Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם לגבי אלפא 147 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הציע לי אותה והיא בתקציב שלי ארצה לדעת כמה פרטים:

1.ידני או הרובוטי הזה סלספיד?

2.איך בכללי האמינות?

3.מישהו אולי מניסיון עליה יכול לאמר משהו?

פורסם

תן יותר פרטים, על הרכב, ועל מה אתה מחפש ברכב.

בשנה הזאת הסלספיד הוא ריר חצי אוטומטי מעצבן, כיוון שאופן פעילותו אינה חלקה כאוטומט ואינה חדה כידני, צריך לחשוב פעמיים לפני קניית תיבה כזאת לאחר 10 שנים שימוש, שכן תיקונה/החלפתה יקר, לא מחייב שהתיבה דפוקה.

פורסם

אוקיי הרצתי חיפוש פה בפורום ואני מבין עכשיו שכדאי להתמקד על הידניות..יש ידנית מומלצת?

ומניסיון רק מישהו יודע כמה היא אוכלת בעירונית ביום-יום?לא נתוני יצרן..

פורסם

לי היתה ידנית. אני מאמין שהרובוטי יהיה די דומה. סה"כ מדובר על אותה תיבת הילוכים. ההבדל הוא שרובוט מעביר לך את ההילוך. אתה יכול לבחור בעצמך כמה ללחוץ ומתי להעביר את ההילוך, כמו בידני, רק באמצעות ה"פדאלים" מאחרי ההגה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אם מדובר על 1600 אז אני עומד על 1/13 בידנית ואני ממש לא רגוע, בשביל 1/10 צריך להתחיל לסחוט לה את המיץ. ואני עוד עם ממיר לא תקין.

פורסם

147 2002 במצב טוב זו מציאה, הרבה אוטו במחיר נמוך. מכונית מאוד מהנה לנהיגה שלא שותה את הכיס.

1.6 יותר חסכונית וידידותית לכיס, אם כי לא מאוד חזקה. 2 ליטר יותר חזקה אך יש מעט מאוד ידניות.

זו מכונית שבנויה היטב ובבסיסה אמינה למדי, אך לא מגיבה טוב להזנחה ולטיפולים מחופפים. דרוש היסטורית טיפולים וחפש כזו שטופלה במוסך המרכזי או אצל אותה קבוצה מצומצמת של בעלי מוסכים שאוהבים ומבינים אלפא.

ב-147 בת 10 בהחלט אתה עשוי לשמוע מיני חריקות ורעשי פלסטיק בנסיעת מבחן, לא בהכרח מצביע על בעיה, הן כאלה. תתמקד יותר בלהרגיש את המנוע - שצריך לעבוד חלק ועגול - ושהתנהגות הרכב באופן כללי טובה, בולם היטב, היגוי מרגיש טוב. ההגה ב-147 מעולה ואתה תרגיש דרכו מצוין אם הג'נטים חטפו מכות רציניות וכו'.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...