Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול נקיתי את האוטו וגם את תא המנוע. כנראה בעקבות עייפות החומר - הסוגר של המצבר (זה עם הברגים) שמקבע את המצבר למקום נשבר (נתלש מבסיס הפלאסטיק).

כמה לדעתכם חשוב לסדר את זה? או שאפשר להמשיך ליסוע ככה..

תודה,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כרמל שלום רב !

שלומי צודק !

תובק המצבר תפקידו למנוע תזוזת המצבר בעת סיבוב חד , או בעת הטיה ריצונית של הרכב, ו/או חס וחלילה בעת התהפכות הרכב מונע מנעל וקוטב המצבר החיובי מלהתחכך במכסה מנוע לעשות קצר ולגרום להתפוצצות המצבר.

ניתן להשיג בכל , חומרי בנין, מוט הברגה בקוטר הרצוי , יש לקנות מוט כזה לכופף לו מעין לולאה קשתית, שתבוק את בסיס המצבר(רצוי לאלתר חור קיים, בתחתית או לקדוח חור כזה, להעבירו דרך החובק הרוחבי, לחזקו בעזרת אום מתאים או אום פרפר, ולנסוע בבטחון ובשלום.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אזיקון זה רעיון גרוע, החום והחומציות יחלישו את הפלסטיק בזמן קצר יחסית של כמה חודשים ולמעשה ישבר ברגע שהמצבר ירצה לזוז ממקומו.

הפיתרון של צביקה הוא הפיתרון הנכון בהעדר התושבת המקורית.

וזה נכתב רק עבור מי שמוצא את השירשור בחיפוש, שכן אני חושב שפותח השירשור הסתדר כבר אחרי 8 חודשים.

פורסם
אזיקון זה רעיון גרוע, החום והחומציות יחלישו את הפלסטיק בזמן קצר יחסית של כמה חודשים ולמעשה ישבר ברגע שהמצבר ירצה לזוז ממקומו.

וזה נכתב רק עבור מי שמוצא את השירשור בחיפוש, שכן אני חושב שפותח השירשור הסתדר כבר אחרי 8 חודשים.

אכן הסתדר..החשמלאי התותח שלי: רונן מאור קור ברחוב הבנאי בחולון, החזיר את התושבת למקומה תוך שחזור החיבורים לבסיס.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כניראה שאתה לא מכיר מערכות צבאיות שעומדות בתנאי סביבה קשים עם אזיקונים - מטוסי קרב...

הכל תלוי באיכות האזיקון.

פורסם

לא ממש יצא לי להתעסק עם מטוסי קרב, לפחות לא במובן הטכני שלהם.

האזיקונים שהשתמשתי בהם בצבא לאזוק מחבלים היו עבים, אבל לא שונים מאותם אזיקונים עבים שקונים בהום סנטר, ואני יכול להגיד לך שחום וחומציות אוכלים אותם, היו לי כמה כאלה בתא המנוע בפומה, לא החזיקו.

וזה ברור שזה תלוי באיכות האזיקון, אני מאמין שאם אכן יש כאלו במטוסי קרב (ואני ממש מפקפק שמטוסים יוצאים למשימות כשהם מחוברים באזיקונים), הם עשויים מחומרים שונים לחלוטין מהאזיקון המוכר, לכן אני עומד מאחורי תשובתי המקורית.

פורסם
האזיקונים השחורים בניגוד ללבנים מאד עמידים לחום וכימיקלים-מנסיון אישי

נכון, אני שמתי את האזיקונים השחורים ולא ניתקלתי בשום בעיה.

האזיקונים הלבנים הם עשויים מניילון ויש להם אורך חיים קצר.

ודרך אגב יש גם אזיקונים ממתכת.

• תוכן חדש...