Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני יו סאי טומאטו איי סיי טומתו

כשאתה חושב על סובארו די.אל אתה חושב על התמונה שהצגת.

כשאני חושב על די.אל זה בערך מה שאני רואה:

1991_i.jpg

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני יו סאי טומאטו איי סיי טומתו

כשאתה חושב על סובארו די.אל אתה חושב על התמונה שהצגת.

כשאני חושב על די.אל זה בערך מה שאני רואה:

[תמונה]

כלומר-אתה גם רואה טאסות?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני קורא בעיון את המינשר הפירסומי.הרסה אותי הסיסמה TRACTION IN ACTION....

זה היה צריך להיות TRACTOR IN ACTION...

אהבתי את AM/FM STEREO FOR SUPERIOUR SOUND......

אני חושב שאני אחבר סיפור:

למה אני אוהב לבן"

לאחר שירשורים רבים של השמצות כאילו שאני לא מבין בלבן וקורא לעצמי חובבכ מעדני חלב מושבע,הנה הסיפור למה אני כל כך אוהב את הלבן "הקלאסי" של תנובה,יודע שהוא הדבר הכי טעים עלי אדמות וקורא לעצמי "חובב לבן" (אהבה באה מהמכולת ולא רק מהמקרר).

אז הנה הסיפור:

מישהו שאני לא מכיר קנה במכולת גביע לבן-זה היה ממש כשנולדתי בשנת 76.זה היה בחיפה.הוא לא היה הראשון שאכל גביע לבן.

אבל אבא שלי מאוד אהב לבן.הוא היה מלקק כל גביע עד הסוף כאילו היה אוצר.

חבר של אבא שלי עבר למשהו יותר טוב (אז יצא לשוק "דני"-עד היום הוא מת על זה)-ואנחנו חיכינו כמה שבועות שיהיה במכולת לבן (בגלל שגעון הדני...היה להם פרסים על כל מכסה)-מדבקות של טיפטיפון וטיפטיפ).

אבא שלי קנה כל יום גביע לבן ואכל אותו עד שפוטר מעבודתו ולא אכל כל יום לבן בגלל הנסיבות.

במשך כ17 שנים אבא שלי אכל לבן וגם חברים שלו אכלו לבן כל בוקר (ולפעמים גם בערב)-הם היו מקפידים לעשות חור קטן במכסה עם כפית (זהירות,מתיז לעין) וחור שני כדי שהלבן יצא חלק-ואף פעם לא שכחו לערבב קודם.

גם בת דודה שלי היתה אוכלת לבן-אבל היא ובעלה בכלל לא היה אכפת להם מהלבן-אוכלים עם כפית,לא מערבבים קודם,היה נוזל להם על הסנטר-ומצידם,זה כולה מעדן חלב במרקם מימי דמוי זרע.לי אישית ממש כואב לראות לבן במצב כזה,גביע יתום חצי אכול שוכל לו במקרר ליד המדף של הירקות-יש לו טעם וריח זוועה.

אם אבא שלי לא היה עובר לטוסטים לארוחת בוקר אכילת הלבן היתה עוברת אלי.

זה באמת כואב לראות מעדן חלב (מה מעדן בקקה הזה??) שכמעט 20 שנה במכולות נאכל ע"י אנשים לא אחראיים.

יהי זכרו ברוך-מי יזכה וינעץ בך כפית,יחורר את מיכסך ויהפוך אותך אחרי כמה שעות לקקי .

רציתי לגשת למכולת ולקנות לבן,אבל הם לא מוכרים בהקפה-והם גם קראו לי ילד מופרע עם פטיש למוצרי חלב גרועים....

ניסיתי,עשיתי את שלי-קניתי "אשל" ואני מקווה שאמשיך לאכול את האיכסה הזה עוד כמה שנים.

ואם טרחתם לקרוא עד עכשיו אז אתם מבינים שאני לא אוהב את הלבן בגלל נתונים יבשים של מה הטעם שלו או אם יש בו קוליפורמים או אם מישהו שאינו ילד בן 5 יכול לשתות אותו.

בשבילי זו נוסטלגיה.כשאני שותה את הלבן שלי,אני מרגיש גאווה ואני מתכוון בעזרת השם להמשיך לאכול את החרא הזה עוד כמה שנים טובות.

תודה על שטרחתם לקרוא כתבה נוספת על מוצר שהוא גרוע,מחורבן,היווה ועודו מהווה איזושהיא אנדרטה לפיגור של ישראל אחרי העולם ולאייקונים התרבותיים של שנות ה80 שבין השאר יצרו את תופעת הישראלי המצוי.אז אם אתם בסופר-תחשבו עלי.שלכם-תומר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בנאדם מה כל פעם כולם ישתפו אותו?הוא אוהב סובארו מה לעשות הוא מתפעל מהשושלת אז מה,אתם יכולים לתת דעה כמו כמה פה,רוני ועוד אבל חלאס הוא אוהב שיהיה לו סבבה וזהו...כל הסיפור בשביל מה???

פורסם

יוסי, אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מעריך אותך עכשיו. באמת. רק עכשיו שמתי לב מי נמצא לך בסמלון. זתומרת, לדעת שאתה מעריך כזה בנאדם עושה לי הרגשה טובה, כאילו שש פעמים! שש!! תאמין לי, הוא מלך. ברצינות. הבנאדם פשוט מכונה. לא כל אחד יכול לנצח את הטור 6 פעמים. זה בהחלט בנאדם שאפשר לומר עליו שהחולצה הצהובה מתאימה לו פיקס. רק מי זה העופר לוי הזה שהשם שלו כתוב למעלה? הוא נוהג בסובארו או משו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים , חלאס! מספיק.

זה ממש לא יפה. אם אתם יוצאים בהצהרות ליוסי, אז אתם תצאו בהצהרות כלפי אנשים אחרים (כלפיי גם).

אז , יאללה, תירגעו.

הבן-אדם אוהב את הרכב שלו, זה מה שידו משגת, כבדו את זה או שלא תגיבו. עם כל הכבוד לחופש הביטוי בפורום, אני חושב שעדיין חברים צריכים להתנהג עם קצת טקט כלפי אחרים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יוסי, אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מעריך אותך עכשיו. באמת. רק עכשיו שמתי לב מי נמצא לך בסמלון. זתומרת, לדעת שאתה מעריך כזה בנאדם עושה לי הרגשה טובה, כאילו שש פעמים! שש!! תאמין לי, הוא מלך. ברצינות. הבנאדם פשוט מכונה. לא כל אחד יכול לנצח את הטור 6 פעמים. זה בהחלט בנאדם שאפשר לומר עליו שהחולצה הצהובה מתאימה לו פיקס. רק מי זה העופר לוי הזה שהשם שלו כתוב למעלה? הוא נוהג בסובארו או משו?

טמבל. זה לא לאנס ארמסטרונג בסמלון!

זה אבי נמני! 4 אליפויות,4 גביעים, 144 שערים!

הנשמה של בית"ר ירושלים!

:twisted:

פורסם

יוסי התמונות שהראתה לנו הן של GL אז למה אתה אומר שזה מה שאתה חושב כשאתה רואה DL ?

וברצינות - האמן לי בעוד כמה שנים לאחר שתסע בכמה מכוניות (על בסיס יומי) תראה שהסובארו אומנם רכב טוב - אך היא מאד בסיסית, חד גונית, חסרת כל יומרות מוטוריות ובכלל מייצגת את מכונית שנות השבעים שהגיעו לייצור גם בשנות ה-90. ועד הערה תנהג קצת באימפרזה (אפילו מדור ראשון) בשביל להבין איזה צעד גדול עשה סובארו בייצור מכוניות.

ולסיכום תהנה בכל מקרה מהרכב שלך!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בסמלון בצד זה עופר לוי (לא לאנס ארמסטרונג עם כל הכבוד שלקח את הטור דה פראנס 5 פעמים וזאת הפעם השישית כנראה ( הוא כבר לקח את השישי? נגמר הטור? אני לא עוקב)

אהמ אהמ.....

עופר לוי הוא "מלך הזמר המזרחי של כל הזמנים","כוכב שנות ה-90" ומה לא אמרו עליו.

אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח....

תודה שמוליק וירון על העידוד.....אני מקווה להנות מהרכב שלי עוד שנים רבות ב"ה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני חייב לציין שזה מצטרף לרשימת השרשורים הכי מצחיקים שקראתי בפורום.

זה התחיל מצחיק עם הכותרת, המשיך עם הכתבה הנוגעת ללב של יוסי ועבר לחוש הומור המפותח של תומר ורוני..

נהנתי.

וחוץ מזה, מה אתם רוצים ממנו? כל אחד והאהבה המטורפת שלו למכוניות שלו!!!!

תראו את ה-DL שלי ואת ה-GL של אישתי: (מת עליהם, חולה עליהם, הנשמות שלי כאפרה עליהם)

חיפושית.jpg

מיני.jpg

פורסם
אנשים , חלאס! מספיק.

זה ממש לא יפה. אם אתם יוצאים בהצהרות ליוסי, אז אתם תצאו בהצהרות כלפי אנשים אחרים (כלפיי גם).

אז , יאללה, תירגעו.

הבן-אדם אוהב את הרכב שלו, זה מה שידו משגת, כבדו את זה או שלא תגיבו. עם כל הכבוד לחופש הביטוי בפורום, אני חושב שעדיין חברים צריכים להתנהג עם קצת טקט כלפי אחרים.

שמוליק

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

כל הזמן שוטפים אותו,חלאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...