Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Mercedes-Benz G63 AMG 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מרשים ללא ספק אך העיצוב החיצוני איבד המון מהקסם שהיה לו בעבר.

הגיע הזמן לבנות מחדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני דווקא אוהב את העיצוב המרובע שלו.

מעניין מה תג המחיר של גרסת AMG. אאל"ט, הגרסא הבסיסית (בזמנו) תומחרה בלא מעט זוזים בארצנו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בארה"ב מחירו של הG550 הדגם היחיד שנימכר שם עומד על 107,000$ כאשר לצורך השוואה מחירו של הGL הבהמתי מחיר לגירסא הבסיסית (GL350) עומד על 61,570$ והגירסא הבכירה GL550 עומד על 85,300$.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לא הייתי אפילו חושב על להוציא מילה לכיוון מישהו שנוהג על G.

מפחיד מדי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
116150980mi6.jpg

מאפיה? או ממשלה... לא יודע, אבל לG בהחלט יש נוכחות.

ברוסיה הממשלה וגם בכללי האזרחים ומי שיכול להרשות לעצמו כל אחד קונה לעצמו את הגיפ הזה.

חבל שאין כאלה בארץ יש רק 2 של השגרירות אם אני לא טועה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אחלה רכב גם בשטח וגם בכביש, הופתעתי מיכולות של G55 בבוץ ושאני אומר בוץ אני לא מתכוון לבוץ שיש בארץ, אלה מזרח אירופה אחרי תקופת השלגים. היכולות שטח שלו מדהימות בהתחשבות בזה שאתה נוסע ברכב שלא נופל מ S קלאס מבחינת איכות נסיעה וכמובן זה שהיה לו צמיגי כביש ולא צמיגי שטח...

20091202103741_1_98031259775461.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=VNGn1zsnx3Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני חייב להתוודות אני משוחד יש למשפחה שלי אחד כזה בלטביה, ומאז שנסעתי בו זה אחד החלומות המוטוריים שלי. :lol:

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...