Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו מודל 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

נפלה ברשותי הזדמנות לקנות רכב מסוג פיאט פונטו משנת הייצור 96. מכיוון שהמוכר לא מבין הרבה עדיין אין בידי את המודל המדויק אך ידוע לי שזה לא דגם 3 דלתות כך שזה מצמצם חלק מהאפשרויות.

בתור התחלה רציתי לשמוע דעה כוללת על כל הדגמים מבחינת סחיבת מנוע, מחלות ותקלות וכו'

לי אישית נאמר שהמנועים שמתחת ל1400 לא סוחבים ומומלץ להתרחק, רציתי לשמוע את עצתכםם.

דבר שני, האם גם פה יש צורך בפראפלו?

תודה מראש, עדכון לגבי המודל המדויק ונפח מנוע יבוא בהמשך (כשהמוכר יברר, הוא לא מי יודע מה מבין במה הוא נוהג)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

1400 היה באונו לא בפונטו.

בפונטו היה 1250 ו1600.

אישית לא הייתי קונה רכב כזה ישן.

עדיף להמשיך לחסוך ולקנות מודל גבוה יותר.

פורסם
1400 היה באונו לא בפונטו.

בפונטו היה 1250 ו1600.

אישית לא הייתי קונה רכב כזה ישן.

עדיף להמשיך לחסוך ולקנות מודל גבוה יותר.

כן רק שזה לא שיקול. נכון לעכשיו מדובר בתקציב הכי נמוך שאפשר בלי אפשרות להתרחבות. אני נמצא במצב שבו אין לי כסף להשקעת הרכב עצמה, כלומר, לא התחלתי חסכון לרכב ולכן מדובר בקניה בתקציב הזה או לא לקנות בכלל עד בערך שנה הבאה, ואז מדובר ברכב הרבה יותר מושקע וחדיש, שבתכלס אני אחסוך אליו בין אם אני אקנה את הפונטו הזאת או לא.

השאלה היא באמת איפה ההשפעה של השנים פה.

פורסם

מבחינת המנוע הוא סוחב בסדר,היו דגמי 55 כ"ס 60 כ"ס ו75,האחרון כמובן עדיף,סך הכול הרכב קל יחסית שהוא לא אמורה להיות בעיה בכלל בנסיעה.

בגדמי XTZ היו גם 2 כריות אוויר,המנוע רגיש למים,לכן חשוב להקפיד על נוזל קירור,לדעתי למצוא כזה רכב שהשתמש בפארפלו כול השנים מאוד מאוד נמוך,שכן הרבה אנשים לא יודעים מה זה,אבל אם יש נוזל קירור זה גם בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מתכוון לגעת ב1100 אבל לצורך העניין היה גם 1600 ו1300.. השאלה היא אם ה1250 סוחב.. (נניח נסיעה לירושלים, האם אני ארגיש כמו מפגע בכביש?)

פורסם

בכול אופן עם 75 אתה לא תרגיש ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...