Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ושבת שלום,

רציתי לברר לגבי החברה "פל זילרי" אם מישהו מכיר, שמע, איכות/מיתוג/תפישה ערכית בעיני אחרים

פעם ראשונה ששמעתי עליו היה לפני כמה ימים שסיפרו לי שהוא נחשב מאוד יוקרתי ואף הושווה בפניי ל"פרארי" של הבגדים

:-D

לכן אני מתייעץ פה, האם הוא באמת הפרארי או שזו סתם פיאט 500 בתחפושת (רוני לא אישית נגדכם :wink:)

Confidence In Motion

פורסם

מדובר על בית אופנה איטלקי איכותי ללא ספק.

אבל לא הייתי הופך אותו לפרארי של הבגדים הוא רחוק מאוד מזה, אבל הוא בהחלט בית אופנה איכותי.

הפרארי של הביגוד האיטלקי יהיה מותגים כמו בריאוני או קיטון

חליפות של BRIONI עולות באיזור ה4000-15000$.

חליפות של KITON מתחילות ב6000-7000 דולר והשמיים הם הגבול:).

זה הפרארי של הביגוד האיטלקי.

אלו בתי אופנה שמייצרים הכל בעבודת יד.

והם מייצרים משהו כמו 15-20 אלף חליפות בשנה סה"כ.

לבית האופנה קיטון לדוגמא, יש 300 חייטים מקצועיים שמועסקים שעובדים שם..

לגבי פל ז'ילרי, אני ראיתי חליפות שלהם שנמכרות ב300-400 אירו ומעלה.

יש להם ליין שנקרא CEREMONIA שמיועד לחתנים וכו', ושם החליפות מתחילות להיות יקרות יותר.

אבל זה עדיין רחוק מהמותגים שציינתי למעלה.

under construction..

פורסם

הבעיה עם מותגים איטלקיים אקזוטיים שיש שווים ויש לא כל כך, אבל כולם נשמעים כמעט אותו דבר.

פל זילרי, ארמניגילדו זניה, ז'אן פרנקו פרה וכדומה נחשבים למותגים מכובדים בהחלט אם כי לא מיינסטרים.

לבחור שמעלי. ראיתי גם בריאוני ב500 דולר. המחיר לא אומר כלום.

פורסם

ברור שהמחיר לא אומר כלום.

כמו כל דבר שמוגדר מותג, המחיר הוא בהתאם למותג ולאו דווקא כמדד לאיכות.

יותר בכיוון של מדד השם.

אני לא חושב שאף אחד יסבול עם חליפת ארמני שעולה "רק" 1000-800 אירו, או חליפה של הוגו בוס שתעלה חצי ותהיה לא פחות טובה, וזה בכלל לא מותג איטלקי.

למעשה בתי אופנה איטלקיים מקומיים אחרים כמו פאצ'י או דוני וכו' ומותגים כמו פאל זי'לרי הוא על אותו בסיס יהיו לא פחות טובים משלל מותגי העל מבחינת איכות, והמחיר יהיה זול יותר משמעותית.

ולרוני, FERRE או ZEGNA לא נמצאים בקטגוריה של פאל ז'ילרי.

המחירים שלהם הם פי 2-3 ומעלה.

אגב, ספר לי את הסוד איפה מוצאים חליפה של בריאוני ב500 דולר:), הייתי בכמה חנויות ולא ראיתי שום דבר פחות מ3000 אירו בסוף עונה..:cry:.

אומנם לא הייתי בחנויות זולות, אלא בציריך ומילאנו ושם ידעתי מראש שזה יהיה יקר, אבל זה אפילו לא היה בפרבר של טווח המחירים האלו..

under construction..

פורסם

ניר, זה היה איזה חנות אוטלט באיזור סוהו בניו יורק. ליד בוטיק של ראלף לורן, נדמה לי.

מידות הרבה לו היו, אבל מחירים פחות ממעיל רוח בחנות ליד כן היו.

דרך אגב, אם כבר בזניה ומותגי פרימיום עסקינן, אני מאוד מאוכזב מהסחורה שלהם. כנ"ל גם כל היפנים שעולים סכומים אסטרונומיים.

יש לי בגדים של יממוטו וקום דה גרסון, בעבר היה לי קנזו, הם פשוט נראים כמו סמרטוט אחרי חצי שנה של לבישה מדי פעם.

פשוט לא שווים את הכסף. כך שמחיר בכלל לא אומר כלום על איכות הסחורה. לצערי למדתי את זה על בשרי.

למען גילוי נאות: אני כבר חמש שנים לא רכשתי חליפה וטוב שכך.

פורסם

זה בהחלט לא מעיד על כלום, חוץ מהשם, מה גם שגם לכל מותג יש את הרמות שלו ותתי מותגים.

ולא כולם עומדים על אותה איכות.

אין קשר באיכות הבגדים של בוס- אורנג' להוגו בוס בלאק לייבל.

כמו שאין קשר בין ארמני ג'ינס לבין ארמני.

כך גם מותגים אחרים נוהגים, אנשים רואים חולצה שכתוב עליה שם של מותג ובמחיר שפוי ומיד רצים לקנות,מצפים למשהו אחד ומקבלים משהו אחר.

יש לי ערמות של חולצות של פולו ראלף לורן, אין מה להשוות בינהם לבין החולצות של ראלף לורן בליין הגבוה(פרפל לייבל) יש לי חולצה כזאת שפשוט נראית חדשה גם אחרי כמה שנים טובות ועשרות כביסות.

אבל כל חולצה כזאת עולה 400 דולר, שזה ים כסף..

תביא כאלו לישראל ואף אחד לא יקנה אותם כי אין לוגו מקדימה:).

ביום יום אני הולך בעיקר עם חולצות של FERRE או של הוגו בוס או מושינו, ואני דווקא מאוד מרוצה, גם מהגזרות וגם מאיך שהבגדים נשמרים.

לא זול, אבל אפשר למצוא אותם בחו"ל במחירים שפויים יחסית, אז עושים קניות גדולות:).

מזל שבאיטליה במע"מ גבוה, וככה גם הTAX FREE משתלם:).

under construction..

פורסם

אני יודע להבדיל בין הרמות. מדובר בליינים גבוהים. על חולצה של יממוטו בעונה הייתה תוית של 500 יורו. אני שילמתי 200 שזה עדיין המון כסף. אחרי 3 כביסות במים קרים ותוכנה עדינה היא נראת בלויה. את החולצה של Comme de Garcons שגם עלתה לי איזה 300 יורו אני שולח לניקוי יבש. כמובן שאני מתבאס לשים אותה כי יש בלאגן אחר כך. החולצה של זניה פשות נהייתה קשה ולא נעימה לגוף, למרות שבחנות לא רציתי להוריד אותה. זה היה הכי קרוב לאלוהים שבן אנוש יכול להתקרב.

לאומת זאת בהוגו בוס, ראלף לורן, לקוסט או טרוסרדי כשעוד וונדום היו מוכרים אותו, לא משנה הלייבל אף פעם לא היו לי בעיות ותמיד מסרתי את הבגדים כי נמאס ולא זרקתי כי כבר נראו ישנים.

נ.ב. שאפו על מוסקינו. חשבתי שאני מקורי :roll: .

פורסם

רוני, תתפלא, לMOSCHINO (באנגלית זה נשמע טוב יותר מהעברות שלנו) יש גם ליין של חולצות DRESS SHIRTS שנראות מעולה.:)

לרוב הדברים שלהם נראים יותר מידי "גאים" וזה לא בדיוק אני.

מה גם, שאני הולך מעונב ביום יום אז זה קצת בעייתי ללכת לדוגמא עם הליין שלהם הMOSCHINO LOVE.

אבל אני בהחלט מסכים עם מה שכתבת לגבי חלק מהטיב לאחר שימוש, יש לי כמה חולצות אריג שקניתי ממותגים שונים כמו קלווין קליין FERRE ועוד כמה, שהיו מאוד נעימות ונראו מצויין, ואחרי כמה כביסות הם פשוט נהיו קשות מידי וזה גם אסון לגיהוץ, תוך שניה וחצי זה נראה כאילו מישהו לעס את החולצה.

לא בדיוק משהו שהיית מצפה מחולצות ברמת מחיר הזאת.

ובגלל זה אני לא הולך איתם, אולי זה משהו שקשור לאיכות המים בכביסה שלנו, לא יודע אבל בהחלט מבאס.

under construction..

• תוכן חדש...