Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני אוהב כ"כ סובארו DL.....הסיפור האמיתי.....

mcyossi
שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר שרשורים רבים של השמצות שאני לא מבין כמעט כלום בסובארו וקורא לעצמי חובב סובארו מושבע, הנה הסיפור האמיתי למה אני אוהב כ"כ את הסובארו דיאל, חושב שהיא מלכה (ויודע זאת) וקורא לעצמי חובב סובארו (אהבה באה מהלב לא רק מהידע).

אז הנה הסיפור:

מישהו שאני לא מכיר קנה סובארו DL 85' 1300 בצבע תכלת והוא היה היד הראשונה של האוטו של אבא שלי.

הוא מכר את האוטו לחבר של אבא שלי, שהיה עם האוטו הזה שנים לא מעטות ושניהם שמרו על הרכב הזה כאילו היה אוצר.

חבר של אבא שלי רצה לקנות אוטו חדש יותר (אפלאוס-עד היום הוא איתה) ואנחנו חיכינו כמה שבועות כדי לקנות את הרכב הזה.

אבא שלי קנה את הסובארו והיה איתה בערך שנתיים עד שפוטר מעבודתו ונאלץ לעבור למונית ולמכור את האוטו.

במשך כ17 שנים (1985-2002בערך) האוטו היה בידיים שמורות, עבר את כל הטיפולים בזמן, ללא תאונות וגם ללא מכות חניה [17 שנה (!)].

בת דוד שלי קנתה את הרכב מאבא שלי, והיא ובעלה הזניחו את האוטו, לא אכפת להם ממנו, הורסים אותו, שוחטים אותו, קורעים אותו בנהיגה - ומצידם עד שיהרס. לי אישית זה מאוד כואב לראות את הסובארו במצב הזה. היא נראית, נשמעת ומריחה זוועה.

אם אבא שלי לא היה נאלץ לעבור למונית, כנראה הסובארו הייתה עוברת אליי עכשיו.

זה באמת כואב, לראות רכב שכמעט 20 שנה על הכביש, נהרס בידי אנשים לא אחראים.

יהי זיכרה ברוך, מי יזכה וירכוש אותך מהם ויהפוך אותך שוב למלכה,

אני רציתי לקנות אותה ולהחזיר אותה לדרך הישר - אבל הם כרגע לא מעוניינים למכור.

ניסיתי, עשיתי את שלי, קניתי סובארו אחרת ואני מקווה שהיא תשאר מלכה לפחות עוד כמה שנים.

ואם טרחתם לקרוא עד לכאן אז אתם כנראה מבינים, שאני לא אוהב את הסובארו בגלל נתונים יבשים כמו כמה היא עושה, אם היא בטיחותית פחות או או יותר, אם היא ישנה מדיי או מרובעת מדיי.

בשבילי זאת הנוסטלגיה, כשאני נוהג בסובארו הDL שלי אני מרגיש גאווה, ואני מתכוון בעזרת השם לנסוע עם האוטו הזה לפחות עוד כמה שנים טובות.

תודה על הטרחה בקריאה הארוכה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כמו שאומרים הכל נישאר במישפחה

כמו שהסובארו נישארה אצלכם במישפחה

יכלת גם להשאיר את הסיפור הזה שם

כי יש מכוניות פי 1000 יותר צעירות שנהרסות גם ע''י אנשים לא אחראיים, ואתה לא רואה אנשים ומנהלים פותחים פה דביק זעקה

מה גם אני יגזים ויספר שיש מכוניות בנות שנה שהבעלים מצליח להרוס אותם----->וזה כבר באמת עצוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחחחחח!

תודה על רגע מתוק של נוסטלגיה!

כשקראתי את סיפורך הכה נוגע ללב, הרגשתי ממש כאילו אני שוב צופה בדרמות המשובחות ששודרו בימי שישי בערוץ 1. שנים שלא ראיתי סרט ערבי קורע לב. ותודה שוב על הנוסטלגיה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי!!!

אתה אוהב סובארו כי.....

כי.....!!!

כי.....???

כי לאבא שלך היתה אחת?!??!!?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחחחחח!

תודה על רגע מתוק של נוסטלגיה!

כשקראתי את סיפורך הכה נוגע ללב, הרגשתי ממש כאילו אני שוב צופה בדרמות המשובחות ששודרו בימי שישי בערוץ 1. שנים שלא ראיתי סרט ערבי קורע לב. ותודה שוב על הנוסטלגיה!

להזכיר ערבים וסובארו DL ועוד בהקשר לסיפור

לא ממש מתאים כאן (והמבין יבין)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אם כבר DL וערבים (מכפר קאסם ליתר דיוק) :

אני עומד ברמזור ימינה (יציאה מראש העין לכיוון... מממ... כפר סבא נדמה לי :roll: )

לידי נעצרת DL עם ארבעה מבני דודינו.

חלונות פתוחים אצלי ואצלם.

אחד מהם צועק לי "הגלגל שלך מסתובב"

אני מתעלם.

חבר שלי מוציא את כל הגוף מהחלון ומסתכל , ואז עונה להם:"לא נכון , הוא לא!" (בנחישות רבה אני מוכרח לציין :lol: )

בשלב זה אני כבר ב P ונשפך על הרצפה מצחוק (יותר על חבר שלי מעל בני דודינו מקאסם)

כדי לא להוציא את חבר שלי דביל לחלוטין (למרות שהוא כן) , אני צועק להם:"גם שלכם" עם חיוך.

הם צוחקים.

הנהג שואל אותי בחיוך :" תחרות?"

אני מנסה להבין מה הוא אמר

ואז הבנתי שהוא התכוון לפתיחות.

(להזכירכם , פנייה ימינה , לו יש DL מלאה , לי יש אלנטרה עם איש אחד - בלי קשר לכלום , המצב שיעשע אותי אז צחקתי עוד קצת).

לא היה נעים לי לסרב לו , אז פשוט שמתי מוסיקה בקול רם (מוסיקת קפוארה) - הם די לא קלטו מה נפל עליהם , היה משעשע.

הרמזור התחלף

לחיצה קלה על הגז ונסיעה

מאחורה אני שומע מנוע זועק

היה משעשע.

(ומה למדנו מהסיפור? "תחרות" = "פתיחות" בכפר קאסם והאזור , וDL זה אוטו שלא סוחב פניות ימינה :wink: )

וואלק אתתתתה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי, אבל

THAT IS THE BIGGEST LOAD OF CRAP I HAVE EVER READ

:p

רוני נדמה לי שקראת את הסיפור הזה שלי בYNET, ניסיתי למצוא את השרשור, אך הוא לא נמצא.....למוצא מובטח פרס יקר ערך :p

תחשבו שרכב בן 17 שנים נשאר מטופח ושמור ואנחנו אפילו חיכינו כמה שבועות כדי שהבעלים הקודמים ימצא רכב חלופי, (אני זוכר מספר פעמים לא קטן שקיבלנו פתק על השמשה עם מספר טלפון ובקשה לקניה מאיתנו אפילו לאחר 17 שנה).

אבא שלי מכר אותו, אז, 2000 מעל המחירון.

בגלל זה, כשאני רואה אנשים שמזניחים את הרכבים שלהם אני פשוט רותח מכעס.

אבל מאז שקניתי את הסובארו שלי, אני דואג יותר לעצמי ומטפח את שלי.

אם היו לי תמונות (ומוזר שלא מצאתי תמונות ישנות) של לפני ואחרי הייתם נגנבים, לא הייתם מאמינים איזה "מהפך" הרכב הזה עבר :cry: .

שריטה לא היתה על האוטו 17 שנה, ועכשיו היא מלאה חר* של ציפורים, שריטות והמון מכות חניה, (שלא נדבר על המצב המכני שלה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאומרים הכל נישאר במישפחה

כמו שהסובארו נישארה אצלכם במישפחה

יכלת גם להשאיר את הסיפור הזה שם

כי יש מכוניות פי 1000 יותר צעירות שנהרסות גם ע''י אנשים לא אחראיים, ואתה לא רואה אנשים ומנהלים פותחים פה דביק זעקה

מה גם אני יגזים ויספר שיש מכוניות בנות שנה שהבעלים מצליח להרוס אותם----->וזה כבר באמת עצוב

גם סיפור של רכב חדש, שהופך ממצב "טוב" למצב "קרוע" בתוך שנה הוא מאוד עצוב.

אבל תתאר לך רכב בן 17 שנים, ללא מכות וללא שריטות רציניות במצב "דה בסט" משנת 85 על כבישי ארצנו ה"משובחים למדיי" ואני רוצה לראות שתמצא סובארו דיאל מאותו שנתון במצב כזה טוב היום.

והדיאל הזאתי שטופחה שנים על גבי שנים, עברה את כל הטיפולים בזמן, נסעה מעט, ללא נהגים חדשים שחרשו עליה, נהרסת על ידי זוג צעירים שלא אוהבים מכוניות.

ואם האוטו מניע ויכול להגיע מנקודה A לנקודה B מבלי להתקע אז הוא בסדר.

כשסיפרתי לאבא שלי איך הסובארו נראית ממש כאב לו (סיפרתי לו לפני כמה חודשים - הסיפור שאני מספר הוא לא חדש, כמו שאמרתי סופר בעבר בYNET)

וכשאני נזכר איך הסובארו נראית היום, אני על סף דמעות :cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יו יו מייק קונטרולר יוסי, תבין, אני מאוד מתרגש מסיפורך הנוגע ללב ומהמסירות האדירה שלך לרכבך, אבל בוא, רק לשניה, נסתכל על הביג פיקצ'ר, כמו שאומרים:

subaru.jpg

ועכשיו נשאר לי לומר רק דבר אחד קטן:

תגיד, אתה נורמלי??

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד, אתה נורמלי??

תגיד אתה לא מבין רמזים ?

עופר לוי.

סובארו DL.

מייק קונטרולר.

יוסי.

אבי נימני.

ערבים.

בני דודים.

סובארו DL.

17 שנה.

חחחחחחחחחחח.

אחי.

בלומפילד.

שער 11.

סובארו DL.

מלכה.

חר*.

דניאל.

- מה ?! מה ?! -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מזכיר את השיטה של ג'ורג' קוסטנזה כדי לגרום לבחורה לאהוב אותו...כפי שיודעים הוא לא הכי מושך בעיר אבל יש לו מה שאין לגבר אחר ג'ינגל! "קוסטנזהההה" לאחר כמה פעמים הברחוה תתחיל לאהוב אותו וזה עובד!

בקיצור מה שאני מנסה להסיר שאתה סתם מכור לאוטו בלי שום סיבה מיוחדת ואם זה מה שעושה לך את זה בכיף אבל הסיפור לא ממש הסביר קשר אחד לאוטו אז מה אם הם הורסים אוטו מסכן בן 20.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל אחד יש סטיה זה לגטימי...

אז הוא אוהב DL המכונת נהיגת בין הגרועות שיוצרו אבל לפחות נוסעת.

למה מכוניות תוצרת צרפת לא היו כמה מכוניות חרא?

היו גם היו.

מה שייאמר לטובת הסובארו שיש לה מנוע שמסוגל לסבול הכל.

נראה צרפתיה אחת על מי ברז יותר משנה האוטו מתפחלץ :lol:

וכבר ראיתי סובארוים שנוסעות מעל ה 5 שנים עם מי ברז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...