Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

המאזדה בכלל לא אופציה. מלבד שכמו שאמרו היא מתומחרת (כמו כל היפניות) בצורה מופקעת ממש, גם לחבר יש את מודל 2009, וממש לא אהבתי את תא הנוסעים ברכב. וכמובן אין גיר ידני.

לגבי הקורסה, נפסלה עקב מה שאמרו כבר פה - פחות בטיחותית, ויותר יקרה. מנוע חזק יותר פחות מדבר אליי כאשר זה בא על חשבון בטיחות/רעש/נוחות נסיעה, בייחוד באחוזים ניכרים ע"פ הפיאסטה (וכבר במרחק משמעותי מלדוגמא הפאביה הראויה ב-70, גם אחרי שאשיג הנחה).

דומו, את המחיר השגתי כי אני משלם ללא מימון, וגם אני מניח כי הם מוכנים לרדת..

מייק, את האמת שלא ביררתי את עניין השלט עדיין. הבחורה בקיה אמרה שאת הרמת החלונות אקבל אפשרות לבצע גם מהשלט, לא יודע אם מדובר בשלט-מפתח. זה משהו שבכלל נתון למו"מ/תוספת מחיר? ניסיתי להעלות נושא אבזור נוסף בקיה (הגה/ידית הילוכים עור, משענת יד מרכזית מהדגמים המאובזרים יותר) והיא אמרה שאין אפשרות אצלם להעביר בין רכבים בהתקנות מקומיות, לא משנה כמה ניסיתי.

ביצעתי את ההזמנה היום עבור הקיה. מכיוון שאין דמי ביטול (התחייבות בכתב וללא הגבלת זמן) ושהמבצע בתנאים שציינתי לריו נגמר היום, החלטתי בינתיים לשים הזמנה, עד לנסיעות המבחן על 2 הרכבים.

הבעיה היא שאני כנראה אהיה חייב לטוס תחילת שבוע הבא לחו"ל לעסקים, ורוצה לגמור עם הסיפור הזה לפני. אתחיל ממחר ללחוץ על 2 הסוכנויות לזרז את עניין נסיעת המבחן.

בסופו של דבר, אני מניח שנסיעת המבחן תקבע איזה רכב אקח.. כרגע כמו שאמרתי אני נוטה לכיוון הקיה, ולו רק בזכות היחס שניתן לי בסוכנות, לעומת פורד. ברור לי שכמו שנאמר פה 2 הרכבים כרגע באותה רמת מחיר, אז ההחלטה עדיין צריכה להיות אובייקטיבית, אבל בהינתן שכל היבואנים מציעים הנחות/אבזורים בנוסף, קצת חורה לי שפורד לא מתגמשים בכלל - אני מקווה שאתבדה כשאלך לסניף ת"א מחר/מחרתיים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אולי אני גם אוכל לעזור קצת....

בדיוק כמוך אני גם מתלבט רבות לגבי הפיאסטה ואפילו כבר ביצעתי הזמנה ראשונית והשארתי מקדמה.....

אם הקוברה לא רלוונטית בשבילך ( ובאמת חברות הביטוח לא דורשות מיגון מיוחד ולא נותנות הנחה על התקנה שכזו) אתה יכול לנסות להוציא מפורד מראה חכמה שעלותה 2500 ש"ח לפי המחירון שלהם המראה כוללת GPS מובנה ומצלמת רוורס שאמורה להחליף את החיישנים ( שעולים 350 ש"ח בהתקנה חיצונית)

אני אישית בצעתי נסיעת מבחן בפאביה , פולו ופיאסטה בסניף בחיפה והפחד הכי גדול שלי היה מהמנוע של הפיאסטה שדווקא לא הרגיש לי כזה עצל ביחס לזה של הפולו בעליות של סטלה מאריס ( מי שמכיר) עם שלוש אנשים פלוס מזגן....

לגבי הנוחות מבחינתי הפיאסטה והפולו היו נוחות משמעותית לעומת הפאביה כי אישית אני מעדיף תנוחת נהיגה נמוכה יותר שהשתיים הראשונות מציעות ואילו תנוחת הנהיגה בפאביה הייתה גבוהה מידיי ולי אישית מאוד לא נוחה....

כמו כן המדד שלי להשוואה מבחינת נוחות נסיעה הייתה הפולסווגן בורה שברשותי שהרגישה לי נוחה יותר משמעותית מהפאביה אבל פחות נוחה מהפיאסטה והפולו הספורטיבית ( גרסת שלוש דל') , לכן אחר שקלול כלל המרכיבים החלטתי להזמין את הפיאסטה שלצערי עדיין לא קיבלתי כי אין את המראה החכמה במלאי

בריאו לא נהגתי אז לא אוכל להתייחס אבל בסופו של יום אני חושב שאיכות גרמנית לוקחת כל אוטו קוריאני (מי שלא ידע הפיאסטה היינה היחידה בסגמנט שאשכרה מיוצרת בגרמניה)

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם
טוב אולי אני גם אוכל לעזור קצת....

בדיוק כמוך אני גם מתלבט רבות לגבי הפיאסטה ואפילו כבר ביצעתי הזמנה ראשונית והשארתי מקדמה.....

אם הקוברה לא רלוונטית בשבילך ( ובאמת חברות הביטוח לא דורשות מיגון מיוחד ולא נותנות הנחה על התקנה שכזו) אתה יכול לנסות להוציא מפורד מראה חכמה שעלותה 2500 ש"ח לפי המחירון שלהם המראה כוללת GPS מובנה ומצלמת רוורס שאמורה להחליף את החיישנים ( שעולים 350 ש"ח בהתקנה חיצונית)

אני אישית בצעתי נסיעת מבחן בפאביה , פולו ופיאסטה בסניף בחיפה והפחד הכי גדול שלי היה מהמנוע של הפיאסטה שדווקא לא הרגיש לי כזה עצל ביחס לזה של הפולו בעליות של סטלה מאריס ( מי שמכיר) עם שלוש אנשים פלוס מזגן....

לגבי הנוחות מבחינתי הפיאסטה והפולו היו נוחות משמעותית לעומת הפאביה כי אישית אני מעדיף תנוחת נהיגה נמוכה יותר שהשתיים הראשונות מציעות ואילו תנוחת הנהיגה בפאביה הייתה גבוהה מידיי ולי אישית מאוד לא נוחה....

כמו כן המדד שלי להשוואה מבחינת נוחות נסיעה הייתה הפולסווגן בורה שברשותי שהרגישה לי נוחה יותר משמעותית מהפאביה אבל פחות נוחה מהפיאסטה והפולו הספורטיבית ( גרסת שלוש דל') , לכן אחר שקלול כלל המרכיבים החלטתי להזמין את הפיאסטה שלצערי עדיין לא קיבלתי כי אין את המראה החכמה במלאי

בריאו לא נהגתי אז לא אוכל להתייחס אבל בסופו של יום אני חושב שאיכות גרמנית לוקחת כל אוטו קוריאני (מי שלא ידע הפיאסטה היינה היחידה בסגמנט שאשכרה מיוצרת בגרמניה)

קוברה אני מעדיף שיהיה, ולו רק לשקט נפשי (או אשליה שלו). מה גם שהיום כל היבואנים מציעים קוברה+רוורס כ'הטבה' חינם, זה כבר סטנדרט לחלוטין במלחמות המחירים שלהם.. אהיה חכם יותר מחר לגבי פורד כשאהיה בסניף ת"א.

לגבי המראה - אמרו לי בסניף ברעננה שזה כבר לא נמכר בכלל לפיאסטה.

בדרך כלל מסכים איתך לגבי ייצור בגרמניה, אבל הריו נהנית מאיכות הרבה מצויינת, ובכלל קיה מראה שיפור בקצב היסטרי בשנים האחרונות (ו7 שנות אחריות מדברות בעד עצמן בתחום הזה).

פורסם

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

קראתי כבר כמה פעמים.. לא שינה הרבה בהשוואה למבחנים הנפרדים של כל רכב.

מה אומרים על הסוויפט ב-77? משנה משהו?

פורסם

אני רואה שאתה כבר סגור על רכב אבל הייתי שמח להפנות את תשומת ליבך לפולו.

לפני כשבוע הייתה לי גם כן התלבטות ברכישה ובמבחן ההשוואתי לקחתי בחשבון את הפרמטרים (מסודר לפי חשיבות) אבזור, נוחות נסיעה, כוח, שמירת ערך.

בשקלול של כל הפרמטרים הגעתי למסקנה שהפולו היא האופציה המשתלמת ביותר.

תעשה עליה נסיעה ואני בטוח שתתרשם לטובה!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני רואה שאתה כבר סגור על רכב אבל הייתי שמח להפנות את תשומת ליבך לפולו.

לפני כשבוע הייתה לי גם כן התלבטות ברכישה ובמבחן ההשוואתי לקחתי בחשבון את הפרמטרים (מסודר לפי חשיבות) אבזור, נוחות נסיעה, כוח, שמירת ערך.

בשקלול של כל הפרמטרים הגעתי למסקנה שהפולו היא האופציה המשתלמת ביותר.

תעשה עליה נסיעה ואני בטוח שתתרשם לטובה!

אתה מדבר על רכב 3 דלתות.. לא כ"כ פרקטי

פורסם

מחר אני מבצע נסיעת מבחן על הסוויפט למרות שכבר הייתי סגור על הפיאסטה....

נראה אם היתרון כוח שווה ( פלוס צריכת דלק עדיפה) לעומת תא מטען קטן ואיכות הרכבה זולה יותר

לגבי המחיר בבירור קטן כבר הורדתי את המחיר של הסוויפט ל- 75.5 פלוס חיישני רווס אזי זה כבר ל- 2K הפרש

נראה מחר מה יהיה הפסק דיין מבחינתי לפחות

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם
מחר אני מבצע נסיעת מבחן על הסוויפט למרות שכבר הייתי סגור על הפיאסטה....

נראה אם היתרון כוח שווה ( פלוס צריכת דלק עדיפה) לעומת תא מטען קטן ואיכות הרכבה זולה יותר

לגבי המחיר בבירור קטן כבר הורדתי את המחיר של הסוויפט ל- 75.5 פלוס חיישני רווס אזי זה כבר ל- 2K הפרש

נראה מחר מה יהיה הפסק דיין מבחינתי לפחות

אתה עושה מחר נסיעת מבחן על הסוויפט הידנית? אמרו לי שאין עוד את הדגם בארץ לנסיעת מבחן בסוכנות

פורסם

לא על האוטומטית... ידנית באמת אין חשוב לי לראות איך מרגיש המנוע ונוחות הנסיעה שזה ממש שהבנתי ה"בעיות" של האוטו על הכביש אני מניח שלפחות המעבר מאוטומט לידני רק ישפר ולכן נבדוק את הגרסה האוטומטית עם הגבלה קטנה

ודרך אגב לגבי המראה החכמה בפיאסטה היא לא במלאי כי קוברה לא קיבלו את הסחורה בזמן בשל עיכוב במכס באירופה המראות אמורות להגיע בסופ"ש הקרוב ולהיות זמינות בשבוע הבא זאת על סמך שיחה שניהלתי עם החברה עצמה (קוברה)

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם
לא על האוטומטית... ידנית באמת אין חשוב לי לראות איך מרגיש המנוע ונוחות הנסיעה שזה ממש שהבנתי ה"בעיות" של האוטו על הכביש אני מניח שלפחות המעבר מאוטומט לידני רק ישפר ולכן נבדוק את הגרסה האוטומטית עם הגבלה קטנה

ודרך אגב לגבי המראה החכמה בפיאסטה היא לא במלאי כי קוברה לא קיבלו את הסחורה בזמן בשל עיכוב במכס באירופה המראות אמורות להגיע בסופ"ש הקרוב ולהיות זמינות בשבוע הבא זאת על סמך שיחה שניהלתי עם החברה עצמה (קוברה)

חשבתי גם לעשות נסיעה על האוטו' - אבל מנהלת סניף הרצליה אמרה לי שלא כדאי, זה חווית נסיעה שונה. גלגלים קטנים יותר, משקל שונה וכו'. איפה ארגנת נסיעת מבחן?

פורסם

צ'ק פוסט - חיפה

זה גם מאפשר לבדוק טיפה עליות וכבישים זוועה

המשקל לא קריטי ( 20 קילו הבדק בין הידני והאוטומט לא ישנו כלום) אבל כן הגלגלים אכן ישפיעו...

טוב זה עדיף מכלום

הציעו לך הנחה מיוחד על הסוויפט בהרצליה?

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם
צ'ק פוסט - חיפה

זה גם מאפשר לבדוק טיפה עליות וכבישים זוועה

המשקל לא קריטי ( 20 קילו הבדק בין הידני והאוטומט לא ישנו כלום) אבל כן הגלגלים אכן ישפיעו...

טוב זה עדיף מכלום

הציעו לך הנחה מיוחד על הסוויפט בהרצליה?

לא, לא שאלתי. פשוט הסניף הקרוב אליי. אולי אלך לשם מחר ואשמע מה יש להם להציע בלי קשר.

פורסם

אם אפשר לקבל עדכון זה יהיה נחמד

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם
אם אפשר לקבל עדכון זה יהיה נחמד

בכיף. כנ"ל - כתבת שהורדת ל75.5 כולל חיישנים, אשמח לשמוע מה ההצעה הסופית שקיבלת.

• תוכן חדש...