זה פחית וממש לא נוח לשפוך לתוך הפתח של הדלק וכמעט רבע מימנה נשפך לי לבחוץ מה עושים במצב כזה לקנות עוד אחד או שלא צריך ?

בקיצור שמתי את הפחית והוא אמר לחזור אליו עוד חודש שיבדוק לי שוב.

כמו כן בסטסט שעשיתי לשנת 2012 היה לי זיהום אוויר VOL , CO עומד על 0.12.

למשתמש "עזרה" מה אתה ממליץ לי לעשות ללכת עכשיו למוסך טכנו טסט או שכדאי לחכות עכשיו בגלל ששפכתי את הפחית.

• ספונסר פורום
פורסם

א) שתדע להבא שכאשר "אין אמצעים" הדבר הכי חאפרי לעשות זה לקחת בבקבוק ליטר וחצי ריק ולחתוך לו את החלק העליון (איפה שהוא מתחיל להיות צר יותר לכיוון הפקק) ודרך זה לשפוך את התוסף.

ב) מומלץ לשים את התוסף כאשר אתה מגיע לתחת דלק (כאשר המיכל דלק ריק), לשים את התוסף ואז למלא דלק (כדי לערבב כמה שיותר טוב את התוסף במיכל דלק). אם שמת את התוסף והמיכל דלק שלך לא מלא אז תסע לתחנת דלק כדי למלא אותו.

מומלץ להגיע למוסך לאחר שתסיים את המיכל דלק הנוכחי (כלומר אחרי שההשפעה של התוסף תפוג).

פורסם

תודה על ההסבר , אז לגבי המקרה שנפשך לי בערך רבע מהמיכל מה כדאי לעשות ? לקנות עוד אחד ולשים חצי ממנו או שלהשאיר ככה?

ד"א לפני שהכנסתי את התוסף היה לי רבע טנק אז המכונאי בטסט אמר לי למלא ב30 שקל ואז לשים את התוסף , ככה עשיתי.

• תוכן חדש...